2777
2789
2790
2778
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288433 بازدید | 36895 پست
نفسم عجقم جیگرم نانازم قرررربون ادبت برم من اخهههههههه. عشقم تو خیلی وقته باید میرفتی سبز کههههه. ...

سلام وقتتون بخیر ببخشید مزاحمتون میشم . من میخوام رژیم کالری شماری بگیرم . میدونم ک عضو نمیگیرید . وزن 75 هست میشه راهنمایی کنید ک چند کالری مجاز هست ک مصرف کنم ک وزن کم کنم ?? فست هم همه باید 500 مصرف کنن یا نه بستگی داره ??ممنون میشم جوابم بدید . مرسی 

به خودم امدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل ب کسی بستن بود❤️ME❤️ 
سلام وقتتون بخیر ببخشید مزاحمتون میشم . من میخوام رژیم کالری شماری بگیرم . میدونم ک عضو نمیگیرید . و ...

سلام عزیزم.

دوتا فرمول داریم هرکدوم راحتی اونو انجام بده.

1.وزنت×20 و منهای200. بدون فست. یااااا    با دوتا فست700.

2.وزنت×20 و منهای100. با دوتا فست 500.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

البته ممنونم..ولی منظور منو اشتباه متوجه شدی🤣🤣 اینکه گفتم سکوت فقط ب دردت میخوره واسه اینکه ابنقد ...

😂😂😂😂😂

چقدر حرف زدنت احمقانست، مطمعنم که با ترکا نگشتی 😂😂😂😂

چون ترکا با شعورن 🤣🤣🤣🤣🤣

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

سلام عزیزم. دوتا فرمول داریم هرکدوم راحتی اونو انجام بده. 1.وزنت×20 و منهای200. بدون فست. یااااا & ...

یک دنیا ممنون   خدا هر چی میخوای بهت بده ممنون 

به خودم امدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل ب کسی بستن بود❤️ME❤️ 
نه عزیز دل باید به سرگروه خودتون بگید مگه سرگروهتون نیست؟ من دیشب ریپلای کردم بهت بگم که خیلی کربوه ...

سلام عزیزم نبابا ناراحت ک نمیشم خوشحالم میشم ممنون ک گوشزد کردین😘😘😘

🌹توکلت علی الله 🌹

سلام الیسا جون فکر نکنم این هفته وزن نکردم یه روز مانده بود به پری ولی وزن هفته پیش ۶۸.۱۰۰ بود وزن هدفم ۵۸ هست 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
البته ممنونم..ولی منظور منو اشتباه متوجه شدی🤣🤣 اینکه گفتم سکوت فقط ب دردت میخوره واسه اینکه ابنقد ...

نه منطورتو اشتباه متوجه نشدم منم مدل خودت از افعال معکوس استفاده کردم 😎😅

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

@هستی،بانو‍ 

گزارش#  

کالری مجاز۱۷۰۰

کالری مصرفی۱۶۹۰

صبحانه نان دو کف دست و پنیر و پسته ۳۴۰

ناهار برنج ۷ ق و جوجه کباب و سالاد ۵۷۰

شام کدو آبپز سبزی و نان دو کف دست۳۵۰

میانوعده  انگور خربزه شلیل نخود و کشمش سیب گلاب۴۳۰

ورزش امروز وقت نکردم مسافرتم آخه تو راه بودیم

چالش چای سبز

هستی جان چالش این هفته چیه؟

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
😂😂😂😂😂 چقدر حرف زدنت احمقانست، مطمعنم که با ترکا نگشتی 😂😂😂😂 چون ترکا با شعورن 🤣🤣🤣🤣🤣

@نی_نی_یار_5   سلام و خسته نباشید ایشون اومدن تو تاپیک ما و بی ادبی میکنن نمیدونم مشکلشون چیه ؟؟؟ حل کنید لطفا.     سپاسگذارم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام‌گلم  خوش اومدی.🌸 ✔️وزن شروع، الان و هدفت را برام بفرست ✔️امضا و‌پروفایلتم سبزی‌کن ...

ممنون عزیزم ازفرداانشاا...

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

گزارش# 

وزن#  

وزن اول   وزن هفته پیشتر   وزن هفته قبل.  الان.     هدف

۶۸.                ۶۰.            🎈.         ۵۹.۹۰۰          ۵۰

@zizigoli      ‍  
سلام سلام 

کالری مجاز :۱۱۶۰

کالری مصرفی:1168

صبحانه :پنیر،حلواارده،گردو»»۱۵۸

نهار:پلو ۷ ق غ ،مرغ،سالادشیرازی»»۳۱۱

شام:ران مرغ ،ته دیگ>>>۳۶۹

میان وعده :انبه ،پسته،خرما،انگور،سبوس برنج ،دوغ>>۳۳۰

ورزش نکردم خونه مامانم بودم 

آب ۷ لیوان 

چالش این هفته رو الان دیدم ایشالا فردا

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
ننه چرا انقدر دیر 😞😞

سلام عزیزم

صبحانه کمی نون و پنیر 

ناهار کته کمی و خورشت بادمجان

شام کالباس خیارشور و گوجه

میان وعده چایی سیب خرما کلوچه زنجبیلی ۱عدد طالبی و هنوانه

کالری مجاز و مصرفی۱۶۴۰

ورزش زیاد😁 +چالش شکم

اب زیاد

🌹توکلت علی الله 🌹
2790
2778