2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برای فست 600 کنم یاهمون هفتصد باشه

هفتصد هم باشی خوبه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیییزم مرسی قزبونت برم والله منکه تشخیص نمیدم شبیه کیه هنوز زیادی کوچولوئه🙂🙂خودمم خوبم ولی خ ...

واااااااااای نگا فندق خانموووو😍😍😍😍😍

الهی چقد ناز خوابیده😍

هزارسال زنده باشین🎊🎊🎊🎊🎊🎊

به حکمتش دل بسپار 🌿
وعده چیت تا چند کالری مجاز هست؟ 

عزیزم وعده چیت یعنی ازاد بخوری دیگه کالری شماری نداره که هر چی خواستی هر چقدر خواستی ولی فقط یک‌وعده مثلا ناهار یه پیتزا و نوشابه بخوری ولی دیگه بستنی و کیک ودسر و .. باهاش نخوری 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم سر گروه زرد نازلی جون الان۵ روزه نیست چیکار کنم اصلا کلا این چند روز رژیمم بهم خورده  ...

عزیزم اعلام کردم که سرگروه زرد @pari95 هستن 

@هستی،بانو گزارش#  

سلام هستی جون، سرگروه جدید   گزارش فست:

صبحانه: پنیر 40گرم+ گردو 1عدد+انگور 50گرم+نان لواش 1کف دست. کالری: 180

ناهار:برنج بدون روغن 2قاشق+ کباب تابه ای 1 تکه+ زیتون 5عدد+ماست کم چرب 1لیوان. کالری: 405

شام: نخوردم

میان وعده: گز 1عدد+ هندوانه 2 قاچ. کالری: 110

ورزش:پیاده روی 1ساعت

آب 8لیوان

چالش چای سبز انجام شد.

کالری مجاز: 1200

کالری مصرفی: 695

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
عزیزم پستتو دیدم به پری جون گزارش میدم

باشه عزیزم ♥️

از امروز شردثوع کنم الهه جون یا بذارم اول هفته بعدظ؟ اون روزای۵۰۰برای شیردهی اشکالی نداره؟

نه اشکال نداره از امروز شروع کن ولی بازم ببین از امروز راحت تری یا از اول هفته 

نه دوروز اشکال نداره فست همیشگی نیست که ولی بازم سختت بود ۷۰۰ بگیر  مهم اونروز بالای ۲۰۰۰ کالری که باید زیاااد بخوری 

سلام عزیزم الان سر گروه نارنجی کیه من تازه رفتم گروه نارنجی پری جون بهم گفت سرگروه شما عروسترکم هستش ...

هستی ،بانو

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

گزارش# سه شنبه

ناشتا اب و سرکه سیب

صبحانه ۳ق الویه خالی(۱۶۳)

ناهار مواد لوبیا پلو خالی (۱۹۰)

شام اش رشته ۱۰ق(۲۳۰)

میان وعده آلو.چای.خرما.طالبی ۲۰۰گرم(۱۱۴)

مصرفی ۶۹۷

اب ۸لیوان

نیم ساعت تردمیل.۱۰۰طناب.۵۰شنادیوار.چالش چرخش روسی

@pari95  

@بامدادخمار     سلام الهه جونم چ دل پری داشتی خاهر ....میدونم کلی گفتی عزیزم ولی چون منم ...

قربونت عزیزم لطف داری 

نه ببین فرق داره اینکه برای شما سوال پیش بیاد هیچ اشکالی نداره منم از سوال تو نه ناراحت شدم نه مشکلی بود اصلا  ولی اینکه مثلا تو پرسیدی چجوریه و چرا اینجوریه من گفتم این مدلی اشتباهه چون اگه کالری خیلی پایین باشه دیگه فست نیازی نیست و باید یه وعده چیت داشته باشید باز بپرسید میشه من اون رژیمو بگیرم یا مثلا بگی بیا عضوت کنم اونجا ببین چجوریه ؟ خب من که یبار گفتم نگیرید ده ها بار هم گفتم کالری خیلیی پایین عوارضش چیه ( دیگه نینیار ها هم میدونن ) دیگه پرسیدن نداره دیگه ما چند ساله راهمون مشخصه بدتر از همه اینکه من برم عضو بشم که بگم روشتون اشتباهه یا چی ؟ اصلا چرا باید برم به من چه ارتباطی داره کی کجا و چطوری داره رژیم میگیره مگه من فضولم یا دنبال دعوا و بحثم و این قضیه هم اولین بار نیست منم کلی گفتم