2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست
گلم من فعالیتم خیلی زیاده تازه ورزشم میکنم با این حال 

اره من بدون ورزشم😅😅😅😅

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@سمیه1396  

وزن#  

وزن اولیه ۶۳

وزن هفته پیش ۵۶/۷

وزن این هفته ۵۶/۳

وزن هدف ۵۲

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میگم که من اجبارا از امشب باید برم یه جایی که دسترسی به نت ندارم حدودا یه هفته  حذف ...

ن عزیزم اشکال نداره..فقط مراعات کن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام عزیزم، این ۳روز که نبودم اصلا رعایت نکردم،چون بدنم خیلی ضعیف شد ماهی ۲بار🎈میشم،امروزم باز🎈شد ...

باشه عزیزم..

واسه ضعیف شدن بدنت حتما دکتر برو.مولتی میخوری؟

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

چالش من خوردن دمنوش زنجبیل و لیمو هست که الان فصلشه  به مدت یک هفته روزمون رو با خوردن یک لیوا ...

مرسی عزیزم بابت چالش خوبت👏✌

@سمیه1396  

عشقم من هيچ وقت اول صبح نميتونم برم دستشويي

ديشب رفتم 

وزن اوليه         ٩٦.٤٠٠

وزن هفته قبل  ٧٠.٥٠٠

وزن جديد        ٧٠.١٠٠

وزن هدف           ٦٨

از خواب بيدار شدم وزن كردم ممكنه بيشتر نشون بده؟

اخه ٤٠٠ گرم خيليييي كمه سميه😭😭😭😭

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

@سمیه1396     عشقم من هيچ وقت اول صبح نميتونم برم دستشويي ديشب رفتم  وزن او ...

ای خدا

شما چقد عالی کم کردی واقعا بهت تبریک میگم 

از ۹۰اومدی ۷۰

دردر و بلات رو سر بی انگیزاها

سلام عزیزم 

من اثاث کشی دارم ب ترازو دسترسی ندارم امروز نمیتونم وزن بدم

با اجازت تا شنبه ی دیگه گزارش نمیدم بخدا وقت سر خاروندنم ندارم 😘😘😘

@عروسترکم  

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
خوبه عزیزم موفق باشی❤❤💙💙💙

وزن#  

وزن اولیه         هفته قبل            الان             هدف

87                  76.4                 76               56

عزیزم من یا تغییری نکردم یا 76 شدم.ترازو از این عقربه ای ها هست.خودمم حس میکنم بدنم خیلی ول و سنگین امروز،حالا یا به خاطر برنج که دیشب مهمان بودم خوردم یا نزدیک پری هست یا عوامل دیگه

ای خدا شما چقد عالی کم کردی واقعا بهت تبریک میگم  از ۹۰اومدی ۷۰ دردر و بلات رو سر بی انگیزاه ...

مرسي عشقم 

اين تهش پدرمو در اومده امروز به اميد اينكه ديگه عدده ٦٩ ميبينم رفتم رو ترازو خورد تو ذوقم 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

@pari95    

سلاااااااااااامممم😍🥳🤩

اول یه نکته رو بگم... اینکه من پریودم دوهفته عقب افتاده بود و از ۷۹/۷۰۰ ب ۷۹/۹۰۰ صعود مفتضحانه داشتم...

شروع کردم قرص خوردن و با نازلی هماهنگ کردم و ۳ هفته وزنمو نگفتم چون ۱۰ روز اولش ک کاذب بود و داشتم قرص میخوردم بعدم ۲-۳ روز ب پریودیم مونده بود... و هفته پیش هم ک پریود بودم...

و اینک نتیجه ۳ هفته تلاش💪

دیرینگ دیرینگ!🎉🎉

وزن اولیه.  وزن چند هفته پیش. وزن فعلی.  وزن هدف😍

۸۲                ۷۹/۹۰۰            ۷۷/۷۰۰          ۶۴❣️

ب عبارتی ۲/۲۰۰ در ۳ هفته کم کردم😍 با توجه ب اینکه ده روزش رو مسافرت بودم و نتونستم ورزش کنم، از طرفیم فقط ۲ روز فست گرفتم، خوب بود... البته انتظار داشتم حداقل ۳ کیلو کم کرده باشم...

ولی همینم خوبه، نه؟   

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨