2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مامان_الیساهستم2  

وزن شروع: 64 

وزن هفته پیش: 61.250

وزن این هفته: 60.100    

وزن هدف: 50 

وای خدا را شکر باورم نمیشه. بعد از چند هفته کاهش 50 گرم 50 گرم یکهو این هقته 1 کیلو و 150 گرم. چند بار رفتم رو ترازو مطمئن بشم درسته یا نه  

تشکر سهیلا جون

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه

@هستی،بانو  

ببخشید عزیزم نمیدونم از کجا برات نفرستادم فعلا سه تا گزارش آخر رو فرستادم شرمنده عزیزم 

وزن اولیه ۹۸

وزن هفته پیش ۹۳/۵

وزن این هفته🎈

وزن هدف ۸۱

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
@هستی_بانو     گزارش#   سلام عزیزم من امروز چون عید بود نتونستم ...

سلام عزیزم  گلم مقدار بعضی خوراکی ها رو قید میکنی مثل اش و برنج و نون که من متوجه بشم چقدر از چی خوردی😊

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

[QUOTE=149825215]یکی مث من خودشو میکشه و هر جا میره ب انواع خوراکی ها ن میگه یکی مث شما اصلا ی هفته رعایت نمیکنه 2 کی ...[/QUOTE😅اره من اصلا رعایت نکردم اصلا انتظار نداشتم فکر میکردم ۵۰۰گرم کم کنم هنوزم تو شوکم

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
یکی مث من خودشو میکشه و هر جا میره ب انواع خوراکی ها ن میگه یکی مث شما اصلا ی هفته رعایت نمیکنه 2 کی ...

گلم من فعالیتم خیلی زیاده تازه ورزشم میکنم با این حال 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

@هستی،بانو  

ببخشید عزیزم نمیدونم از کجا برات نفرستادم فعلا سه تا گزارش آخر رو فرستادم شرمنده عزیزم 

وزن اولیه ۹۸

وزن هفته پیش ۹۳/۵

وزن این هفته🎈

وزن هدف ۸۱

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
موردی نداره عزیزم 

سلام صبحتون بخیر 

وزن اولیه ۷۲.۲۰۰          وزن هفته پیش ۶۹.۲۰۰       وزن این هفته ۶۸.۱۰۰     وزن هدف ۵۸ 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
سلام عزیزم  گلم مقدار بعضی خوراکی ها رو قید میکنی مثل اش و برنج و نون که من متوجه بشم چقدر از چ ...

چشم 

از این به بعد میگم

@هستی،بانو وزن#  

وزن اول        وزن هفته پیش    وزن الان     وزن هدف

70                     67               67             53

هستی جون الان هفته دومه که با اینکه خیلی رعایت کردم ولی کاهش نداشتم. به نظرت نباید کالریمو کمتر ببندم؟ خیلی حس بدیه که روز وزن، کم نمیکنم   

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53