2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289075 بازدید | 36895 پست

گزارش# @هستی_بانو صبحانه:نون ۲کف دست ،پنیر،چایی،خرما۲عدد(۲۵۲)نهار:سینه مرغ ابپز،بلغور۶ق،سالادبدون سس ۲لیوان،ماست نیم لیوان ،فلفل سیاه و قرمز و آبلیمو (۴۶۲) شام:نون یه کف دست و ۲ ق بلغور(۱۱۴٫۲) م و :هویج ۳عدد،کلم قمری ۵۰ گرم،خرما ۲عدد،زردالو ۳عدد،قهوه تلخ(۱۷۶)، کالری مجاز (۱۲۹۹)کالری مصرفی(۱۰۰۵) ۱۰ لیوان اب،ناشتا آب و آبلیمو و شب هم سرکه سیب،ورزش ۴۵۱۶ قدم پیاده روی،۸دقیقه ۵۳ کالری سوزانده،رقص۳۳ دقیقه ۳۰۶ کالری سوزانده 

چالش آب قبل غذا

چالش حذف قند و شکر 

چالش سرکه 

گزارش روز چهارشنبه

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلامدعزیزم  برنامتدخوبه ها فقط یه ایرادی که داره کالری بندی اشتباه ونبود سبزیجاته کنار غذاست&n ...

آره درسته تقسیم کالریم خوب نبود سعی می کنم درستش کنم🌠🌷ممنون از توجهت🌹🧡

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه اینو  مال این هفته رو گفتم که دخیناز گفت وزنشونو به کسی ندادن

نه اونو ندارم دونفر از بچه های نارنجی به من وزن دادن زرد هارو‌ندارم 

میخوای بنویسی زرد ها وزنشون رو بگن تاپیک رو قفل کنم ببینن ؟ یا تگشون کن بگو وزن بگن 

اگه سرگروه هم نبوده باید وزن میدادن یا من یا یکی از سرگروه های دیگه تگ میکردن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نه اونو ندارم دونفر از بچه های نارنجی به من وزن دادن زرد هارو‌ندارم  میخوای بنویسی زرد ها وزنش ...

اگه قفل کنی که عالیه 

اخرین لیست وزن ک نازلی گذاشته تعدادشون زیاد تره  اما فقط چند نفر به من خبر دادن و گزارش میدن.

بنویس که بیان اعلام کنن هم وزنشونو هم گزارش بدن که حذف نشن 🙄

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
من پست شنا رو ندیدم ک به آبجی توضیح دادی  اگر دیده بودم مرض نداشتم دوباره سوال کنم؟؟؟؟؟؟ از ش ...

عزیزم کاراگاه بامداد رو خودت میدونی چرا گذاشتم درموردکسایی که میان تو تاپیک ( دقت کن تو تاپیک ) و یا کاری میکنن که به من مربوطه بود نه واسه کسی که یه جا ی دیگه رفته یه گروه لاغری زده پاشم برم ببینم چیکار میکنه گفتم کاراگاه بامداد نگفتم بامداد فضول که 😬  منم چیزی نگفتم تو گفتی شمارتو بده اونجا عضوت کنم گفتم مگه من فضولم برم ببینم کی داره چجوری رژیم میگیره خب زوره مگه دوست نداشتم برم تو اون گروه و گفتی اون رژیمو بگیرم بنظرت گفتم هر جور که خودت دوست داری و صلاح میدونی این چه دل شکستن و ناراحتی داره ؟؟؟ باید میگفتم اره منو تو اون گروه عضو کن یا رژیمی که برات ضرر داره بگیر اینجوری دیگه دلت نمیشکست ؟؟  

اره من همیشه نفر اولیه بودم  😶 

شما نفر دمی باشید فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکنه و فقط خودتون دل دارید که بشکنه 😊 

خیلی خوبه تحمل نه گفتن و نه شنیدن رو تمرین کنیم🌸 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم ممنون لطف داری گلم 😘😘♥️♥️ چرا عزیزم میتونید توضیحات رو بخونید و اینجا باشید گزارش بزار ...

ممنون عزیزم.خیلی مهربونی😍😍😍❤❤❤❤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
اگه قفل کنی که عالیه    اخرین لیست وزن ک نازلی گذاشته تعدادشون زیاد تره  اما فقط چند ...

باشه الان مینویسم قفل میکنم 

سلام عزیزم خوبید نازلی جون جوابما نمیداد خواستم ببینم کلا نیست یا جواب منا نمیده:(

سلام خانومی منکه شما رو لایک کرده بودم که ببینی من سرگروهت هستم

چرا گزارش نمیدی 🤔

کلیدصفحه رو برگشتم عقب تابتونم اسمتو پیدا کنم 😥

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ممنون  گلم.فقد میخاستم بدونم چ چیزهایی باعث کاهش اشتها میشه؟

پودر اسلیم لست خوبه 

چای سبز و زیره 

نوشیدن اب 

ورزش 

هر وقت گرسنه شدی سبزیجات کم کالری بخور 

توی رژیم هفته ی اول ممکنه یکم گرسنه بشی اگه تحمل کنی از هفته ی دوم خیلییی بهتر میشی 

ببخشیدا عزیزم میگم دیکع منها100یا200که نداره ؟؟: فستم مه نمیتونن بگیرن؟؟؟

نه نداره فست هم نداره