2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287138 بازدید | 36895 پست
عزیزمی فقط اراده ی خودت بوده 😚😚😚💪💪💪💪

اصلااااااا 

من قبلشم رژیم گرفتم وهر بااار شکست

خودتی و خوووودت و تاپیک بامداد 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻🥰🥰🥰🥰🥰❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
گزارش#   @pari95    جوووونه دلم💋🥰🥰 عیدت مبارک بهترین سرگروه دنیااااا

سلام قشنگم عید شماهم مبارک😍😍😙😙😙

💪💪💪💪💛💛💛💛💛

توبهترینی❤#   

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام قشنگم عید شماهم مبارک😍😍😙😙😙 💪💪💪💪💛💛💛💛💛 توبهترینی❤#  

💋💋💋♥️♥️♥️♥️♥️🙈🙈

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
خب من فک کردم واسه کسایی هست که میخان کاهش بهتری داشته باشن 🙈🙉🙊

نوچ 🙂🙂🙂🙂😅

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عزیزی گلم خدا مادرتو بیامرزه. منم ن مادر دارم.ن خواهر.ن دختر. ولی خب خداروشکر دوستای مجازی ولی حق ...

خدا رفتگان شما روهم بیامرزه جاشون بهشت باشه که مطمئنم هست

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
اصلااااااا  من قبلشم رژیم گرفتم وهر بااار شکست خودتی و خوووودت و تاپیک بامداد 👌🏻👌🏻👌 ...

عزیز دلم خوشحالم من حقیر باعث خوشحالی یه نفر شدم😍😍😍

بهترین_حس_دنیا# 😊😊😊

بچه ها کسی هست بخواد سرگروه کمکی باشه 

📣📣📣📣📣📣

گروه زرد💛💛💛💛💛💛💛

گلم زیره سبز من میخورم.. 😊 برای هر بار یه ذره پودر میکنم و‌ اندازه لیوان با ابجوش میزارم یه کم دم ...

سمیه جون وزن هفته قبلم۷۹بود،هدفم رو گذاشتم ۶۵ولی میدونم حدودا ده کیلو اگه لاغربشم خوب میشم یعنی مطمئن نیستم بخوام۶۵بشم

به نظرشما رژیم جدیده رو بگیرم یااینکه برای وزنم حالا زوده؟

ممنون میشم جواب بدین

بابا تو ك خودت اوستا شدي ديگه  بچه دوم ب نظر من خيلي راحتتره  همه چي بلدي ديگه راستي مو ...

راحت تره بخیه هم ندارم از پس همه کارام برمیام ولی دلم گرفته کلا😐 آره آوا رو گرفتم ولی گاهی همچنان از دستش در میره