2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم خوب نیستم پژمرده شدم کسل و بی رمغ دوست دارم بخابم همش  اخه تو خاب غصه ندارم

قوی باش  دورت بگردم 

حتما همه حقا با تو هست اما خودتو نباز این زندگیه توعه پس باید به نحو احسنت مدیریتش کنی 

حالا یا بمونی یا بری ازش بیرون 

حتما هیچکسی جای تو نیست و حست به این اتفاق خیلی افتضاحه ولی به خودت بیا تو قوی هستی و لایقه بهترینایی میدونم باخودت میگی جای من نیستین ولی به قول مامان خدابیامرزم فقط مرگه که چاره نداره

از زیرو رو شدن زندگیت نترس 

شاید زیر زندگیت زیباتر از رویش باشد

غضه نمیگم نخور ولی کم بخور فدات بشم 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
تو.بینظیری#   💛💛💛👏👏👏

😍😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گزارش#  

@sepiiiiiideh‍ 

سلام عزیزم 

صبحانه ۳۵ گرم نان و یه قاشق شکر و پنیر و چای۱۷۵ کالری 

ناهار ۹ قاشق کته و ۷دهم رون مرغ و یه کاسه ماست ۴۲۱ کالری 

شام کتلت ۲۰۰ گرم و ۲۰ گرم نان و ۵۰ گرم گوجه ۶۶۱ کالری 

میان وعده بیسکویت ساده و گردو ۱۲۴ کالری 

کالری مجاز ۱۶۸۰ 

مصرفی۱۳۸۰ 

۲۰۰ تا حلقه 

عزیزم بازم شیر مجازمو نخوردم متاسفانه 

بازم ۳۰۰ تاش موند 😔

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
@فلفلکیم     عزیزدلم هدف اخرت رو 65 گذاشتی؟؟ اینجوری ک گروه سبز میشی گلم

عزیزم پس چیکار کنم ینی میرم گروه سبز.فک کنم تا هفته بعد باز بیام گروه شما آبی😁مسافرتو میگم سهیلا جون  چون ن ورزش دارم ن میتونم کالری شماری کنم خدا به خیر کنه.پس بمونه هفته بعد یکشنبه وزن کنم اونموقه تغییر گروه بدم😶

خدایا شکرت 🌸
البته ممنونم..ولی منظور منو اشتباه متوجه شدی🤣🤣 اینکه گفتم سکوت فقط ب دردت میخوره واسه اینکه ابنقد ...

@نی_نی_یار_5‍ 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

@مامان_الیساهستم2       ناشتا👈آب ولرم و دارچین و ابلیمو سلام بچه ها  ی ...

سلام عزیزم.

الان ورزش قدرتی انجام بده ک بدنت جمع بشه. 

و اخرای رزیم و رسیدن ب هدفت ورزشای فرمدهی رو انجام بده ک بدنت فرم بگیره.مث با.سن.  سینه.

باشگاه هم اگه میتونی برو. ولی فعلا حرکات فرمدهی کار نکن ک حجم بگیری

چشم عشقم فردا ميگم شوهرم بخره بياره واسه شامم بخورم

افرین دختر خوب😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
جزو گروه آبی میشی عزیزم  @مامان_الیساهستم2

سلام شبتون بخیر 

گزارش ۲۶ مرداد 

صبحانه یک و نیم کف دست نان .یک قوطی کبریت پنیر.خیار ۱۰۷ کالری 

ناهار   آش رشته ۱۰ قاشق غذا خوری ۲۳۰ کالری 

شام   یک کف دست نان . نصف نیمرو ۸۷ کالری 

میان وعده  پسته .بادام.بادام زمینی.خربزه .خیار.هلو و رطب و انگور ۸۰۱ کالری 

کالری مجاز ۱۲۰۰ 

کالری مصرفی ۱۲۲۵ کالری 

چالش گلاب و گلیسیرین .

ورزش دو ست ۱۲ تایی شنای سینه 

دو ست ۱۲ تایی چرخش روسی 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊