2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289075 بازدید | 36895 پست
صبحانه :قهوه +یک ق چ خوری خامه +انگور +نان لواش ۳کف دست۱۳۱ نهار:۶تا ق کته بدون چربی +۸۰‌گرم سینه ...

آاااباریکلااااا👏👏👏عالییی بودی👌

واو چقدر اب خوردی ،، غرق نشی😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم پیشنهاد شما چیه ؟؟ من یکشنبه وزن کنم ببینم اوضاعم چطوره ولی الان این ۴روزه جدیم و ورزش ...

به نظرم این یکشنبه را وزن کن..اگه‌کاهشت خوب بود کالری شماری معمولی را  ادامه بده..

شما بچه کوچیک داری، براتون کالریش خیلی کم میشه  منهای ۴۰۰..

یه مدت عادی را ادامه بده... 

کالری الانت را منهای ۱۰۰ کردی یا ۲۰۰؟؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@عروسترکم  

گزارش#  

سلام عزیزم

کالری مجاز ۷۰۰

کالری مصرفی ۷۳۰

صبحانه نان و پنیر ۹۴ کالری

ناهار خوراک لوبیا ۳۰گرم نان ۳۸۸

شام تخم مرغ آبپز و سالاد۱۷۰

میان وعده سیب گلاب و خیار و شلیل۷۱

۷لیوان آب

چالش آب قبل غذا

ورزش حلقه

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
به نظرم این یکشنبه را وزن کن..اگه‌کاهشت خوب بود کالری شماری معمولی را  ادامه بده.. ...

الان منهای ۱۰۰ اگه میبینی فستم ۷۰۰

معمولا روزای دیگه از کالریم ۱۰۰تا مونده 

بعد واقعا دخترم خیلی وروجکه انقدی با اون سر کله و بازی میکنم شوهرم میگه خوب میرسی ورزش کنی 😃😃

الان منهای ۱۰۰ اگه میبینی فستم ۷۰۰ معمولا روزای دیگه از کالریم ۱۰۰تا مونده  بعد واقعا دخترم خ ...

گلم با یه بچه ی کوچیک ‌که به قول خودتم ماشالله شیطونه ، کالری شماری جدید، اذیت میشی چون منهای ۴۰۰ هس..

فعلا همین کالریت را ادامه  بده با ورزش و فست بین ۵۰۰ تا ۷۰۰

کالری معمولیت را هم حتما همیشه پر کن.

بچه ها گزارشتون؟؟

@mamanali95  

@setaesh  

@عروسترکم     ‍ گزارش#   سلام عزیزم کالری مجاز ۷۰۰ کالری مصرفی ۷۳۰ صبحانه نان ...

عزیزم ایشون سرگروه قرمز هستن باید هستی،بانو رو تگ کنی

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

سلام 

خانمهایی ک یه دوره رژیم گرفتن دوباره چاق شدن 

تونستید دوباره رژیم بگیرید 

چرا من نمیتونم 😭😭

زود انگیزمو از دست میدم و روز ب روز چاق میشم 

راه حلی دارید خوشحال میشم راهنمایی کنید 

@بامدادخمار  

من شده بود ۵۸ از ۷۱ .الان باز دارم میشم ۷۰ 😑😑😑

به به حسابی رعایت کردی هم رژیمی و هم ورزشی💪 میبینم کههه کاهوو خوردی بالاخره👌 معلومه بیحال ...

يروز در ميون باشگاه ميرم عشقم بعد يكي از فستام ميفته به باشگاه

اون موقعي هم كه ميرم انرژيم خيلي خوبه بعد چون سه نفريم مثل قيل عيد سي نفرم نيستيم حالته خصوصيه مربي هواسش هست كامل نميشه اصلا حركتارو نزد

خلاصه امروز پوستمو كند ولي ياده كيكه ديشبو كاهشه يكشنبم ميفتادم بيشتر انرژي ميگرفتم ورزش كنم تا بسوزه بره كيكه

فقط خيلي حال ندار بودم يه چيزايي خوردم مصرفيم شد ٥٩٩ كامل خوب نشدم ولي بهترم

فردا صبحونه جبران ميكنم امروزو دارم لحظه شماري ميكنم

اي ام عه شيكمو😂😂😂

محدودیت نداره خو. منتها حیفه با تنقلات پرش کنی.  حالا هفته اول برو ی کیسه تنقلات بخر و بخور.😀

بخدا از الان دارم نقشع میکشم برم خرید چیا بخرم😆😁

ولی سهیلا جون یه ترسی انداختی تو وجودم😶اخه گفتی حیفه زحمت کشیدی ینی میخام باز چاق شمو اضافه کنم اخه گفتی کاهش داره😣

خدایا شکرت 🌸
ن عزیزم میگم درحالت عادی مجازم980خیلی کم نیس؟

نه عزیزم چون وزنتون کمه کالریت همینه بیشتر بخوری اضاف میشی و کاهش نداری 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣