2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289075 بازدید | 36895 پست

۵۰# روز تا موفقیت

گزارش#      @sepiiiiiideh  

ص: لواش+نیمرو وچای

ن:برنج+قورمه سبزی+نصف آبمیوه انبه

ش: نمیخورم

م و:هندوانه+هلو+بستنی+تخمه

ورزش پیاده روی+یه ربع قدرتی

چالش بنفش✓✓

چالش چوب✓

چالش آب قبل غذا✓

چالش زیبایی✓

چالش چای سبز✓

آب خوردم

مجاز  ۱۷۰۰مصرفی.۱۶۹۴وای چقد چالش آدم بایدبنویسه.سیپده جون چالش بنفش هست هنوز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم این اشتباهه که با این فرمول فست هم بگیرید وزن ضربدر سی منهای ۱۱۰۰ روش دکتر کرمانی هس ...

شاید اونا اونکارو میکنن ک زودتر نتیجه بگیرن کلی هم تبلیغات داشتن و به به و چه چه ک بچه های ما در هفته تا سه کیلو هم کاهش داشتن و ورزشم روزی ی ساعت اجباری کرده بودن ب نظره منم غیر اصولی اومد و جای بسی تعجب گفتم با شماها درمیون بذارم منم گفتم استپ میکنین گفتن ن تا حالا ک نکردیم بکنیمم راه داریم 😕😕😕

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@sepiiiiiideh     @دیانا24     هفته قبل ۵۶/۷۰۰ الان ۵۶😎 هدف ۵۳

به به افتادی رو دور کاهش وزن آفرین بهت عزیزم 👏👏👏😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
هر دوهفته تو یه شرایط وزن میکنی ؟ مثلا یبوست نداری یا نزدیک پری نیستی ؟ تیرویید نداری ؟ ویتامین و اب ...

دقیقا با ی شرایط رو ی جا بدون لباس کامل همه چی مث همیشس الان دوماهه ک اینطوریم یک هفته زیادم یک هفته عالی کم میکنم باز هفته ی بعد زیاد میکنم ووو

ویتامین نمیخورم میترسم اشتهام و زیاد کنه

تیروئید و اینام ندارم ن نزدیک پری هم نیستم 

فقط آب خیییلی کم میخورم 😢

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

اره خدايي خيلي ظلمه به زن ولي من ميگم مرده به بلوغ عقلي نرسيده مادرش كه سني ازش گذشته چرا نرسيده اخ ...

بعضیا منفعت طلبن ،،این مادره الان منفعتشه ک پسرش گوش ب فرمانشه و عروسش گوش ب فرمان و حکومت میکنه

نمیدونه آتیش ب زندگی بچه هاش میزنه

متاسفانه الان خیلیا هستن پیر هم شدن چه زنش چه مردش اما هنوز ب بلوغ عقلی نرسیدن

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم من خیلی کم نکردم شدم 61800

سلام عزیزم 😍بازم خیلی خوبه کاهش داشتی من پری شدم روز دوم هستم ولی بازم وزن کردم خودمو ثابت بودم خداروشکر با شرایط پری زیاد نشون نداد😁

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
به به افتادی رو دور کاهش وزن آفرین بهت عزیزم 👏👏👏😘

مرسی گلم🌸

پیش به سوی ۵۳ 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها وزناتون!!

@مامان_امیرحسین_خان  

@نازلی_سخن_نگفت  

@70alna  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸