2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست

[QUOTE=151032128]نه منطورتو اشتباه متوجه نشدم منم مدل خودت از افعال معکوس استفاده کردم 

@نی_نی_یار_شب       سلام و شب بخیر این کاربری هر روز میان تو تاپیک ما و ب همه ی اعضا بی ادبی میکنن نمیدونیم مشکلشون چیه رسیدگی کنین لطفا

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@هستی،بانو     سلام عزیزم  وزن اولیه ۸۰.۶۰ وزن قبل  ۷۲ وزن جدید ۷۲ وزن هدف ...

سلام عزیزم

صبحانه نان تست وپنیروخرما 

میان وعده سیب 

ناهار دوتکه کباب تابه ای و 4قاشق برنج 

میان وعده 7بادام و سیب 

شام خوراک سبزیحات

ورزش حلقه و اروبیک یکساعت 

کالری1015

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
عزیزانم چالش این هفته @فندق_فسقلی     @ملیکه     @همکلاسی18196   & ...

سلام عزيز دل

گزارش#  

صبحانه نون تست با يه كم پنير و يه لقمش كره و حلوا

ناهار ٦ قاشق برنج با يه تكه ماهي

شام يه پيالع خوراك لوبيا با قارچ

مبان وعده انجير، دو تا هلو و يه دونه سيب

آب به اندازه كافي خوردم

چالش زيبايي و حذف قند و آب قبل از ماهار هم همچنان رعايت ميكنم

ورزش هم رقص انحام دادم كالري ١٢٣٠

بابام داره میاد برام دعا کنید از بس گریه کردم هلاک شدم یا اینوری میشه یا اونوری

عزیزم😔

ما را درجریان بزار هر‌‌چی‌که شد..

اگه قرار به موندنت شد، حتما یه چیزی را باید به نامت بزنه+ حق طلاق

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خیلی روش زیاده. بی ادبه چقدر 😡😡😡

والا میاد هر چی از دهنش درمیاد ب همه میگه بعد نی نی یارم تگ میکنه واسه مینا جون... یکی نیس بگه تو اینجا چی میخای؟؟؟کی با تو کار داره اصلا ....بچه پرو 😬😬😬

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
بابام داره میاد برام دعا کنید از بس گریه کردم هلاک شدم یا اینوری میشه یا اونوری

عزیزم گریه نکن قوی باش اونی ک باید گریه کنه شوهرته .....

[QUOTE=151032128]نه منطورتو اشتباه متوجه نشدم منم مدل خودت از افعال معکوس استفاده کردم  @نی_ن ...

@نی_نی_یار_5  

ببین من هر چی جوابش نمیدم ول کن من نیست، شما یه لطف کن پیامای ایشون و جوابای من رو بخون خودت قضاوت کن،ممنونم نی نی یار جان. من یجا تا حالا جوابشو ندادم ولم نمیکنه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

منطورش این بود شرتو بکن خخخخ😂😂😂😂😂

@نی_نی_یار_5  

جان عزیز ببین من اصلا ایشونو ریپلای نکرده بودم ببین تا حالا ۵ بار منو ریپلای کرده من کاریش نداشتم که. ممنونم بهش تذکر بدی ولم کنه 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی