2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287813 بازدید | 36895 پست

گزارش# شیردهی# ۴۹روزتاهدف#  

صبونه نخوردم

ناهار نخوردم

شام  ۲تا تخم آپز و سبزی خوردن 

میانوعده ۲لیوان شیر و ۳ خرما 

بخاطر کیک و بستنی یهویی دیشب امروز هم سیر بودم هم خواستم جبرانش کنم 

کالری ۲تا تخی رو هم حال نداشتم حساب کنم🤪

ورزش

حلقه و درازنشست و  چالش شکم 

چالش چرخش روسی✔

چالش آب سرکه ناشتا✔

چالش چای سبز✔

چالش گلاب گلیسیرین✔

@سمیه1396  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم.. خواهش میکنم🌸 حالا چرا انصراف؟؟؟؟ مگه قرار نبود تا شهریور باشی

حال روحیم خرابه مدام درگیر اخبار کرونام و حرص میخورم میخوام دیگ نت نخرم اخبارم نگا نکنم دارم کم میارم 😫😫😫

واسه همین انصراف میدم‌😚

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام برهمه دوستان گلم ممنونم از زحماتتون ازاینکه وقت و انرژی میزارین واسه کمک ب ماها خیلیییییی قدر ...

واي زهرااااا چرااااا منم دلم واست تنگ ميشه خب

حداقل چند وقت يبار بيا سر بزن بهمون عزيزم

هرجا هستي موفق باشي عشقم انشاءالله بياي بگي ني ني تو دلته عزيزم🤰🤰🤰🤰🤰🤱🏽🤱🏽🤱🏽🤱🏽👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

واي زهرااااا چرااااا منم دلم واست تنگ ميشه خب حداقل چند وقت يبار بيا سر بزن بهمون عزيزم هرجا هستي ...

انشالله عزیزم 🤲😍فدا

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
میکشمت بخدا 🤕 اصلا اعلانی من  ازت نداشتم 🥴🤓🧐چرا اینجوریه؟

صفحه912دیشب گزارش گذاشتم گلم.ولی شایداشتباشده وریپلای نشده

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
باشع عزیزم ولی وقتی سهیلا گفت با شکم پر دو کیلو اضافه تریم کاخ ارزوهام ریخت😆

۲ کیلو مگه میشه؟؟؟؟

نهایت ۸۰۰ گرم هست 😧

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
صفحه912دیشب گزارش گذاشتم گلم.ولی شایداشتباشده وریپلای نشده

نمیدونم والا من بقیه که گزارش میدن و میبینم ولی مال شما هر از گاهی هست شاید اشتباه تگ میکنی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣