2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287317 بازدید | 36895 پست
@zizigoli     سلام عزيزم  كالري مجاز :١١٦٠ كالري مصرفي:1165 صبحانه:نان تافتون ٢٠ ...

سلام عزیزم کربوهیدارت خیلی استفاده شده بیشتر میوه ها هم کربو دارن مثل انجیر شیره انگور هم چاق کننده هس خیلی مصرف نشه پیاده روی هم تازه بعد از ۱۱ دقیقه شروع به چربی سوزی میشه پس ۱۵ دقیقه اصلا ارزش نداره حداقل به یک ساعت باید برسه ورزش قدرتی بیشتر انجام بده چالش روسی هست و پروانه هم به ورزشت اضافه کن برنامه چالش سی روزه شکم و نصب کن هر روز یکیش رو انجام بده 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@مامان_الیساهستم2  

#گزارش‍ 

کالری مجاز1340

کالری مصرفی1324

صبحانه: نیمرو+نان

ناهار:3قاشق برنج+2 قاشق قیمه+ماست

میان وعده:هندوانه+نسکافه

شام: کشک . بادمجان+2کف دست نان

ورزش انجام شد

آب 8 لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم حتما من قبل وبعدش هیچ چیزی نمیخورم  فقط قبل ووسط واخرهرکدوم  یه لیوان اب  ببخشی ...

ورزشت که عالیه چطور سایز کم نکردی عزیزم ؟اول پیاده روی برو بعد قدرتی یا اول قدرتی برو بعد پیاده روی یعنی عوض کن ورزشت چیزای دیگه به ورزشت اضافه کن 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
خب عزیزم گفتم یه چن روز اینطور بگیرم ببینم چطوره کاهش دارم یا نع

خب بعدش بخوای برگردی به روال قبل ممکن کاهش نداشته باشی 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عشقم من گل محمدی از دیروز دارم میخورم بهترپ انگاری مرسی ک انقد ب فکرید ک😍

قربونت گلم 😙😙😙

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
چالش من خوردن دمنوش زنجبیل و لیمو هست که الان فصلشه  به مدت یک هفته روزمون رو با خوردن یک لیوا ...

عزیزم فقط یه هفته ؟

من پودر زنجبیل دارم میشه ؟؟

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

@pari95  گزارش#  

سلام،

گزارش امروز یکشنبه ۱۹ مرداد

صبحانه: کره ، مربا، نان، قهوه با شیر=۴۱۹

نهار سوپ مرغ ۲لیوان با ۳۰ گرم نان=۴۲۹

میان وعده انجیر، یک کراسان ، تخمه افتابگردون=۴۶۲

نهار دیر خوردیم دیگه شام نخوردم

مولتی ویتامین و ویتامین سی✅

چالش اب✅

۸ لیوان اب✅

کالری مصرفی ۱۳۱۰

کالری مجاز ۱۳۰۰

امروز اولین بار بود ۱۳۰۰ تا بستم... فردا برنامه ام بهتر میشه خدا بخواد...

شب خوش پری جونم🥳

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
بله منم یک سالی میشه... تازه این ماه فهمیدم تا زمانی ک بچه بیارم باید با قرص پریود بشم... شما چند ک ...

من 50 کیلو ام

یعنی مشکل اضافه وزن هم ندارم ولی سایز هام خیلی متناسب نیست

ای بابا

منم فک کنم همینطوری باشم😢

البته شما چند سالتونه؟ من شنیدم ممکنه تا 20 سالگی درمان بشه 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
ن اصلا ،،من خونه رو ترجیح میدم هر مدلی هر سرعتی دلم بخاد میرم بعدشم حمام ،،اگر بخام برم بیرون باید ه ...

وااای چه سایز هایی😍

رفتم که نصب کنم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
@pari95     گزارش#   سلام، گزارش امروز یکشنبه ۱۹ مرداد صبحانه: کره ، مربا، نان ...

سلام عزیز دل 

خیلی عالی 💪💪💪💪

تو_بهترینی#    💛💛💛

من 50 کیلو ام یعنی مشکل اضافه وزن هم ندارم ولی سایز هام خیلی متناسب نیست ای بابا منم فک کنم هم ...

من ۲۳ سالمه...

قدتون چقدره؟ چند سالتونه؟

چربی دور شکم کار رو خراب میکنه... اون چربیا رو با ورزش اب کنی فکر میکنم بعد از مدتی سیکلت برگرده...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سلام عزیز دل  خیلی عالی 💪💪💪💪 تو_بهترینی#    💛💛💛

قربونت عزیز مهربونم😍

دلمو بردی با گزارشت😀😀😀تا یه ماه مشکل یبسی نداریااا

اره گمونم خیلی خوب شدم امروووز اجابت مزاج چند بار داشتم خیلی هم آسون و راحت😁😁😁

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙