2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287847 بازدید | 36895 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره وحشتناکه    خیلی ممنون نکاتی که گفتین خیلی خوب بود اسکرین می گیرم براش میفرستم🌹❤️🌠ا ...

گلم 

کالری اقایون هم مث خانوما هس، 

قوانینش صفحه  اول نوشته شده.. 

البته این کالری واسه لاغر شدن هست که به بدن هم فشار نمیاره+ ورزش...

وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم چشمم تموم سعیمومیکنم دعاکن دلهره دارم اینبار سری قبل که نشداینبارنتیجه خوبی بگیرم. میشه خ ...

عزیزم استرس اصلا خوب نیست برات 

تو هم مدل جدید رژیم رو بگیر وزن ضربدر بیست منهای ۳۰۰ یا ۴۰۰ هر کدوم راحتی و هر ‌ده روز  یکبار یه وعده ازاد غذا بخور اینجوری تو دوماه کاهشت بهتره هر وقت بی انگیزه شدی بهم بگو  

ورزش حتما داشته باش یه سرگرمی که دوست داری انجام بده فکرت مشغول باشه که استرست کم بشه اگه بتونی یوگا و مدیتیشن کار کنی خیلیی عالیه کلا به نتیجه فکر نکن و بسپر به خدا اگه خدا بخواد حتی غیر ممکن هم ممکن میشه مطمئن باش خدا هست و هواتو داره ♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

سلام عزیزم خوبی؟

کالری مجاز1340

کالری مصرفی 1334

صبحانه: نیمرو+نان یک کف دست

ناهار: خوراک مرغ از دیشب مونده+سالاد

میان وعده: نسکافه+هندوانه+4تا پفک

شام: بوراک گوشت

میان وعده: چای

آب8 لیوان

ورزش انجام شد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️   @دیانا24     ...

تف تف 💦😂😂 

الان نینی یار میاد میکنتمون تو گونی 😆

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
کدئین

کدئین باعث سرگیجه و ضعف و‌خواب الودگی‌میشه...

تجویز دکتر هس؟؟؟ یا خودت میخوری?

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
تف تف 💦😂😂  الان نینی یار میاد میکنتمون تو گونی 😆

بابا تف تفی نههه... خشک هم قبوله😆😆😆😆

عزیزم استرس اصلا خوب نیست برات  تو هم مدل جدید رژیم رو بگیر وزن ضربدر بیست منهای ۳۰۰ یا ۴۰۰ هر ...

قربونت برم هی میخوام استرسم رو کنترل کنم ها اینبارفقط خدامیتونه کمکم کنه فقط وفقط چون دیگه جوری شدم دوماه یکبارپریودمیشم. 😫ازهمین امروز این مدل بگیرم یایکشنبه؟ بعد ببخشید تو اینجوری فست بگیرم؟ اینجوری عالی میشه دوماهه میتونم وزن خوبی کم کنم لاقل فکرم ازاین راحت میشه. عزیزدلمی فرشته نجات شدی برام ممنونم باشه چشم هرموقع کم بیارم بازم تگ میکنم قربونت .😘😘😘

🥵🔫

راستی یه بار شیرین اومد از گوشی باباش..

گفتش کلا از گوشیش نمیتونه بیاد،،، فکر کنمم از نی نی  سایت، کد گوشیش را قفل کردن، 😐   یه تاپیک زده بود،،، بانک که نزده بود!!!

@pari95  .عزیزم من دیشب بهت گفتم .گفتم شاید یادت نباشه بازم برات مینویسم

.وزن اولیه ۷۹/۲۰۰.

وزن هفته قبل ۷۷

وزن این هفته ۷۶ .

وزن هدف ۶۰

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
قربونت برم هی میخوام استرسم رو کنترل کنم ها اینبارفقط خدامیتونه کمکم کنه فقط وفقط چون دیگه جوری شدم ...

اصلا بهش فکر نکن که پریودت چجوریه کلا فقط بسپر به خدا خودت هم فقط به رژیم و ورزشت فکر کن و با یه کار هیجان انگیز سرخودت رو گرم کن کلا در موردش بی خیال باش 

اره عزیزم فست هم بگیر وزن ضربدر بیست منهای ۴۰۰ و دوروز فست هر ده روز هم یک وعده ازاد هر چی و هر چقدر که دوست داری بخور فقط یک وعده بقیه روز رو کالری شماری کن 

قربونت عزیزدلم 😘♥️ انشالله موفق میشی 💪🏻

راستی یه بار شیرین اومد از گوشی باباش.. گفتش کلا از گوشیش نمیتونه بیاد،،، فکر کنمم از نی نی ...

اره دیدم اومد 

میگن تو ارتباط با ما درخواست بدید ولی اهمیت نمیدن و وصل نمیکنن 

نی نی یار گفت ممکنه سه هفته تا یکماه تعلیق باشه بعدش باز میکنن 

کاش یه کاربری دیگه بزنه  

نه بابا اشتباه میکنید نمیشه گوشی رو قفل کنن که اینجوری باشه من الان باید تو گونی باشم 😬😬