2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287844 بازدید | 36895 پست
اخه انگیزمو از دست میدم😅رسیدم ۶۵ با شکم پر میرم روش😐😆😆😆چی گفتمم😆

من اخر شبم رفتم رو ترازو تقريبا يك كيلو اضافه نشون ميده ولي نرو

ادم با اينكه ميدونه كاذبه ولي انگيزشو از دست ميده

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

من اخر شبم رفتم رو ترازو تقريبا يك كيلو اضافه نشون ميده ولي نرو ادم با اينكه ميدونه كاذبه ولي انگيز ...

چشم نمیرم.خانوم مانکن تو خیلی خوب کم کردیا من بودم صدبار ول میکردم.من ارزومه ب دهه ۶۰ برسم اخرین بار دهه ۶۰ بودم فک کنم دبیرستان بودم😐

خدایا شکرت 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@kiarash_mami         @عروسترکم         @مام ...

سلام عزیز دل انشالله هرکجا هستی خوش باشی و سلامت 

😗😗😗😗😗

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@عسل9669    عزیزم چرا وزنتو نمیگی؟؟؟ نمیخوای تو گروه باشی؟؟

عزیزم پریودم 

هفته قبل هم پریود بودم 

۱۰ روزست مال من

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خداکنه که بتونم به وزن ۶۴برسم،😥

میرسی عزیزم حوصله داشته باش 

فکر نکن اصلا رژیمی که بخوای روزارو بشماری عادی ادانه بده 😚😚😚😚

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عزیزم دکترت چی میگه ؟  رژیمو ول کنی وزنت زیاد میشه الان حداقل کاهشت کم هم باشه باز خوبه و افزا ...

افزایش ک ندارم ولی کاهشمم مورچه ایه 😢

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
جا به جا شدی؟ تموم شد 

اره عزیزم این دوسه روزقبل گزارشامونتونستم بدم براهمین.دیشب دیگ کارام کمترشدگزارش دادم

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
بازم یه کیلو بهتر از دو کیلوعه😐شما امتحان کردی؟

اره قبلارفتم گمونم900گرم بیشترنشون داد

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
مرسی عزیزم. 😘😘 راستی خودت در چه وضعی. چند روز پیش پری شدی امروز کاهش خوبی داشتی؟ 

تبریک ایلین جون از گروهه ما رخت بستی😄😄😄

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
خب همینو باید زودتر بگی دیگه من ک نمیدونم دوره هاتو😯

خجالت بکش اوف بر تو نفرین عامون بر تو که دوره های زیر گروهتو نمیدونی متاسفم برات اسم تورو میشه گذاشت سرگروه ؟ 😀😀😀

خدا شانس بده سرگروههای دیگه دوره های همه زیر گروه هاشونو میدونن😂😂😂😂😅😅

خیلی باحالی

وای بچه ها من نگران نازلی سخن نگفت شدم ۲ روزه  که نیستش تا حالا سابقه نداشت کسی نمیدونه چرا نیو ...

ن والا هیچوقتم سابقه نداشته منم نگرانش شدم یهووویی غیب شد😕😕😕😕😕

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

۵۰روزتاجذابیت#  ‍ 🎯🎯🎯🎯🎯🎯

🍀الهی ب امید تو🍀

💚گزارش امروز

💚صبحانه نان لواش 43g +پنیر17g+ گردو9g+نیمروکم روغن 50g    

💚ناهار سینه مرغ با سیزیجات پخته(۱۸۵)

💚میانوعده هلو+بادوم زمینی +پسته+شلیل+سیب

💚۱لیوان چای سبز+۲ لیوان قهوه

💚شام شیر و خرما

🍀ورزش ۱ ساعت ،چالش چوب و شکم روسی انجام شد💪

💚مصرفی۱۱۰۰

🍀مجاز۱۱۰۰

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚