2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287959 بازدید | 36895 پست

@pari95  

سلام پري جون خوبي عزيزم گزارش امروزم

صبحانه نان باگت كوچك و ٣٠ گرم پنير و يدونه گردو و چاي شيرين

ميان وعده يدونه خيار و يدونه شليل

ناهار ٨ ق پلو و يك چهارم سينه مرغ و يدونه هويج پخته و ٤ ق اب مرغ و ٥ ق ماست

عصر ١٠ تا دونه بادام و چاي و خرما و موز

شام يدونه كوكو سيب زميني و يدونه گوجه و خيارشور

اخر شب شير

كالري مجاز ١٥٥٠ كالري مصرفي ١٤٣٠

چالش اب قبل غذا

چالش زنجبيل

چالش ورزشي چوب و دراز و نشست و بازو

سميه جونم سلام من الان رسيدم خونم انشاالله از فردا روال عاديو ميرمو گزارش ميدم عزيزم

سلام گلم..

خوش برگشتی🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ریزش مو؟!!! دیگه خدایی علمی صحبت کنیم! غذای اصلیه مو پروتئین و ویتامینه، یبوستم علتش کم ابیه، من صبح ...

اخه من برتج نمیخوردم ویتامین های گروه ب رو نداشتم بعد نوروبیون هم میزدم ولی تاثیری نداشت چون خیلی عادت با برنج دارم 

یبوستمم فقط با روغن زیتون علاج میشه در کل روز دارم میوه میخورم تاثیری نداره 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
گزارش#   چالش86# روزه لاغری @سمیه1396     صبحانه: یه تخم مرغ ...

خوب بودی گلم😉👌 فقط‌سس دیگه نخور.. سُس ،،أخِ

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@pari95     سلام پري جون خوبي عزيزم گزارش امروزم صبحانه نان باگت كوچك و ٣٠ گرم پنير و ي ...

خوشگلم پری جون اعلام کردن که امروز و فردا نیستن ‌ولی بیان حتما گزارشارو‌میبینن♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
ورزش روز هوازی و قدرتی ۱۵دقیقه حلقه زدم حرکت پهلو بغل دوتا۴۰تا حرکت درازونشست نیمه دوت ...

خدا قوت.. مث همیشه عالی👌👌👌👌

@سمیه1396     سلام سمیه ‌جون ببخشید امروز خیلی شلوغ بودم همین آلان تازه دوش گرفتم بخوابم ...

سلام گلم🌸 خسته نباشی، اکشالی نداره ۱ بار😉

فردا حتما ورزش داشته باش، گزارش هم بفرست😉

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی  ۹۵۰

——————————

@sepiiiiiideh  سلام خانوم، خسته ی مهمونداری نباشی🤚

نه عزیزم چوب نمیخاد که این مدلیه

چشم گلم میرم حتما

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
سلام عزیزم امروز اصلا نون نخوردی؟ طبق قانون تاپیک نمیشه عزیزم.ولی اشکال نداره فردا فست باش ک کاهشت ...

قانون تایپیک میگه نون بخوریم یانه عزیزم؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
اخه من برتج نمیخوردم ویتامین های گروه ب رو نداشتم بعد نوروبیون هم میزدم ولی تاثیری نداشت چون خیلی عا ...

بجای برنج عزیزم جوانه گندم یا ماش تو ماست حل کن بخور عالیه برا مو، تازه حتما امتحان کن پوستتم شاداب میکنع، برا یبوستتم قرص اسلیم مکس یه قرص کاملا گیاهیه ایرانیه از داروخونه ها بگیر، دو ساعت بعد از وعده غذاییت بخور شکمت نرم میشه خیی خوبه، من هفته ای ۲ تا کپسولشو میخورم دیگه یبوست ندارم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی