2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287844 بازدید | 36895 پست
من اصلا نزدم چالش گلابو وقت نکردم .میرم میزنم😁

منم 😁😁

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزدلم😘

۵۰روزتاجذابیت#  

گزارش#  

🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮

🌱چای سبز🌱

🌸ماسک گلابمون🍀

🐓صبحانه : ۳۸گرم نان چاودار + ۱۴گرم پنیر+۱۰گرم گردو+۲۰گرم عسل+۱خیار گوجه+۱لیوان دمنوش+۲گرم کنجد=۲۸۷کالری🐣

🐓ناهار :۲۵۰گرم خوراک لوبیا چیتی+ ۱۲۰گرم ماست + ۱۰۰گرم کاهو =۳۰۱ کالری🐣

🐓شام: ۲۴۰ گرم شیر + ۲۰گرم خرما = ۱۶۸ کالری🐣

🐓میانوعده ها: ۸۰گرم آلو زرد و قرمز + ۹۰گرم شلیل و هلو + ۱۰گرم پسته + ۵گرم فندق =۲۷۲کالری🐣

🐇کالری مجاز ۱۰۳۰🐇

🐇کالری دریافتی ۱۰۳۰🐇

🐝چالش ۸ لیوان آب🍄

🐝چالش چوب🍄

🐝چالش چرخش روسی🍄

🐝چالش حذف قند و شکر🍄

🐝ورزش😐❗

🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮🎋🔮

به حکمتش دل بسپار 🌿

@سمیه1396  

سلام سرگروه باربی🥰

۴۹روز تا هدف 

صبحانه نسکافه و سه عدد خرما(121)

ناهار سبزیجات گریلی(کدو و بروکلی و سیب زمینی و قارچ و فلفل دلمه ای و با ده سی سی روغن اسپری کردم با ی مقداری پنیر پارمزان)(۳۳۹)

شام شیر دارچین عسل(۱۱۷)

میانوعده ها چای سبز و کشمش و چای سفید و هندوانه و انبه و پسته و بادام و گردو و فندق (۳۶۵)

جمع ۹۴۲

مجاز ۹۸۰

ورزش ده کیلومتر دو متناوب و چرخش روسی و چالش چوب و اگه تونستم نیم ساعت کار با سیم کش

چالش تنفس عمیق 

آب ولرم قبل غذا  

سمیه جان میخوام امروز ماکارانی بخورم موادشو جدا قبل از پخت حساب کنم؟ بنظرم راحت تره ، البته. فقط مواد گوشتی رو ماکارانی هم آبپز میکنم ، چون میخوام فقط روغن زیتون بزنم بهش 

@سمیه1396  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام عزیزم خوبی؟💓💓 عه چرا؟؟؟ سرگروه جایگزین نزاشته؟؟؟ 

نمیدونم گلم چند روزه اصلا نیومده نه سرگروهم نزاشته اصلا این چند روز که نیست دلسرد شدم گفتم بیام گروه شما باز ول نکنم 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎🔴🔴🔴🔵🔵🔵🔵🔵🔵⚪⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚫🔴🔴🔴🔵🔵🔵⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫

مامانای صبور و با تجربه در مورد از پوشک گزفتن پسرم میشه راهنماییم کنید؟

پسرم21ماهشه

پوشکش ک میکنم خودش درش میاره میگه تنگه اذیت میشه خیلی با اینکه کرم مخصوص ب پاش میزنم و روغن بچه بازم زخم میشه و عرق سوز میشه خلاصه داستان دارم.

تصف جیشش را رو فرش میکنه میبرمش دسشویی از س کوچولو جیش میکنه اما خودشو نگه میداره فقط میخواد آب بازی کنه جیشش برمیگرده بالا بعد نیم ساعت 40 دقیقه ک میاد بیرون میاد با خیال راحت رو فرش جیش میکنه

دیگه امروز خیلی خسته شدم جیغ کشیدم ک محکم زدم پشتش گفتم بی خیال میشم تا28ماهگی ولی باز پوشکش کردم درش آورد گفت تنگه 

درمونده شدم چیکار کنم ب نظرتون؟

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
والسلام العلیکم🌸 گلم من همین اپ کتف و پشت را با دمبل انجام میدم این اپ را دانلود کنی داخلش هس ...

ممنون سمیه جانم الان نصب میکنم🌺🌺🌺

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم خوبی؟

گزارش#  

کالری مجاز 1340

کالری مصرفی: 1340 چون دقیق نمی دونم شام چی هست زدم اما سعی می کنم به اندازه بخورم

صبحانه: نان و پنیر

ناهار: آبدوغ خیار

میان وعده:نسکافه+شلیل1عدد

شام: ان شا الله بعد از 1 ماه دارم میرم خونه مامانم   نمی دونم دقیقا چی می گذارن فعلا گفتن دلمه ولی سعی می کنم کم بخورم

ورزش: تا جایی که می تونستم انجام دادم

آب 8 لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍