2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288999 بازدید | 36895 پست

اقا تو يه تاپيكه الان يكي از خاطرات دوست پسر بازيمو زمان مدرسه راهنماييم گفتم بزار اينجام بگم دوستايه خودمم شاد شن

با يكي دوست بودم زمانه مدرسه داشتيم تو كوچه ٦.٣٠ صبح قدم ميزديم كه بريم مدرسه داشت بهم ميگفت تا اخره دنيا باهاتم

بعد شانسه نداشته من نميدونم اونوقته صبح داييه مجردم اونجا چيكار ميكرد 

مارو ديييييد يدونه زد گوشه پسره 

پسره با بغض گفت بخدا من كاريش نداررررم اتنا منو ولم نميكنه

فقط قيافه من اون لحظه😕😕 اينجوري بود

@سمیه1396      

@بامدادخمار      

@مامان_الیساهستم2‍ 

@مامان_الیساهستم2‍ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تا حالا لاغر نکرده بودم خیلی ذوق داشتم  میگم چون سخت کم شدم بخاطر اونه هی خراب میکنم  ...

نه بخاطر اینه تا کم شدی  تثبیت درست نگرفتی و کلا غیب شدی باید حداقل یه چند ماه تثبیت کنی 

باید بشینی بنویسی اصلا واسه چی میخوای کم کنی هدفت چیه اگه کم بشی چه اتفاق خوبی درونت میوفته اگه چاق بشی چی میشه 

تو خیلییی عالی کم شدی مطمئنم اگه دوماه اراده کنی باز همون کاهش خوب رو داری 

رژیم فقط هفته اول سخته و ادم ضعف میکنه بعدش خیلی کم گرسنه میشی و بیشتر هوس میکنی ناخونک بزنی سعی کن غذای خودت رو تو بشقاب بکشی و بری یه جا دور از سفره غذا بخوری 

به خودت بگو فقط دوماه بدون تقلب رعایت میکنم 

انگیزه# رو بخون

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اقا تو يه تاپيكه الان يكي از خاطرات دوست پسر بازيمو زمان مدرسه راهنماييم گفتم بزار اينجام بگم دوستاي ...

🤣🤣🤣🤣 لنتی چک اولو نخورده لو داده 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
واي بخدا ميدونم ديره خوابم بهم ريخته بايد يه رب يه رب بكشونم به ساعت ٩ شبا هم ١٢ بخوابم

شبا سعی کن که زودتر بخوابی قبل ۱۲...

فردا صبح زودتر بلند شی هم سرحال تری  ‌ و هم به کارات میرسی😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه بخاطر اینه تا کم شدی  تثبیت درست نگرفتی و کلا غیب شدی باید حداقل یه چند ماه تثبیت کنی&n ...

انشالله بتونم 

آره اینسری خوب کم‌میشم آخه امتحان کردم مثلا هفته ای یک کیلو کم شدم 

از امروز شروع کردم انشالله ادامه میدم 

میشه بیام همینجا گزارش بدم باز 

🤣🤣🤣🤣 لنتی چک اولو نخورده لو داده 

اره نكبت مثلا ميخواست تا اخره عمرش با من باشه

با يكي ديگم بودم از بقيه ميكند كه خرج من كنه😅😅

وقتي سره خيانتش تموم كرديم گفت خاك تو سره من كه از بقيه تيغيدم كه تورو ببرم بيرون😁

اقا تو يه تاپيكه الان يكي از خاطرات دوست پسر بازيمو زمان مدرسه راهنماييم گفتم بزار اينجام بگم دوستاي ...

😂😂😂😂 

داییت را که دید، دنیاش به اخر رسید..😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وزن ضربدر بیست منهای ۳۰۰ یا ۴۰۰ هر کدوم دوست داری  و هر ده روز یکبار یک وعده مثلا ناهار یا شام ...

مثلا من الان کالریم ۱۰۳۰هستش،،صرب ۲۰منهای دویست

حالا منهای ۴۰0 میشه ۸۳۰،،😬

اون روز آزاد مثلا ناهارو مفصل خوردم بدون حساب کالری،،،کالری روزم فقط شامل صبحانه و شام و میانوعدم میشه ک باید بشمارش؟

و یه سوال دیگه با این روش حدودا چقدر در هفته کم میشم😁

با تشکر😌

به حکمتش دل بسپار 🌿
انشالله بتونم  آره اینسری خوب کم‌میشم آخه امتحان کردم مثلا هفته ای یک کیلو کم شدم  از ام ...

خب پس خیلی عالیه که چرا فکر میکنی کم نمیشی 

الان چون تازه وزنت اضافه شده خیلیییی راحت تر و بهتر کم میشی اگه بزاری چند ماه دیگه چون چربی ها قدیمی میشن سخت تر کم میکنی 

تو هم همین روش جدیدی که گفتم انجام بده 

😂😂😂😂   داییت را که دید، دنیاش به اخر رسید..😂😂😂

من موندم پسره مجرد اونوقته صبح تو كوچه چه غلطي ميكرد شانس نداشته ممممن😅😅😅😅

با يكي بودم سنم خيلي پايين بود رپ ميخوند اون موقع ها قرارمون در حده اين بود تو پارك از جلوش رد ميشدم سنه اونم پايين بود

زماني كه دانشجو بودم يكي از دوستام گفت فلاني(همون پسره) خانوادگي تصادف كردن مردن 

انقدر ناراحت شدم خوب شد باهاش نبودم وگرنه جو گير ميشم در فراغ دوست پسره پر پر شدم افسرده ميشدم😂😂

اره نكبت مثلا ميخواست تا اخره عمرش با من باشه با يكي ديگم بودم از بقيه ميكند كه خرج من كنه😅😅 وقت ...

😂😂😂 چه پررو منت تیغیدن مردمم انداخته گردن تو 😬😬