2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287813 بازدید | 36895 پست
@هستی،بانو     سلام سرگروه عزیز خوش برگشتی  از احوالات اینجانب جویا باشید خرابم خ ...

سلام عزیزم خوبی شما کرونا داشتی الان بهتری؟

میشه بگی چیا استفاده کردین که بهترشدین؟

بچه ها لطفا هرکی تجربه خودش یا اطرافیانش ازکرونا داره روبگه لطفاااا😭😭😭😭

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@بانوباران     @لنا123   اخطار گزارش .❌❌❌. امشب گزارش ندین حذف میشین. عشقی ...

سلام عزیزم خوبی من که بهت گفتم گوشی ندارم نمی تونم بیام 

گوشی نداشتم و از اون طرف هم مریض شدم حالم اصلا خوب نبود تست کرونا ندادم  ولی فکر کنم گرفتم گرفتم سه روز تب و لرز داشتم و بعدشم اسهال گرفتم سرفه ندارم فقط بی حالی و خستگی دارم شوهرم هم الان علائم منو داره فعلا بچه ها حالشون  خوبه خدا رو شکر 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام بانوووو گرارشت خیلی عالی بود.باریکلا ب تو. نوش جووووونت

گزارش# امروز 

صبحانه شیره خرما و ارده و یه کفه دست نون لواش(150 )

ناهار آبگوشت و سبزی خوردن (450 )

شام سوپ جو و سبزی خوردن (200)

میان وعده چای دارچین و عسل و لیموترش و ی

سیب و آلو و یه موز (200 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی 1000

ورزش  هیچی الان نزدیک چند روزه حالم خوب نیست بزور کارهای خونه رو میکنم  بدنم خیلی کسل و خسته بود  انشالله از فردا شروع میکنم 

راستی عزیزم خودمو وزن کردن 57/700

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

۴۸روزتاجذابیت#  

🍀الهی ب امید تو🍀

💚گزارش امروز
💚صبحانه نان پیتا۵۷گ +پنیر۱۶گ+۵گرم گردو+نیمروکم چرب۳۷گ  (۳۰۰)
💚ناهارکتلت۶۱گرم+نان۱۴گرم+ماست کم چرب ۹۰ گرم(۲۱۰)
💚میانوعده بادوم زمینی+  پسته + شلیل+ خربزه+ آلوقرمز
💚 ۱ لیوان چای سبز+نسکافه رژیمی ۱
💚شام شیر و خرما
🍀ورزش وکیوم شکم ۱۰ دقیقه+تنفس عمیق
 💚مصرفی۱۱۰۰
🍀مجاز۱۱۰۰
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

@سمیه1396 😘😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام سهیلاجان خوبی ببخشیدمن یه قرص پروژسترون چهارروزه دارم میخورم بعدامروزابجیم گفت بکش خودتوگفتم یک ...

اره گلم این قرصا ورم میاره.

درست میشه نگران نباش

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
اسمش که همون زینک پلاس هست تو داروخونه بگو خارجیشو میخوای  مولتی یه روز درمیون زینک یه روز درم ...

سلام عزیزم ممنون

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
گزارش# امروز  صبحانه شیره خرما و ارده و یه کفه دست نون لواش(150 ) ناهار آبگوشت و سبزی خوردن ...

سلام فریباجان

خداروشکر ک خوبین. عزیزم منم باید لیست بنویسم. چند هفته نبودی لیست وزنت خالی بود.

گزارشت خوب بود. افرین.

تو این مدت اضافه نشدی یعنی؟

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
سلام فریباجان خداروشکر ک خوبین. عزیزم منم باید لیست بنویسم. چند هفته نبودی لیست وزنت خالی بود. گزا ...

سلام سهیلا جون نه خدا رو شکر میل به غذا نداشتم کلا 1000تا رو به زور میبستم فقط مصرف چای دارچین و عسل و لیمو زیاد داشتم برنج شاید تو این مدت دو یا سه بار خوردم فقط سوپ  و غذاهای آبکی میخوردم تا راحت غورت بدم اصلا حال غذا خوردن رو هم نداشتم الان یکی دو روزه بهتر شدم 

#۴۷روز تا موفقیت

گزارش#    سلام عزیزم @sepiiiiiideh  

ص: لواش+پنیر+چای شیرین

ن:ماکارونی

ش: ماست+شیره انگور+لواش

م و:موز+هندوانه+چای وقند+ترد

ورزش پیاده روی

چالش چوب✓

چالش آب قبل غذا✓

چالش چای سبز✓

آب خوردم

مجاز ۱۷۰۰ مصرفی۱۶۳۶

@بامدادخمار  

سلام الهه جونم عزیزم ی سوال شما فرمودی وزن ضرب در 20 منهای 400 بعد هر ده روز ی وعده چیت ک کالریش حساب نمیشه مثلا وعده ی چیت من ناهاره از صب صبحانه خوردم مثلا 300 کالری.. ناهارم ک چیت بوده حساب نمیکنم بقیه ی کالریمم میان وعده و شام حساب میکنم تا کالری مجازم درسته؟؟؟؟مثلا مجازم با فرمول بالا 1300 میشه تا شب ب جز ناهارم کالری شماری کنم تا مجازم و فردا روز از نو روزی از نو تا ده روز آینده....... درست متوجه شدم؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
خب خب من دیروز در یک. عمل انتحاری برای اینکه ماستم حروم نشه بابت تاریخش کیک ماست و ژله ماست درست کرد ...

بردار اون عکس مبتذل و الان ی لیوان دمنوش چای ترش خوردم ضعف کردم آخه😐😐😢😢😢😢😢

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙