2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
سلام ببخشید دارم سوال میپرسم من رژیمم پیاده روی دارم خاستم بدونم تو خونه چه ورزشایی انجام بدم

سلام عزیزم ورزش های هوازی مثل حلقه پیاده روی رقص پروانه طناب 

و ورزش های قدرتی مثل انواع دراز نشست ها دمبل و .. اپلیکیشن های ورزشی رو دانلود کن خیلی خوبن لینک تاپیک ورزش هم اول این تاپیک هست توش نمونه ورزش ها با لینک گذاشتیم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم ورزش های هوازی مثل حلقه پیاده روی رقص پروانه طناب  و ورزش های قدرتی مثل انواع دراز ...

ممنون گلم روزی ۴۰ دقیقه رو پیاده روی دارم 

طناب هم ۱۰۰ تا میزنم درازو نشست چقدر برم

بازم ببخشید سوال میپرسم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ممنون گلم روزی ۴۰ دقیقه رو پیاده روی دارم  طناب هم ۱۰۰ تا میزنم درازو نشست چقدر برم بازم ببخش ...

قربونت 

میتونی بجای ۴۰ دقیقه پیاده روی و طناب که هر دوتا هوازی هستن مثلا طناب با ده دقیقه هوازی کار کنی و بقیه رو قدرتی بری که هم عضله هات قوی بسه روسایزت کم بشه هم متابولیسمت بالا بمونه 

نمونه قدرتی ها تو تاپیک ورزش هست بستگی داره کجات رو بخوای کوچیک کنی ورزش مخصوص اون قسمت رو برو تاپیک ورزش

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اره واقعا جوری شده باید اول بریم ببینم طرف تو تاپیکاش به کسی فحش نداده بعد بیاییم جواب بدی ...

والا بخدا😄😅 چه کنیم آدما کم طاقت و زود رنج شدن تا میای حرف حساب بزنی سریع جبهه میگیرن پس بهترین کار اینه اصلا جواب ندیم..

قرربونت که اینقدر مهربونی ..

ان شاءالله سلامت باشی همیشه..😍😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
والا بخدا😄😅 چه کنیم آدما کم طاقت و زود رنج شدن تا میای حرف حساب بزنی سریع جبهه میگیرن پس بهترین کا ...

اره واقعا یوقتایی ادم چیزی که نوشته با چیزی که برداشت میشه انقدر متفاوته چهار شاخ گاردانش میبره 😂😂

ایشالا همه زندگیشون عالی باشه و کم طاقت و زود رنج و عصبی نباشن 🤲🏼

فدای تو عزیزدلم 😘😘♥️♥️♥️

والا بخدا😄😅 چه کنیم آدما کم طاقت و زود رنج شدن تا میای حرف حساب بزنی سریع جبهه میگیرن پس بهترین کا ...

منم دیدم لحن بی ادبانه و ب دور از فرهنگه اون خانومو ولی از بچگی بهم گفتم جواب ابلهان خاموشی است واسه همون هیچی نگفتم اوشون هم بهتره نطراتشو بره جایی بگه ک مشتاقه شنیدن نظراتشون باشن ما اینجا خودمون مارشناس داریم نیازی به کارشناسی اوشون نداریم اینجور افراد مشکل دارن و میخان دیده شن دوستانه گلم بی محلی ب اینجور آدما بهترین گزینه اس پس ندیده بگیرینشون.....😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
منم دیدم لحن بی ادبانه و ب دور از فرهنگه اون خانومو ولی از بچگی بهم گفتم جواب ابلهان خاموشی است واسه ...

تند نوشتم یکم غلط غلوط شد ...😅😅😅😁😁😁😁😁

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
اره واقعا یوقتایی ادم چیزی که نوشته با چیزی که برداشت میشه انقدر متفاوته چهار شاخ گاردانش میبره 😂😂 ...

سلام االهه جون ۲ تا سوال

اول خواهرتون چقدر وزن کم کرد تو ۱ هفته؟

بعد دراز نشست با کمک کش اصلا تاثیر داره من با کش میرم  ؟

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
😳😳😳😳😳 متوهمی؟!!! مگه من گفتم عضو تو هم ؟!!! 😅😅😅😅

نه عزیزم منظورم این بود گفتن از بچه های اینجا بهم درخواست  دوستی دادن رژیممو بگم شما گفتی من درخواست دادم گفتم شما که عضو اینجا نیستی که منظورشون شما باشی 

چرا سریع جبهه میگیرید و بی ادبی میکنید ؟ 😶😶 

انگیزه#  

اون شکم تختشوووو میخااااام  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام االهه جون ۲ تا سوال اول خواهرتون چقدر وزن کم کرد تو ۱ هفته؟ بعد دراز نشست با کمک کش اصلا تاثی ...

سلام عزیزم ۱/۵ کم کرد ولی بنظرم چون هفته ی اول بود باید بیشتر کم میشد و اون رژیم کلا منتفی شد 

اره باکش تاثیرش بیشتره 

انگیزه#   اون شکم تختشوووو میخااااام      

بخواه از نظر من اشکال نداره 😬😂 

سلام عزیزم ۱/۵ کم کرد ولی بنظرم چون هفته ی اول بود باید بیشتر کم میشد و اون رژیم کلا منتفی شد  ...

جدی یعنی من منهای ۴۰۰ کردم دیگه برگردم به حالت قبل؟

همیشه فکر میکردم‌با کش دارم تقلب میکنم😅😅

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.