2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288509 بازدید | 36895 پست

گزارش نازنین لاغرشونده🥰

صبحانه ۲۵۰

یک لیوان شیر +دارچین +دوعدد خرما

میان وعده یک عدد موز۱۰۰کالری

ناهار۶۰۰کالری

یک لیوان خوراک سبزیجات +ماست یک کاسه+یک لیوان دوغ

میان وعده ۱۰عدد بادام خام+یک شلیل ۱۵۰کالری

شام ۴۰۰کالری

یک سیخ و نصفی جوجه کباب بدون نان

کالری مصرفی و مجاز۱۴۰۰

- [x] چالش حذف قند تا ابد

- [x] چالش چوب و چرخش روسی وحشتناک😂

- [x] چالش آب قبل از غذا و چای سبز البته ماسک

- [x] چالش ماسک گلیسیرین

- [x] چالش ۸۶روز تا زیبایی

۴۰مین پیاده روی +۱۵مین زومبا

۸لیوان اب

پری جوونم شرمنده همین الان شارژر رسید دستم گوشیم‌خاموش شده بود خونه مامانمم هستم ببخشید ♥️♥️♥️♥️♥️
@pari95  

گزارررش#  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
پروتئین و روغنم اوکیه... چون اصلا نمیتونم بدون پروتئین زنده بمونم😂 فعلا میخورم ببینم چطور میشه... ...

قربونت گلم 🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گزارش نازنین لاغرشونده🥰 صبحانه ۲۵۰ یک لیوان شیر +دارچین +دوعدد خرما میان وعده یک عدد موز۱۰۰کالری ...

سلاممممم😍😍

عزیزمی فدات خانوم منظم ☺

عالی_هستی# 🌷🌷🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلاممممم😍😍 عزیزمی فدات خانوم منظم ☺ عالی_هستی# 🌷🌷🌷

عشق منی پریناز جووووونم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

گزارش# سلام عزیزم...

ناهار=خوراک لوبیا=۳۴۰ کالری

میانوعده=هلو انجیری+ انجیر+بستنی=۶۷۵

کالری مصرفی=۱۰۱۵/مجاز=۷۰۰

آب=۵لیوان

ورزش نکردم احساس ضعف و بیحالی شدید دارم حالم اصلا خوب نبود ببخشید...

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
نمیدونم... تقریبا هر روز یا یه روز درمیون ارده میخورم... لبنیات هم همینطور... شیره با ارده نخوردم ...

من گاهی صبحونه ۱۵ گرم شیره خرما و ۱۰ گرم ارده رو با هم قاطی میکنم بعد میزنم رو نون چاودار یا جو بعدم گردو میریزم روش میخورممممممممم اینقدددددر لذت میبرم و خوشمزس ک حرف نداره

امشب کرم ارده شکلاتی هم خریدم کاملا ارگانیک فقط مخلوط ارده و پودر کاکائو هستش هیچ افزودنی یا شکری هم نداره عالیه

گاهی هم صبح عسل و کره بادام زمینی با گردو میخورم

برای گرمی بدنت اینا عالین 

به حکمتش دل بسپار 🌿
من گاهی صبحونه ۱۵ گرم شیره خرما و ۱۰ گرم ارده رو با هم قاطی میکنم بعد میزنم رو نون چاودار یا جو بعدم ...

ممنونم عزیزم😍😍😍😍😘😘😘😘😘

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز