2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
سلام خانوما هیچ راهی نداره یعنی منم ذوق کنم وزنم کاهش پیدا کنه نتیجه کم خوریاموببنم؟😢 ۵ ماهه ه ...

عزیزم پایبند رژیم نیستی خب.

وقتی با شیرین بودی میدیدم ک چندبار ناراحتی پیش اومد ولی ب توصیه هاش گوش نمیدادی . الانم ک مثلا ابی هستی با اینکه جز نارنجی میشی گفتی  بیام ابی ک روحیه بگیرم.گفتم باشه.ولی ن گزارش میدی و نه پایبندی. البته من جز گروه ابی نذاشتمت. مثل چندتا از بچه های دیگه م. چون حذفین از گروه و تاپیک ولی میگم حالا عشقی هم گزارش میدن اسکال نداره تو تاپیک باشن. 

عزیزم هرکاری ی سری سختی ها داره. اگه طاووس میخای بشی پس باید جور تاپیک و گزارش و گشنگی و ورزش هم بکشی. وگرنه هیچکی با راحتی ب جایی نمیرسه.

5ماهه رژیمی الان باید 20کیلو کاهش میداشتی. پس درست و دقیق رژیم نیستی. 

رژیم گرفتن این نیس ک هرچی بخای بخوری ولی بگی خب اندازه کالریمه.

اگه میخای کم کنی و خوش اندام بشی باید بیای تو تاپیک با بچه ها مشارکت کنی رژیمتو درست بگیری.تقلب نکنی. تا بتونی برسی ب سر منزل مقصود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مامان_الیساهستم2    سلام سهیلا جون خوبی؟من اون رژیمی ک الهه جون گفتو گرفتم درحریانی ک گ ...

سلام عزیزم

اشکال نداره کالریت همون رو هزار خوبه. 

فردام کاهش داری نگران نباش. چون در طول هفته خوب داری پیش میری عزیزم.

خوب شد؟

اره خوب شد..

کوسن رنگ کرم رو به طلایی قشنگه.. یه کمی هم براق باشه جنس پارچش.. وسطش هم میتونی یه کوسن طرحدار بزاری...

اینا خوشگلن.. ساده و شیک و تکراری هم‌نیس خیلیی.. حواست باشه اباژورت ۳ پایه ای نباشه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام خانوما هیچ راهی نداره یعنی منم ذوق کنم وزنم کاهش پیدا کنه نتیجه کم خوریاموببنم؟😢 ۵ ماهه ه ...

سلام عزیزه دلم منم از اول تیر شروع کردم 7 کیلو تا الان کم کردم بخدا خیلی چیزا دلم میخاد مثلا اول رژیمم هفته ایی ی بار بستنی میخوردم ولی شیرین جون دعوام کرد گفت نهایت ماهی ی بار ولی من گوش دادم همون ماهی ی بارم نخوردم گفت برنج و نون و تو ی روز زیاد نخور گوش دادم نتیجه اشم میبینم ولی شما چوب شور یادمه همیشه تو گزارشات بود و هله هوله های دیگه بعدم میگفتن بهت چرا میگفتی کالریمو باید پر کنم و اینکه درسته ما رژیم کربو شماری نداریم ولی کم کردن کربو تاثیر چشمگیری تو کاهش داره بعدم میگفتن فست بگیر میگفتی نمیتونم ضعف میکنم میگفتن ورزش کن حتی در حد رقص بالاخره ی تحرکی چیزی میگفتی مشکل دارم نمیتونم ورزش کنم چی بگم فداتشم ؟؟ حالا خودت بشین کلاهتو قاضی کن سهیلا جون درست میگه هر کس طاووس خاهد جور هندوستان کشد......😑😑😑😑😑

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

واقعا نميدونم چي بگم در عجبم كه چرا كم نميكني اخه

من تو ٥ ماه ٢١ كيلو كم كردم واقعا واقعا هم رعايت ميكردم هر روزم ورزش داشتم

سعي كن ورزش كني رعايت كني رژيمتو

💔🌈

اره خوب شد.. کوسن رنگ کرم رو به طلایی قشنگه.. یه کمی هم براق باشه جنس پارچش.. وسطش هم میتونی یه ...

اره كرم رو طلائي قشنگ ميشه تقريبا مث گلاي وسط مبلم 

از اون سومي خوشم اومد دومي رو اصلا دوست ندارم

مرسي سميه جون🌺🌺🌺🙏🏻😍😍👍🏼

فدات عزیزم 

هستی گلم راهکار فقط صحبته اونم با خودش تنهایی فقط ببین دردش چیه مشکلش چیه از شما خدایی نکرده کمبودی دیده؟؟؟؟ ناراحت نباش گلم با گفتگو حل میشه گرچ میدونم خیلی سخته قلبت جریحه دار شده عزیزه دلم ....ببین حرفه حسابش چیه بهش بگو بی رودروایسی حرفه دلش و بزنه از اون طرف چی دیده ک تو شما پیداش نکرده.....منم خیلی چیزا هس نمیشه گفت اینجا ....درکت میکنم خدا خودش غصه رو از دلت دور کنه قشنگم😢😢😢😞😞😞

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزم صبحانه نان پنیر خرما  ناهار قورمه وپلو 10 قاشق  میان وعده سیب  شام یک ...

خوبه 🙂

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣