2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
ن من اصلا روحمم خبر نداشت ک اگر اینکار رو کنم مال اونا پاک میشه😬😬 یعنی هیچ راهیم نیست ک بدون دردس ...

فقط میتونی تاپیکای خودت را پاک‌کنی.

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا نميشه شوهرم انقدر خوردني اورده از مغازه كه ببريم 

خوب تو‌سعی کن که کمتر بخوری.. واسه خودت جیزای سالمتر را گلچین کن...

میوه

میوه خشک

اجیل

پفیلا

لواشک

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خیلی ناراحتم اصلاشکمم عین توپ زده بیرون. 😭

طوری نیست طبیعی الان

اگه میتونی ورزش شکم کن تا وقتی به هدفت رسیدی شکمتم بره تو 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش#   ۸۶روزه# لاغری @سمیه1396     صبحانه:نصف نیمرو+۲ کف دست نان بربری:۱۹۹ ...

عالی ‌و کامل 👌👌👌👌 افرین 

@pari95     صبحانه:2کف دست بربری+1/2قوطی کبریت پنیرپاستوریزه میان وعده:1لیوان تخمه ناه ...

👏👏👏👏💛💛💛

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
اره

👍

@هستی،بانو     گزارش# 99/5/19.   یکشنبه

44 روز مانده تا خوش اندامی

صبحانه👈انگور 20 دانه+ انجیر تازه 2 لیوان(کارد ب شکمت بخوره دختر جان ی لیوان بس بود)      کالری👈394

ناهار👈برنج کته کم روغن ی کفگیر+ گوشت ران مرغ ی لیوان خورد شده +دوغ نصف لیوان.     کالری👈444

میان وعده عصر👈طالب 2 قاچ+ خرما 3 عدد.  کالری👈149

شام👈اوتمیل 1 لیوان + عسل ی قاشق غ.      کالری👈222

بعده شام👈کارد ب شکمت بخوره دختر جان 12 عدد انجیر تازه       کالری👈420

کالری مصرفی👈1630

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان

مولتی

ورزش 40 دقیقه رقص

چالش کرانچ

چالش پلانک

چرخش روسی

دوچرخه خابیده

سلام هستی جونم من عاشق انجیرم ب حدی ک بگن هیچی نخور فقط انجیر بخور.. دیگه نمیذارم شوشو بخره🙈🙈🙈🙈🙈🙈 معذرت میخام امروز با خوردن انجیر مشکل یبوستم حل شد میدونم زیاده روی کردم 100 تا کالریم اضاف شد از مجاز فردام کم میکنم 😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
 عالی ‌و کامل 👌👌👌👌 افرین 

ممنون عزیزم ان شالله بتونم ادامه بدم این روشو🤲🤲

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
تحرکت خوبه؟  سبزیجات مصرف مبکنی با غذات ؟

تحرک ک اره یا دارم میرقصم یا راه میرم ولی سبزیجات نه زیاد به جاش میوه میخورم

عایا میوه جزو سبزیجاته؟

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
يبوستي؟ برو داروخونه شربته انجير بخر بعده غذات يكي دو قاشق بخور خيلي خوبه اسمه دقيقش يادم نيست فكر ...

مرسی عزیزم

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

@مامان_الیساهستم2  

سلام 

گزارش

روز وعده آزاد 

کالری مجاز ۱۰۰۰ تا

مصرفی ۱۵۰۰

ص سنگک و پنیر ۱۰۷ کالری

ن. سوسیس و نان باگت با سس و دلستر ۷۰۰ کالری

م هلو انجیری چوب شور و بیسکوییت رژیمی ۵۰۰کالری

ش نخود تو آبگوشت با ۳۰ گرم گوشت ۲۰۳ کالری

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
اینهفته ۱۰۰تا کم کن فستاتم مرتب بگیر ورزشتو عوص کن ببین چی میشه اگر جواب نداد هفته بعد شوک بگیر

چشم عزیزم، امیدوارم نتیجه بده. من نمیدونم، شاید اشتباه میکنم. ولی هر وقت ورزش نمیکنم وزنم با رژیم تنها خیلی راحت تر پایین میاد. ولی به محض اینکه ورزش رو شروع میکنم انگار بدنم قفل میکنه و اصلا کم نمیکنم. 3 کیلوی اول رو که کم کردم بدون ورزش بود، تا ورزش رو شروع کردم دیگه کاهش نداشتم.

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53