2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست
اصلا بهش فکر نکن که پریودت چجوریه کلا فقط بسپر به خدا خودت هم فقط به رژیم و ورزشت فکر کن و با ی ...

ای جونمم عاشقتم اصلا شماکوه انرژی مثبت هستی والا, چشم سعی میکنم بانقاشی فکرمومشغول کنم, چشم اینجوری میگیرم این دوماه رو انشالله نتیجه بگیرم باکمک شماگل خانوم. اره مهم نیست پریودورزش کنم اونم میاد خودش. دستت دردنکنه لطف کردی مواظب خودت باش مهربونم. 😍😘

مانکن ترخینه داره مگه؟ کرفس نداره.من با بلغورگندم میزنم و ی لبوان دوغ

منم با کرفس حساب میکنم غذاهامو ولی ترخینه رو نداشت، تو قسمت سرچه برنامه مانکن ترخینه نوشتم اومد...

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

ناشتا آب و آبلیمو 

صبحانه یک عدد تخم مرغ نیمرو با ۳۰ گرم نان گردو ۱ عدد پنیر ۵ گرم 

ناهار نمیخورم 

شام بادمجان سرخ شده یک عدد  .ماست یک لیوان

میان وعده دو عدد سیب یک عدد هلو  یک عدد شلیل

ورزش ۱۵ دقیقه هوازی 

۳۰ دقیقه قدرتی 

کالری مجاز ۵۰۰ 

کالری مصرفی ۵۰۰ 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گزارش#  

@sepiiiiiideh    

ناشتا آب و آبلیمو 

صبحانه یک عدد تخم مرغ نیمرو با ۳۰ گرم نان گردو ۱ عدد پنیر ۵ گرم 

ناهار نمیخورم 

شام بادمجان سرخ شده یک عدد  .ماست یک لیوان

میان وعده دو عدد سیب یک عدد هلو  یک عدد شلیل دو فنجان چای سبز و زنجبیل

ورزش ۱۵ دقیقه هوازی 

۳۰ دقیقه قدرتی 

کالری مجاز ۵۰۰ 

کالری مصرفی ۵۰۰ 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
ای جونمم عاشقتم اصلا شماکوه انرژی مثبت هستی والا, چشم سعی میکنم بانقاشی فکرمومشغول کنم, چشم اینجوری ...

قربونت عزیزم 😘😘♥️♥️ نقاشی هاتو بزار منم ببینم 😍😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام  میتونن رژیم رو بگیرن و برای ورزش بیشتر ورزش های بالاتنه انجام بدن که پاها خیلی درگیر نشه ...

سلام الهه جون من زرد نیستم گروه نارنجی هستم به هستی بانو گزارش میدم چند روز پیش هم به عروسترکم مینا جون

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
باشه چشم بکشم حتمامیزارم. خخخ فقط من کودک درونم فعاله عکس شخصیت کارتونی. 😂 همسرم گاه میگه توخودت ب ...

خیلی هم عالیه 😍👌 

اگه شخصیت کارتونی دوست داری میتونی کارت پستال کارت تولد پوستر یا تابلو اتاق کودک یا کتاب کودک نقاشی کنی 

بشین واسه نینی ای که خیلییی زود میخواد بیاد کتاب مصور بنویس یا تابلو درست کن برای اتاقش 😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام الهه جون من زرد نیستم گروه نارنجی هستم به هستی بانو گزارش میدم چند روز پیش هم به عروسترکم مینا ...

سلام عزیزم 

ببخشید گلم از روی لیست هفته ی پیش نوشتم دقیق نمیدونستم کیا هستن 🌸

سلام عزیزم  ببخشید گلم از روی لیست هفته ی پیش نوشتم دقیق نمیدونستم کیا هستن 🌸

خواهش گلم به لطفت دارم پله های ترقی رو میدوم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
خوبه گلم فقط قدرتی و بیشتر کن❤❤

سلام عزیزم🌹

گزارش#  

خگخ#  

صبحانه= سیب گلاب + انگور 

ناهار= سالاد سبزیجات +لیمو ترش+ کشمش 

میان وعده= سیب گلاب + زغال اخته+ آلو+ انگور+ گردو+ بادام 

شام = هویج + گوجه فرنگی+ لیمو + آب کرفس و سیب 

آب=۸لیوان

مجموع کالری=۱۷۰۰

کالری مجاز=۱۷۰۰

ورزش= ۱ساعت هوازی+ ۱۵ دقیقه قدرتی 

چالش ۸۶ روز✔

چالش چوب✔

چالش آب ✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
خواهش گلم به لطفت دارم پله های ترقی رو میدوم

خدارو‌شکر موفق باشی 😘♥️

@مامان_الیساهستم2  سلام سهیلا جان ظهربخیر

صبحانه:موز.۱۱۲کالری
نهار:پلو بدون روغن ۸ ق.کباب.دوغ.۳۸۵ کالری
شام:سیب زمینی آبپز.۱۱۲ کالری
میان وعده:هندوانه.موز.شیر.خرما.پاپ کرن.چای سبز.کشمش.۶۷۵ کالری
کالری مصرفی:۱۲۸۵
کالری مجاز:۱۳۰۰
ورزش:چالش شکم.پلانک.چرخش روسی.شنا دیواری‌چالش چوب.طناب.حلقه
۱۰ لیوان اب
۴۷ روز تا هدف

خدایا شکرت 🌸
نوش جونت عزیزم خوبه..ناهار رو کمی سبک تر بخور

ممنونم باشه عزیزم سبک ترش میکنم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩