2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289075 بازدید | 36895 پست
@zizigoli     گزارش#   سلام عزیزم 👋🏻 کالری مجاز :۱۱۶۰  کالری مصرفی:۱۱۵۰ ...

عالیه گلم 💋

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عزیزم صبحانه نان پنیر خرما چای میان وعده سیب  ناهار ماکارونی 12 قاشق میان وعده شلیل دو ...

عزیزم خوبه ولی بیسکویت بزارید کنار اگه میشه اگه هم نمیتونی که هیچی چون فقط کالری پر کن هست و بعد از نیم ساعت گشنگی بیشتر سراغت میاد بعدشم شکر و نشاسته اینجور چیزا داره 

ورزشت بیشتر انجام بده چالش روسی داریم چرا اونو انجام نمیدی؟

سعی کن پیاده روی یک ساعت داشته باشی واسه کاهش سایز ران عالیه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان بعده حموم به بدنم نگاه ميكردم تو اينه گوشتاي پشتم اب شده وسط پشتم داره مثل ورزشكارا خط ميفته&nb ...

سلام گلم تبریک میگم به پشتکارت👌👌👌

ببین عزیزم می خواستم بدونم تو این مدت موهات ریزش نداشت و اگه داشت برای رفع مشکلا چیکار کردی ممنون ميشم راهنماييم كني چون من همش ٨ كيلو كاهش دارم ولي موهام شروع كرده به ريزش نمي خوام خيلي وضع بدتر بشه مي خوام پيشگيري كنم  

م

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سلام عزیزم خوبی شما کرونا داشتی الان بهتری؟ میشه بگی چیا استفاده کردین که بهترشدین؟ بچه ها لطفا هر ...

عزیزم شکر خدا بهترم 

تاپیک اخرمو بخونی همه چی رو کامل نوشتم

ایشالا خدا به همه سلامتی بده😚😚😚

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
@مامان_الیساهستم2     سلام سرگروه جونم. اینم گزارش امروزم 47 روز مانده تا پایان چالش ...

سلام آیلین جون.

همه چی عالییییییی و پرفکت. 

ممنوووونم👌👌👌.

ورزشات ک خییلی خووووب.افرین دختر ورزشکار💪💪

گلم سعی کن ارام ارام از گرمی دربیای و وزن و کالری موادغذایی ها دستت بیاد که تثبیت بری راحت باشی. تا اخرعمر ک نمیشه ترازو دست بگیریم.

مثلا ی قند رو با نگاه کردن بدون چندگرمه. یا ی قاشق برنج بدون چندگرمه.

@مامان_الیساهستم2‍ سلام گلم 

گزارش#  

ص👈دو کف نان لواش +خامه 20گرم کیک بدون خامه جای قند310

ن👈یک لیوان ماکارونی301

م👈15عدد گیلاس یک عدد هلو 120

ش👈5ق ماکارونی +یک قاشق سالاد شیرازی .نصف بستنی مغز دار274

مجاز👈1280

مصرفی👈1005

پیاده روی

حلقه 

رقص 

7لیوان اب

چای سبز

ماسک صورت 

سلااااام به باربی های قدیم و جدید و آینده 

خانما این تاپیک فکر میکنم کاربردی باشه براتون 

کالری غذاها و خوراکی های رایج هست 

فکر کنم با داشتنش بهتر میتونین کالری شماری کنین و اذیت نشین ❣️❣️❣️❣️❣️❣️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4823860/کالری-میوه-ها-و-خوراکی-ها-به-ترتیب-حروف-الفبا?postId=149375222

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام عزیز  امروز افتضاح بودم  دیشب ۵ صبح خوابیدم تا ۸ فقط  امروزم فقط یه لیوان شیر ...

سلام‌گلم

غذا ی درست حسابی هیچی نخوردی... ضعف میکنی!به خودت بیشتر برس که قوت داشته باشی ..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@هستی،بانو  

گزارش# ۹۹۰۵۱۵

صبحانه نان لواش املت ۲۴۸ کالری

میانوعده خیار هلو شلیل شکلات تلخ چای آب فراوون۱۶۷ کالری

نهار ساندویچ همبرگر کالری ۳۷۵ 

میانوعده خیار انجیر ۱۲۰

شام ماکارونی ۳۷۵ 

کالری مجاز ۱۳۰۰

مصرفی حدود ۱۳۰۰

نیم ساعت پیاده روی تند

شنای دیوار ۲۰ بار

چالش آب

چالش حذف قند

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خوب ۵۸ را هم ضربدر ۲۰ منهای ۳۰۰ میشه :  ۸۶۰ باید((( منها کنی اخرش)))

شما گفتی ۸۳۴ 

من گفتم ۸۶۰😊

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
سلام بچه ها عضوگیری جدید رو چ تاریخی انجام میدین؟؟؟ممنون میشم جواب بدین @بامدادخمار ...

سلام نگار جون چطوری،؟؟تو تل دیلیت اکانت کردی خبری ازت نشد وزنت چند شد مسابقت چیشد

خدایا شکرت 🌸
سلام نگار جون چطوری،؟؟تو تل دیلیت اکانت کردی خبری ازت نشد وزنت چند شد مسابقت چیشد

سلام عزیزم خوبی.

اره حواسم ب گپ و کانالام نبود دلیت اکانت زدم بعد ک مجدد وارد شدم فهمیدم کلِ گپ و چنلام پاک شده/:

مسابقه کنسل شد عزیزم 

وزنم تا۵۵ اومد.بعد ک مسابقات افتاد عقب رژیم رو خیلی رعایت نکردم و رفته رفته ولش کردم الان ۵۹ ام.