2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
ننه چرا انقدر دیر 😞😞

من زیاد نمیام .خیلی وابسته فضای مجازی شده بودم تو ترکم😂گوشیمو برنمیدارم صب گرفتم یادم رفت بفرستم شرمندم 😔🥺 

راستی چرا دیشب ی نفر دیگه جواب رژیممو داده یود؟تازه هرکار میکنم جوابشون باز نمیشه😔

🌹توکلت علی الله 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چه خوب که شعور و فرهنگتو به نمایش گداشتی احسنت، الان بهت مدال افتخار میدن 😘😘😘

مدال ک ب شما تعلق گرفته چند روز پیشا....نمیخام دیده شی واسه همین جوابتو نمیدم چون در اون حد نمیبینمت جواب ابلهان.........

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام. افررررین👏👏👏

ممنونم عزیزم 😍😍😍😙

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
عزیزم چه خوب که شعور و فرهنگتو به نمایش گداشتی احسنت، الان بهت مدال افتخار میدن 😘😘😘

😂😂😂😂😂😚😚😚😚😚

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
عزيزم وعده غذائيا رو ب جاي اينكه با نون بخوري با كاهو لقمه بگيري بخوري

نه همه ی وعده غذایی ها راا😂😂😂😂😂بچه  را نترسون...

یه وعده در روز بایدی هست.. اگه سخته میتونه  دو لقمه با کلم بگیره، یکی با نون..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@هستی،بانو  

سلام عزیزم 

امروز فست بودم

مجاز ۱۰۰۰

مصرفی ۵۷۰

ص ۵۰ گرم شیر و یک عدد شلیل=۷۳ کالری

ن.س قاشق قیمه و ۴ قاشق پلو=۱۶۲ کالری

ش.دوتا تخم مرغ آب پز و ۴۰ گرم سنگک=۲۶۰کالری

م.هویج و شلیل=۷۷ کالری

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

سلام گلم خوبی؟

کالری مجاز 1340

کالری مصرفی 1330

صبحانه: نان و پنیر

ناهار: دلمه

میان وعده آلو و نسکافه

شام: سوپ

آب 8لیوان

ورزش انجام شد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
@abremaman ‍  @گل_گلاب4859    

گزارش#  

صبحانه:2 خرما.4 بادام.

ناهار:7 ق پلو.5 ق قیمه

شام:2 کف تافتون.40 گ کباب برگ.سبزی

میان وعده ها:گرمک.بادام 4 گ.پسته 4 گ.انجیر خشک 8 گ.نخوچی 10 گ.خربزه

مجاز و مصرفی 1320

چاش کاهو را من به جاش سبزی خوردن میخورم عزیزم چون کاهو بخورم حالم بد میشه

آب 8 لیوان

@هستی،بانو     سلام عزیزم  امروز فست بودم مجاز ۱۰۰۰ مصرفی ۵۷۰ ص ۵۰ گرم شیر و ...

سلام عزیزم اگه رژیم جدید بامداد جون میگیری که منهای 400قانونش اینکه در روز فقط یک وعده میتونی نون یا برنج بخوری یعنی اگه یه وعده در روز برنج خوردی وعده های دیگت نمیتونی برنج یا نون بخوری یا اگه یه وعده نون خوردی وعده های دیگه نمیتونی نون وبرنج بخوری مثلا ظهر 7قاشق مجاز برنج میخوردی شب دیگه نون نمیخوردی

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
شب بيدارم گزينه خوبيه شبا هم بيداره اوكي😂😂😅

آتیشپاره😂😂😂😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
مدال ک ب شما تعلق گرفته چند روز پیشا....نمیخام دیده شی واسه همین جوابتو نمیدم چون در اون حد نمیبینمت ...

اوه اوه چقدر سوختی که دوبار ریپلایم کردی، معلوم شد کی ابلهه، کی جواب میده، کاش انقدر که بفکر هیکلت بودی بفکر شعورت بودی، کاش انقدر که برا غذای جسمت ارزش قائل بودی برا روحتم ارزش قائل بودی، من از حرفات ناراحت نشدم  ولی گویا شما همه جات سوخت، ممنون میشم ریپلای نکنی فرزندم 😍

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی