2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287838 بازدید | 36895 پست
متوجه نشدم یعنی دکترت گفته باید زودتر کم کنی یا یه مدت نمیتونی رژیم بگیری ؟؟

من غلظت خون دارم ، وزنم به حیطه هشتاد که میرسه تقریبا خوب میشه . بعد الان متابولیسمم پایین هست و کاهشم خیلی کمتره . قبلا با کالری شماری اشتباه از ۹۸ رسیدم به ۷۳ . اما خب طبیعتا درگیر استپ هم شدم . اما چون از تثبیت وزن اطلاعی نداشتم دوباره برگشت . 

حالا میگم اگه دوباره کالریمو مثه اون موقع تا ۱۲۰۰ برسونم ، و وقتی رسیدم به وزن مثلا هفتاد و خرده ای ، بعد. یه دوره استپ بگیرم . برای استارت دوباره ی رژیم با فرمول کالری شماری اینجا مشکل پیش میاد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم تو هم مدل زنداییت بگیر باربی شو 

منظوری نداشتم ها 

چون سرگروه تاپیک بودی گعتم بپریم با میوه تنها خوردن چون کربوش کمه آدم لاغر میشه یا ن 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزکم عیدت مبارک انشاءالله تمام روزات عید باشه🌺🌸🌹

۴۳روزتاجذابیت#  

گزارش#  

🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥

🍵یه لیوان رازیانه 

😪صبحانه : خواب موندم دیشب ساعت ۵صبح خوابیدیم😬

🐣ناهار : ۲تخم مرغ آبپز + ۲گرم کنجد =۱۶۵  کالری

🍶شام :۱۸۰ گرم شیر + ۲۰ گرم خرما=۱۴۰ کالری

🍌🍑میانوعده : ۸۵ گرم موز +۶۰گرم شلیل+ خیار =۱۲۷ کالری

🌾کالری فست ۷۰۰🌾

🌾کالری دریافتی ۴۳۳🌾

🌼چالش ۸ لیوان آب🌱

🌼چالش چوب🌱

🌼چالش چرخش روسی 🌱

🌼چالش حذف قند و شکر 🌱

🌼ورزش فقط پیاده روی🌱

🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥🌸🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش#  

@عروسترکم  

۵/۱۸

سلام عزیزم 

ناشتا اب ولرم و سرکه سیب 

صبح :تخم مرغ آب پز=۱۶۰

میان وعده:انجیر=۱۱۰

ظهر:سیب زمینی آب پز=۱۷۰

شام:سینه مرغ آب پز=۲۵۰ 

مجاز۷۰۰

مصرفی۶۹۰

۸ لیوان آب 

چایی سبز

۲۰ دقیقه رقص 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 خوشگلا عیدتون مبارک 😍 ...

عیدت مبارک عزیزم❤🌸❤🌸❤🌸

انشاءالله خیلی زود حاجت روا بشی😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
خیلی خوب بود. چای سبزم سعی کن بخوری

باشه عزیزم ممنون

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

گزااارش#  

@pari95  جوووونه دلم🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
عیدت مبارک عزیزم❤🌸❤🌸❤🌸 انشاءالله خیلی زود حاجت روا بشی😘

ممنون عشقم 😘😘😘😘♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منظوری نداشتم ها  چون سرگروه تاپیک بودی گعتم بپریم با میوه تنها خوردن چون کربوش کمه آدم لاغر م ...

منم منظورم بد نبود گفتم اگه میبینی زنداییت نتیجه گرفته تو هم انجام بده 

البته ممکنه زنداییت اصلا رژیمش کالری شماری نباشه یا کالریش خیلی پایین باشه یا متابولیسم و شرایط بدنش متفاوت باشه کلا من اطلاع ندارم چی بوده که بگم چرا و چطور شده که اینطور شده  

ولی تو کالری شماری پایه روی کالری مواده اینکه مثلا ۲۰۰ کالری  از پروتیین باشه یا میوه خیلی تو کاهش تفاوت نداره مگر اینکه کربو باشه 

کربوهیدرات توی میوه ها بیشتر از کربوهیدرات توی پروتیین ها یا گوشت هاست بعضی پروتیین ها کربوهیدراتشون تقریبا صفره برای عضله سازی هم مفیدترن پس یک تکه سینه مرغ خیلی بهتر از میوه است برای ناهار 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من غلظت خون دارم ، وزنم به حیطه هشتاد که میرسه تقریبا خوب میشه . بعد الان متابولیسمم پایین هست و کاه ...

نه عزیزم الان باز با کالری پایین رژیم اشتباه میگیری متابولیسمت میاد پایین تر عضله هات میسوزه بدنت شل میشه 

بجای کالری پایین ورزشتو بیشتر کن و‌متابولیسمتو بالا ببر 

سلام الهه جونم عید تو هم مبارک🎊🎉🎉🎊🎇🎀🎀🎁🎊🎊🎉🎉🎉🎁🎊🎉🎉🎇🎀🎀🎉🎊🎁🎁🎉🎉 ایشالل ک مشکلت ح ...

سلام عزیزم قربونت عشقم 😘♥️♥️♥️

خمیر توی نون رو خالی کن از کالریش کم میشه تو معدت پف نمیکنه از نون هم آدم لذت میبره اگر خمیرش خالی ب ...

من بدون انگشت حساب میکنم

کف دست😁

عید توام مبارک گلی

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏