2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287973 بازدید | 36895 پست
انشالله ک با امیرالمومنین همنشین باشن🙏 امروز و براشون خیرات کن منم براشون فاتحه میفرستم❤❤

ممنونم از لطفت 

آره حتما 

عکس باباییمو بزارم؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ عالییییی باریکلااا😍😍😍😍😍 چ حس خووووبیههههه👌👌👌💃💃💃💃💃

خیلی حس خوبیه فک کنم بیشتر سایز کم کردم تا وزن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
اره دیدم اومد  میگن تو ارتباط با ما درخواست بدید ولی اهمیت نمیدن و وصل نمیکنن  نی نی یار ...

اینجور که سایت پیش میره.. به زودی کاربری که هیچ،، از گوشی همه را ساقط میکنند😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
الهیییی😥😥😥😥😥 خدا بیامرزشوون🙏🙏🙏🙏 جاشون بهشت باشه🙏🙏🙏🙏

دیدی؟

اره دیدم اومد  میگن تو ارتباط با ما درخواست بدید ولی اهمیت نمیدن و وصل نمیکنن  نی نی یار ...

چرا میشه برای منم اینطور زیاد شده ای پی رو میبندن باید مرورگرشو عوض کنه

سلام گلم  توی روز مجازید سه واحد میوه بخورید هر دوعدد انجیر میشه یک واحد میوه و اگه هیچ میوه د ...

الهه جون چجوری بفهمیم هر میوه چند واحده؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

۴۷روزتاجذابیت#  

🍀الهی ب امید تو🍀

💚گزارش امروز

💚صبحانه نان پیتا۳۰گ +پنیر۲۵گ+۵گرم گردو

💚ناهار ۱ کفگیر پلو +۳ قاشق قیمه+۲ بادمجون

💚میانوعده  شلیل+  آلوقرمز

💚 ۱ لیوان چای سبز+نسکافه رژیمی ۱

💚شام نصف سیخ کباب+ ۱ کف دست نون+سالاد

🍀ورزش وکیوم شکم ۱۰ دقیقه

💚مصرفی۱۱۰۰سعی میکنم بیشتر نشه چون اومدم مهمونی😫

🍀مجاز۱۱۰۰

@سمیه1396 سلام گلم 😍😍😍😍😍

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
اینجور که سایت پیش میره.. به زودی کاربری که هیچ،، از گوشی همه را ساقط میکنند😆😆😆😆😆

ادم احساس میکنه اگه تو سایت حرف نا مربوط بزنه یدونه ازینا سرکوچه وایستاده منتظره دست از پا خطا کنی بندازنت تو گونی😂😂

نی_نی_یار#   

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
چرا میشه برای منم اینطور زیاد شده ای پی رو میبندن باید مرورگرشو عوض کنه

واقعا ؟؟😧😧😧 حالا مگه شیرین چی گفته که اینهمه ضربتی عمل کردن 🤬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
۴۷روزتاجذابیت#   🍀الهی ب امید تو🍀 💚گزارش امروز 💚صبحانه نان پیتا۳۰گ +پنیر۲۵گ+۵گرم گردو ...

سلام‌گلم🌸

عالیه👌👌👌👌 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
واقعا ؟؟😧😧😧 حالا مگه شیرین چی گفته که اینهمه ضربتی عمل کردن 🤬

همون 

حالا همون بهش بگید مرور گرشو عوض کنه 

یا کوکی ها شو پاک کنه