2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
@pari95     پری جون من امشب ب کی باید گزارش بدم😑اگه خودتونی من امشب گزارش نمیدم

چرا سرگروا ابی تگ نکردی عزیزم دیگه نباید هدفتو تعقیر بدیا 

@zizigoli  عزیزم این دختر نازمون تحویل شما😙😙😙

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@pari95   . سلام گزارش امشب . صبحانه: خیار ۱ عدد +انگور ۱ لیوان + نان تیری ۲ کف دست +پنیر سف ...

💛💛💛💛

عالی_هستی#  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا کاش بیان مثه قبل

اره منکه اصلا تایپیکو نمیخونم اعلانامو چک میکنم میرم حال و حوصلم کم شده دیگا 

سلام ب همگی🤗🤗🤗🤗بچه ها کجایین اخه..چرا دیگه نیستین حالا من نبودم..بقبه چرا نیستن بیاین مثه قبل ...

سلام مینا جوون من هستم گلم ولی بخاطر امیرعباس خیلی شیطون شده میام زود میرم 

شکووه بیمعرفت ک خیلی وقته نمیاد خیلی هم تگش کردم جواب نداد آخرین بار از نگین شنیدم ک پدرشوهرش فوت کرده😥😥

مهدیه رو هم ک بهت نگم یهویی رفت هیچی هم نگفت نامرد😞😞

زیبا هم گفت ی مدت کار داره نمیتونه بیاد 😳

خودت کجایی ننه کم پیدایی؟ دل منم یذره شده برای جمعمون😭😭😭😭😭

@هستی،بانو    گزارش# 99/5/20 دوشنبه

43 روز مانده تا خوش اندامی

صبحانه👈نان لواش نصف کف دست + نان بربری ی کف دست + پنیر ی قوطی کبریت + شیر ی لیوان.  کالری👈274

میان وعده صب👈خرما 4 عدد.     کالری👈79

ناهار👈نان بربری ی کف دست + تخم مرغ اب پز 2 عدد + سالاد شیرازی ی پرس       کالری👈275

میان وعده عصر👈خیار ی عدد+ انجیر 2 عدد + لواشک ی کف دست      کالری👈300

شام👈سیب سبز ی عدد + طالبی 3 قاچ+ هندوانه 2 قاچ(میگم شام از ساعت 7 تا 11 بوده همه رو با هم نخوردم)

کالری👈406

کالری مصرفی👈1336

کالری مجاز👈1540.  (دیشب 100 تا اضافه خوردم کم کردم امشب از کالریم)

آب 8 لیوان 

مولتی 

20 دقیقه رقص تند

سلام هستی قشنگم ایشالا ک راضی باشی😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@liyanaarad   عزیزم شما هم خیلی وقته که اصلا پیداتون نیست اگه نمیخاید بیاید بگید از لیست حذفت ...

سلام عزیزم حال پسرم بهتره بشه برمیگردم بخدا تستش مثبت شده  دکترگفت بش غذا نده فعیلا منم رژیم  نگرفتم  که حداقل شیرداشته باشم بزودی برمیگردم   ولی سعی میکنم رعایت کنم

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

اکی عزیزم

سلام گزارش شیر دهی ۲۰ مرداد    ۴۴ روز مانده تا‌پایان چالش ۸۶ روزه 

صبحانه دیر پاشدم طبق معمول نخوردم 

ناهار برنج ۶ قاشق و ۳۰ گرم تن ماهی سبزی خوردن ۲۱۶ کالری 

شام کباب برگ و نان و گوجه کبابی و سبزی خوردن ۴۹۵ کالری 

میان وعده خربزه .خیار .هندوانه‌.

رطب ۴۳۱ کالری 

کالری مجاز ۱۲۰۰

کالری مصرفی ۱۱۴۲ 

چالش چای سبز ۳ لیوان 

چالش گلاب و گلیسیرین 

ورزش  ۱۵ دقیقه رقص 

۱۰ دقیقه چالش چوب 

دو تا ست ده تایی شنای سینه 

بقیه کالریمم تا اخر شب پر میکنم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
شب همگی بخیر😍😍😍 بچه ها تولد علی یکم شهریور..ولی اون موقع محرم منم میخوام چهارشنبه تولدشو بگیرم ...

مبارکااااا باشهههه مینا جوووونی😍😍😍😍😍😍

انشالله جشن فارغ التحصیلی و دومادیشو بگیری💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

عکس بزار بعدا 😍😍😍😍

چرا سرگروا ابی تگ نکردی عزیزم دیگه نباید هدفتو تعقیر بدیا  @zizigoli    عزیزم این ...

چشم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@pari95     پری جون من امشب ب کی باید گزارش بدم😑اگه خودتونی من امشب گزارش نمیدم

خوش اومدی عزیزم  از فردا شب تا ساعت ۱۲ وقت دارید گزارش بدید هر شب

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

گزارش#  

@zizigoli
سلام عزيزم امروز رفته بودم خونه مامانم نشد ورزش كنم غذا هم مجبور شدم هر چي بود بخورم و چالش رو هم ايشالا فردا تو فست جبران ميكنم

كالري مجاز :١١٦٠

كالري مصرفي :١١١٨

صبحانه: پنير ،حلوا ارده ،نان تافتون>>>١٩٨

نهار:كته ،قورمه سبزي ،سبزي خوردن >>>٢١٧

شام :عدس پلو،سبزي خوردن>>>>٣٦٦

ميان وعده :انبه،انجير،خرما،موز،شليل>>>>٣٣٧

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

سلام عزیزم. گزارش امروزم:

42 روز مانده تا پایان چالش. به امید 62 کیلو شدن 

ناشتا اب گرم و دارچین و زنجبیل و اب لیمو ترش و یه حب سیر

کالری مجاز 1200 

کالری مصرفی 1196

اب 18 لیوان

صبحانه 203 کالری 

نان سنگک 35 گرم + پنیر کم چرب 25 گرم + گردو 1 عدد + کنجد نصف قاشق + خیار 1 عدد + گوجه فرنگی 80 گرم 

میانوعده 214 کالری 

شیر کم چرب 1 لیوان + خرما 1 عدد + هلو 2 تا متوسط

ناهار 427 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 250 گرم +برنج کته کم چرب 6 قاشق +، خورشت قورمه سبزی 4 قاشق + ناست و خیار نصف لیوان

میانوعده 167 کالری 

آلو زرد 3 عدد + شلیل وزن شده با هسته 160 گرم + مغز پسته خام 3 عدد + مغز فندق خام 3 عدد

شام 184 کالری 

سالاد کاهو خیار گوجه 250 گرم + سبزی خوردن 1 لیوان + یتیمچه 10 قاشق

قهوه سبز نیم ساعت قبل از ناهار و شام 

چای سبز نیم ساعت قبل از ورزش ها 

صبح 1 ساعت پیاده روی سریع + درازنشست 2 ست 40 تایی + شنای دیواری 2 ست 40 تایی + پلانک 2 ست 1 دقیقه ای 

عصر نیم ساعت پیاده روی سریع + 35 دقیقه ورزش قدرتی + درازنشست 2 ست 40 تایی + شنای دیواری 2 ست 40 تایی + چالش چوب 3 ست 70 تایی + پلانک 2 ست 1 دقیقه ای 

مسواک صبح و شب

ماسک کف دریا و ماست + اخر شب روغن شتر مرغ

اب قبل از وعده های غذایی

سلام گلم.. ورزش های هوازی، معمولا ترکیبی از یواش  و سرعتی، جفتش خوبه ولیی قدرتی را با ...

ممنون عزیزم  

صبحانه :قهوه + انجیر  ۵۲

م: سیب زرد ۱۵

نهار:حلیم بادمجان +سبزی+نان سنگک ۴۹۱

م:هندوانه +شاتوت+انجیر+چای سبز+بستنی ۲۵۰

شام: سیب زمینی پخته+تخم مرغ آبپز +گوجه و فلفل+ذرت +دوغ۵۲۲

م:یه لبوان شیر قهوه ۸۵

مصرفی ۱۳۳۳
مجاز ۱۳۰۰

آب ۱۵به بالا

چالش آب ✅
چالش گلاب✅
چالش چرخش سوئدی✅
چالش چای سبز ✅

ورزش:
هوازی ۲۰
قدرتی طبق اپ ورزشی
چالش چوب ۲۰۰‌
قیچی پهلو ۶۰
سوئدی سویسی چیه اونم ۵۰
طناب ۲۵۰
پروانه ۲۰۰

عزیزم شامت خیلی خیلی سنگین بوده😯😯😯😯 مصرف کربوتم خیلی زیاده هر سه وعده کربو خوردی😞 ورزش هم ی ر ...

وای راس میگی خیلی خوردم امروز دلم درد میکنه الان 😶😟اخه میان وعده درست حسابی نخوردم شیر نخوردم خیلی گرسنه بودم 😑چشم عزیزم 

رقص به نظرت بهتره یا ورزش ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚