2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست
سلام عیدتون مبارک واسه منم همینه الهه جونتو نتم زده ۷۵تا۸۰تا داره

اره دیگه حدودا همین قدره کرفس زده ۸۱؟؟ خیلی فرقی نداره یکی دوتا کالری 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ممنون 😘♥️ انشالله عزیزم  اره خوبه فقط باقلوا کالریش بالاست و چون الان کالریت خیلی ...

قربونت ممنون لطف کردی اره مثلادیشب شمادرست میگی باقلواخوردم دیگه شام نخوردم اینجوری شد. چشم سعی میکنم خرمااینهاروبخورم. لطف کردی گل خانوم

آره برای منم همینه بربری یکی از محبوب‌ترین نان‌های سنتی ایرانی‌ها به‌ویژه هموطنان آذری‌زبان ماس ...

خمیر توی نون رو خالی کن از کالریش کم میشه تو معدت پف نمیکنه از نون هم آدم لذت میبره اگر خمیرش خالی بشه کامل اندازه یک کف دست با انگشتای دست البته میشه خورد و همون ۸۰کالری رو داره به شرطی که نون بربری رو با خمیرش دوست نداشته باشی😁🥰🥰🥰 

عیدتم مبارک♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@سمیه1396   سلام جان دلم خوبی عزیزم 

من همچنان بدون گوشیم😐

فردا انشاالله وزن میکنم..هرچی ک بود میرم تثبیت 

راستش ی مقدار خسته شدم..اللن ۷،ماهه رژیمم..ی مقدار استراحت کنم دوباره شروع میکنم 🤗💪

اللن بیشتر رو سایز کار میکنم 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
گزارش#   بربری ۳کف .پنیر لاکتیکی ۳۰گرم.چای(۲۷۳) ناهار زرشک پلو با مرغ نصف کفگیر(۱۲۲) شام کش ...

💪💪💪💛💛💛

خسته نباشی👏

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 خوشگلا عیدتون مبارک 😍 ...

سلام الهه جونم عید تو هم مبارک🎊🎉🎉🎊🎇🎀🎀🎁🎊🎊🎉🎉🎉🎁🎊🎉🎉🎇🎀🎀🎉🎊🎁🎁🎉🎉

ایشالل ک مشکلت حل شه و هر چی خیر و خوبیه تو زندگیت جریان پیدا کنه .....ایشالا....😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
بر بلندای فلک ذکر ملائک یا علی ست هر که گوید یا علی در روز محشر با علی ست اوست باب الله باب العشق ...

سلام عزیزم من امروز فردا نمی تونم گزارش بدم وزنم شاید ندم فعلا همه چیز قاطی شده تا برگشتم اخطار نده ممنون دعام کن

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
اونجا زندگی میکنه

گزارش#  

صبحانه چای و خرما (20 )

ناهار کباب و 5قاشق برگ و زیتون پروده (500 )

شام آش دوغ (200 )

میان وعده هندوانه و سیب و چای و یه دونه نون خامه ای و توت فرنگی (280 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی 1000

ورزش رقص نیم ساعت و شنای دیوار 

آب 8لیوان

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
آره برای منم همینه بربری یکی از محبوب‌ترین نان‌های سنتی ایرانی‌ها به‌ویژه هموطنان آذری‌زبان ماس ...

البته ک این متن رو کپی کردید... ولی نمیدونم چرا بربری رو نان محبوب آذری زبانها میدونند!🧐

خیلی برام عجیبه...

چون شهر میانه و ک تقریبا میشه گفت با وجود بیشترین روستا و توابع جمعیت زیادی داره، من نانوایی بربری توش ندیدم... و از طرفیم توی روستا هاشونم اگر نون پزن لواش میپزن... و کلا نان مصرفی توی آذربایجان لواش هستش...

و نکته جالب میدونید چیه؟

اینکه من توی یکی از شهر های مازندران زندگی میکنم و دقیقا در هر خیابان اصلی، حداقل، توجه کنید *حداقل* یک نانوایی بربری هست...!!!!

خیلی جالب و عجیبه😂🧐

بازم ببخشید شما رو ریپلای کردم ولی واقعا برام سخت بود اینارو نگم🥴😐

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
گزارش#   صبحانه چای و خرما (20 ) ناهار کباب و 5قاشق برگ و زیتون پروده (500 ) شام آش دوغ (20 ...

خیلی خوب بود.

چای سبزم سعی کن بخوری

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست