2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287844 بازدید | 36895 پست
بسلامتی عزیزدلم برازجون که دااااااغه من دلم میخواد فرار کنم برم یه شهری که هوا خنک باشه تابستونا برم ...

ب سلامتی گلم زایمان کردی،قدم نورسیده مبارک باشه.منم یه دوست خیلی خوب داشتم اهل برازجون بود،فامیلیش گشتاسب بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الحمدالله خوبن مرسی😍 خونه ی جدید هم هعی‌. شکر.  بدک نی. اره نیسن☹ یکیش خودم. من انشاالله محی ...

وااای نه تاشیرمیدی  وزنتوکم کن،من تاشیرمیدادم به راحتی بیست کیلوکم کردم،الان گرمی ویااصلاکاهش ندارم متاسفانه.دوماهه ازشیرپسرموگرفتم.

سلام عزیزم اکی @honamik29192   سلاموعزیزم ۱۰۰گرم هم خوبه ان شالله زودتر به هدفات برسی

سلام عزیزم وزن اولیه 85وزن هفته قبل 70وزن فعلی 69وزن هدف 57

ترازوم عقربه ای هست من عدد رند میگم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
@مامان_الیساهستم2    سلام سهیلا جون صبحت بخیر وزن شروع:۸۵ وزن هفته پیش:🚫 وزن این هفته: ...

سلام رقیب جونی مبارک باشه انشالله به زودی به هدفت میرسی گروهتم فکر کنم عوض شه سبزی شدنت مبارک

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
آفرین عزیزم عالیه 

وزن اولیه 78/5

هفته قبل 61/150

فعلی 61

هدف55

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
میسی فدات😍

سلام خوبي

خودتو وزن كردي؟

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام گلم افررررررین ب تو. 👏👏👏👏

سهيلا عين دختراي خوب روزمو با اب شروع كردم

اماااااا هنوز صبحونه نخوردم 

چه كنم خواهر خوابم تنظيم شه به هفته تنظيم شده بودااااا الان تا ١١ خوابم ساعته ناهار شاممو صبحونم كامل بهم ريخته

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

@pari95   گزارشم بالای همین پسته وزن اولیه      وزن قبل       ...

افرین عزیزم 

مبارکه😚😚😚

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
مرسی عزیزدلم😘😘بخدا یادم رفت تگت کنم ببخشید.تو چن کیلو شدی عزیزم؟؟؟

خواهش میکنم عزیزم 69  

دقیقا منم میرم خونه مامانم مث 🐄میخورم بنظرت مشکل ازکجاست🤔 منکه فک میکنم دستپخت مادر 😋 نمیدونم چر ...

آخ آخ نگوووووو ، آره تقصیر ماماناس 😁😁😁این هفته اکبرجوجه درس کرده بود با سس آلوچه😋😋شبم اسنک با پنیر فراوون 🙈، بعد تازه من غر هم زدم چرا اینقدر پنیر ریختی😅😅😅😅خواهر گف تو نخور خب🤣🤣🤣

ولی باید رو خودم کار کنم این هفته که برم باید هیچی نخورم یا فقط ی بطری آب بزارم کنارم بخورم معدم پر بشه🤣🤣🤣

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰