2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289075 بازدید | 36895 پست
@pari95   پری جون ممنون برای این مدت که زحمت سرگروهی گروه قرمز رو داشتی خیلییی لطف کردی عزیزم ...

قربونت عشقم 😙😙😙😙😙

ک خوشحالم کاری تونستم انجام بدم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ممنوعات نخوری مثل زولبیا هفته یک کیلو کاهش داری بستگی به سوخت و ساز بدن خودت داره

کلااااهرقندمصنوعی درسته؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
قربونت برم نازنین مهربونم 😍😍😍 بوووووووس یه عالمههههههه  منتظرم برسی گروه سبز😍😍 خوشحالم ...

دوورت بگردم عزیزجونم 

هر شب با آرزوش میخوابم😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰

مرسی برای دعای خوشگلت❤️❤️❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
خیییلی حال میده خدایی.😀. برای نذر هم صبحونه ی خرما بخور فقط. ک بتونی ناهار یا شام رو از نذری بخوری

حتما😎😅.سهیلا جون تو در هفته اون روزی ک آزادی ینی از هرچیزی هرمقدارک بتونی میخورری؟؟چربی شیرینی عدا تنقلات؟؟

خدایا شکرت 🌸
چون یه عالمه کربوهیدرات بوده نه

نازلی جون چرا نیستی :(

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
حتما😎😅.سهیلا جون تو در هفته اون روزی ک آزادی ینی از هرچیزی هرمقدارک بتونی میخورری؟؟چربی شیرینی عدا ...

اره گلم. ولی کلا شیرینی نمیخورم.زیاد علاقه ندارم.

چربی هم ن زیاد. غذاهام چرب نیست .

ولی غذا و اینا اره میخورم. و فرداش حتما فستم.

@عروسترکم  

گزارش#  

سلام به روی ماهت سرگروه جدیدم 

من همیشه به پری جون گزارش فردام رو‌میدم که اگه مشکلی داشته باشه بتونم اصلاحش بکنم و نخورم تموم بشه و خراب بشه رژیمم اجازه بدین باش شماهم همینجوری پیش بریم 🥰🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
چون یه عالمه کربوهیدرات بوده نه

نازلی جون یه چیز دیگه من فک کنم باید برم گروه دیگه آخه میخوام ۵۰کیلو بشم بعد الان وزنم۶۱هست اضافه وزنم میشه ۱۱کیلو 

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
@pari95   پری جون ممنون برای این مدت که زحمت سرگروهی گروه قرمز رو داشتی خیلییی لطف کردی عزیزم ...

سلام گلم خوبی

نازلی جون کجاس؟هستش؟

اره گلم. ولی کلا شیرینی نمیخورم.زیاد علاقه ندارم. چربی هم ن زیاد. غذاهام چرب نیست . ولی غذا و اینا ...

فک کنم من ازاد باشم اون یه روزو بیوفتم بیمارستان🙄فککک کن چقد شکموه ام

خدایا شکرت 🌸

سلام عزیزم الان سر گروه نارنجی کیه من تازه رفتم گروه نارنجی پری جون بهم گفت سرگروه شما عروسترکم هستش ولی الان فهمیدم ایشون شدن سرگروه قرمز

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷