2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست

@سمیه1396  

سلام عزیزم شرمنده من دو روزه دخترم مریضه اصلا وقت نکردم گوشی دست بگیرم و بیام سایت گوشش عفونت کرده حالش خیلی بد بود تازه از امروز صبح تب آش قطع شده رژیم رو دیروز و پریروز کامل رعایت کردم ولی ورزش این دو روز نداشتم 

وزن اولیه ۶۵

وزن هفته پیش ۵۸/۵۰۰

وزن این هفته ۵۸/۵۰۰

وزن هدف ۵۴

سمیه حتی دریغ از صد گرم کاهش با اینکه کاملا رژیم رو رعایت کردم ورزش هم داشتم فقط دیروز و پریروز ورزش نداشتم اعصابم بهم ریخته الان سه هفته اس کلا ۳۰۰گرم کم کردم حسابی بی انگیزه شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم باشه

سلام من فردا باید پریود بشم وزن نکردم 

وزن اولیه ۷۲.۲۰۰   وزن هفته پیش ۶۸.۱۰۰   وزن این هفته 🎈      وزن هدف ۵۸ 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

[QUOTE=150919614]سلااااااام😍😍😍😍😍 صبحت بخیر و شادی♥ من ک صبحانمو خوردم الان خوشبختترین آدم روی کره زمینم🤤🤣🤣...[/QUO

سلااااام عزیزدلم😍😍😍😍🌹🌹🌹

آخ نگوووو دقیقا😅😅😅😅😅

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
عالی هستی دوستم😘😘

قرربونت عزیزم🤩😘😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

سلام به همگی 🥰😘

وزن هفته پیش ۶۸

امروز ۶۸/۳۰۰

بدون دشوری رفتن😷 دارم میرم خونه مادرشوهرم نشد ..

@sanaz718

@سمیه1396

وزن#

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@هستی،بانو  

وزن اولیه.   87.      وزن هفته ی قبل.      81/25

وزنفعلی. 80/80.     وزن هدف.       70

سلام هستی قشنگم من 10 کیلو تا هدفم مونده میتونم برم گروهه آبی عایا آخه من در تعقیبه آیلینم..... 

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام گلی مرسی خوبه خداروشکر..😘 الان میزارم 

وای وای😍😍😍😍😍😍

نگا این قندونک😘😘😘خدااااا چه نازه😍 ووووووووووی نگا انگشتاش نگا دستاش نگا صورتش😍😍😍😍😍

عزیزم انگار عروسکه😍 اینو باید خوووووورد،، دلم خواااااست♥♥♥♥♥♥♥♥♥

از طرف من دستاشو ببوس،، چقد نازه هزار ماشاءالله هزار الله اکبر

برا منم دعا کن 😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سلام  همسايه ها رو خبر كنيد امروز عروسي داريم💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 يك كيلو كاهش  هفته پ ...

@سمیه1396     مبارکه خخخخخ

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙