2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست

خگخ#  

بچه ها تو روز خگخ میتونید شیر بادام درست کنید 

بادام رو چند ساعت تو ابجوش خیس کنید بعد پوستش رو بگیرید و با کمی اب بریزید تو مخلوط کن حسابی میکس بشه عسل هم میتونید اضافه کنید 

عسل تو خگخ مجازه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خگخ#   بچه ها تو روز خگخ میتونید شیر بادام درست کنید  بادام رو چند ساعت تو ابجوش خیس کن ...

من عین همین دستور رو خواهرم با قساوت تمااام بهم میداد برای نفسه خاله 

تازه آخرشم باشید همرو‌اسیاب میکردم‌حریره بادوم درست میکردم‌براش 😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣بچههای گروه زرد جوووونم💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡

پری جون امروزم نیستن نت ندارن بهم پیام‌دادن به دوستای مانکنم اطلاع بدم.

اما پری از رگ گردن به ما نزدیکتر است پس گزارشاتون رو حتماااا بدین 😁😁😁📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
خگخ#   بچه ها تو روز خگخ میتونید شیر بادام درست کنید  بادام رو چند ساعت تو ابجوش خیس کن ...

الهه جون حالا که هستی یک سوال ازت بپرسم😅 🤔 

من از هر موقع که بخوام رژیم و ورزش رو شروع کنم اگه برای ورزش یک کم هوازی و یک سری ورزش هایی سمیه جون با تعداد ست ها گفته برم خوبه؟ 

شاید کلا همش 10 دقیقه طول بکشه چون هم تعداد ست ها کمه هم اینکه کمرم چون خیییلی درد میگیره نمیتونم خیلی حرکات شکمی رو آروم برم(ولی خیلی تند تند هم نمیرم) 

اینطوری تا یک ماه برم بعدش اپلیکیشن؟ یا از همین اول این حرکات رو +اپلیکیشن برم به نظرت؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
درسته گلم👍 مشکلت چی بود، که رفتی دکتر،؟؟ آلرژی داری ؟ یا به خاطر همون معدت بوده؟

نه عزیزم .هم موهام هم تیرویید.لبنیات هم ممنوع کرده.

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

@سمیه1396  

سلام عزیزم

۳۸روز مانده تا هدف

صبحانه شیر قهوه نان روگن کره و عسل و پنج تا بادام و پنج تا کشمش(۲۷۸)

ناهار ماهی سالمون گریل شده با ی ظرف سبزیجات (بروکلی و هویچ و کدو و قارچ و مارچوبه با ی ق روغن زیتون و کمی پنیر پارمزان)(۳۹۹)

شام شیر دارچین عسل(۱۲۵) 

میانوعده چای ماسالا(خودم درست کردم توش زنجبیل داشت دیگه دمنوش زنجبیل نخوردم )و دو خرما و چای سبز ‌و پاپ کورن و سیب و هندوانه و انگور (۱۷۵)

جمع ۹۷۷

مجاز ۹۸۰

ورزش ده کیلومتر دو متناوب 

نیم ساعت کار با سیم کش 

وکیوم شکم 

تنفس عمیق

چالش چوب 

چرخش روسی 

آب ۱۲لیوان حداقل 

@سمیه1396     سلام عزیزم ۳۸روز مانده تا هدف صبحانه شیر قهوه نان روگن کره و عسل و پنج ت ...

سلام‌گلم🌸

عالیی بودی👏👏👏👏خدا قوت

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

لطفا با اون دل پاکت برام صلوات بفرس برای همسرم بفرس نیازمندیم به دعا هاتون

ممنون میشم هرتعداد که میتونید بفرستین😢

توروخدا بقران قسم مرض ندارم الکی پست بزنم 

دعا کنید تا فردا شب درست شه همه چی 

توروخدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

لطفا با اون دل پاکت برام صلوات بفرس برای همسرم بفرس نیازمندیم به دعا هاتون ممنون میشم هرتعداد که می ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

انشاالله مشکلتون حل میشه ♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
الهه جون حالا که هستی یک سوال ازت بپرسم😅 🤔  من از هر موقع که بخوام رژیم و ورزش رو شروع کن ...

اره خوبه عزیزم از کم کم اپلیکیشن رو هم اضافه کن