2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
مرسی . بعد قدرتی رو حدودا چند مین بریم ؟

۱۵ مین کافیه بیشتر هوازی برو گروهت کا نارنجی شد بیشترش کن قدرتی رو 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما من خیلی میخورم کالریم چرا پر نمیشه 😑😑 @sepiiiiiideh   @pari95   واقعا چرا& ...

عزیزم لبنیاتم میخوری؟ 

مغزیجات ؟

اگه پر نمیشه پر کالری بخور ولی سالم نون و برنج و اینا منظورم نیست

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پریییییی جووون دلم😘😘😘😘😘😘

👏👏👏👏👏💛💛💛

عالی گلم 

زومبا فوق العاده خوبه ادامه بده💪💪💪

اره متوجه شدم  اخه نوشته بود هشت کیلو تا ۶۹ مونده فکر کردم هدفش ۶۹ هست الان دیدم هدفش ۶۰ بیده

وضعیتت قرمزه هنوز😱😱😱😱🙈🙈🙈😁😁

@pari95     گزارش#   سلام عزیزم😍🥳 گزارش امروز     فست#  ‍& ...

تو.بینظیری#  💛💛💛💛

@zizigoli  

گزارش#  

رژيم فست

كالري مجاز :٥٠٠

كالري مصرفي:٦٢٥

چالش ليمو و زنجبيل

صبحانه:پنير ،گردو،عسل،نون تافتون٢٥ گرم. >>>> ١٥٤

نهار:آب دوغ خيار>>٢١٠

ميان وعده :شليل،شير موز،هلو انجيري،سيب،شيره انگور>>٢٣٩

شام :چاي و خرما>>٢٠ 

ورزش:٣٠ مين پياده روي،٣٠ مين قدرتي (چالش شكم ،دوچرخه،چالش بازو )

٨ ليوان

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    

@pari95 .

سلام پری جون گزارش امشب.

صبحانه :نان تیری ۴ کف دست +خرما ۵ عدد+انجیر ۳ عدد + پنیر ۱ قوطی کبریت +قند ۱ عدد.

ناهار: خورشت بادمجان ۵ قاشق +نان تیری ۶ کف دست +دلستر ۱ لیوان ....

میانوعده :رطب ۴ عدد+هلو ۱ عدد+چای سبز .

شام: سینه مرغ کباب ۱ تیکه+ بال مرغ کباب ۲ عدد+نان تیری ۳ کف دست +دوغ ۱ لیوان +خرما ۱ عدد...

کالری مصرفی ۱۰۸۳
کالری مجاز ۱۳۸۰.

دم کرده زیره+چای سبز خوردم.

ورزش:چرخش روسی دوتا ست ۳۰ تایی.

۴۲ روز مانده تا هدف .

چالش آبلیمو و زنجبیل  انجام شد.

من ۲۰۰ تا از کالریم کم کردم فست نمیگیرم چون کالریم ۱۵۰۰ هستش زیاده نمیتونم بخورم

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
@pari95     42روزمانده# تاهدف ناشتا.زنجبیل وابلیمو صبحانه.تخم مرغ ابپز.گوجه.خرما م ...

💛💛💛👏👏👏 خیلیم عالی 

خودتو سرزنش نکن نوش جونت گاهی پیش میاد 

فردا جبرانش کن 

@pari95       سلام عزیزم خوبی؟ شبت بخیرباشه صبحانه:2/5کف دست بربری+1/2قوطی کب ...

سلام گلم شما خوب باشی منم خوبم 🌹🌹🌹

👏👏👏👏👏💛💛💛💛

@pari95     سلام عزيزم شب خوش گزارش روز فستم صبحانه يك سوم نان باگت كوچك و ٢٠ گرم پنير ...

سلام گلم 

عالی_هستی# 💛💛💛

عزیزم چالش زنجبیل و ابلیمو رو انجام نمیدی ؟؟؟

کالری سوزی؟؟

حرکت چوب؟ 

سلام گلم شما خوب باشی منم خوبم 🌹🌹🌹 👏👏👏👏👏💛💛💛💛

قربونت برم الحمدلله خوبم دیروزشرمنده گزارش ندادم افتضاح سردردداشتم چشمامونمیتونستم بازکنم. چه خبراازتو؟ پات دیگه دردنمیکنه؟ 

@pari95   . سلام پری جون گزارش امشب. صبحانه :نان تیری ۴ کف دست +خرما ۵ عدد+انجیر ۳ عدد + پن ...

سلام گلم 👏👏👏👏💛💛💛

یکشنبه نزدیک حسابی رعایت کن دیگه دلستر رو چیزای مصنوعی نخور تا کاهشت خوب باشه 

قربونت برم الحمدلله خوبم دیروزشرمنده گزارش ندادم افتضاح سردردداشتم چشمامونمیتونستم بازکنم. چه خبرااز ...

عیب نداره عزیزم 

شماها منظمید همیشه واسه همین یه شب نباشی چیزی نمیشه😗😗

منم سلامتی از صبح تا شب سرگرم گودزیلاهامم  🤐

دیروز روفرشی شستم پسرم چه کارایی ک نمیکرد تو آب 😲

هنوز از دستش هنگم 😂😂😂

پامم بهتر شده سردیم ک بشه درد میگیره 

عزیزم لبنیاتم میخوری؟  مغزیجات ؟ اگه پر نمیشه پر کالری بخور ولی سالم نون و برنج و اینا منظورم ...

ماست کمتر میخورم چند روزی هم شیر نتونستم بخورم مهمون بودم امروز و دیروز تازه دو لیوان شیر مجاز شیردهی رو خوردم مغزیجاتم میخورم تقریبا هر روز ولی گرمیم میکنه 😶😶

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚