2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288426 بازدید | 36895 پست
گزارش#   چالش# ۸۶ روزه لاغری @سمیه1396     صبحانه : دم نوش دارچین و زنجبیل و ...

باریکلا ورزشکار👏👏👏👏 جونزززز عالی بودی، عجب ورزشایی👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

باریکلا ورزشکار👏👏👏👏 جونزززز عالی بودی، عجب ورزشایی👌👌

سميه مصرفيم شد ٦٢٤ تا

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش# @pari95   ناشتا اب وابلیمو صبحانه.نان.پنیر.چای ناهار.ابگوشت.نان میان وعده.هندو ...

@pari95

۵۰روزمانده تازیبایی

فست

صبحانه.کیک بدون قند

ناهار.نان.تخم مرغ اب پز

میان وعده.شلیل

شام.سیب زمینی پخته

کالری مجاز۷۰۰

کالری مصرفی۷۰۰

چالش اب✔ورزش هوازی✔

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم . 

کالری مجاز ۱۱۰۰ 

مصرفی ۱۲۶۸😭

ناهار همبرگر خوردم 🍔 البته پنیرشو جدا حساب کردم ولی تو کرفس زده سانویچ همبرگر نمیدونم باهمه یا جدا 

میانوعده یک شلیل و هندوانه و قهوه 🍉☕🍑

شام مرغ اب پز ۵۰ گرم و ۴ قاشق سوپ جو🍛🍗

قرص های ویتامین میخورم. ولی احساس میکنم باد کردم 🎈. و پریودم 🛑 .فعالیت داشتم و ابم خوب خوردم . 

اما نمدونم چرا احساس میکنم اشتهام داره زیاد میشه 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

صبحانه : پنیر سفید یه قوطی کبریت  + ۱گوجه  +یه دونه گردو+دونیم کف دست لواش  ۱۸۹

م: نخود چی و دانه سویا ۴۶

نهار: نصف لیوان خیار ماست +۱۰عدد کشمش  ۱۰۰

م:یه دونه دراژه ذرت کبابی یک سوم لیوان  ۱۵۵

شام: ۳کف دست لواش +میرزا قاسمی   و چای و یه دونه قند ۲۰۲

کالری مصرفی ۶۹۴

آب ۱۵به بالا

چالش آب ✅

چالش گلاب✅

چالش چرخش سوئدی✅

چالش چایی سبز انجام ندادم چون چای سبز طعم دارم تموم شده

ورزش:

۱۵مین هوازی و ایروبیک

۲۰۰تا چوب

۵۰طناب

۵۰پروانه

قدرتی طبق اپ ورزشی

چون بعد یه مدت فست میشدم ۷۰۰‌بستم ایشالا سه شنبه ۵۰۰

@سمیه1396       

سلام گلم اوه اوه چقد بالا زدی دختر. فردا حتما کمش کن. پری هستی؟فردا وزنکشی نداری یعنی؟

ااا اره فردا ۱۷۰تا باید کم کنم . والا امروز شدم 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
راستی این هفته چالش جدید داریم چالش چای سبز

خسته نباشی عزیزم.من نمیتونم چای سبز بخورم افت فشار شدید میگیرم و حالم حسابی بد میشه چاره ای داره؟با خرما یا عسل میخورم ولی فشارم میاد پایین دفه اخر تا ۸.۵ رسید😏

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
@pari95    ۵۰روزمانده تازیبایی فست صبحانه.کیک بدون قند ناهار.نان.تخم مرغ اب پز میان ...

سلام عزیزم باید به من گزارش بدی🌹 پری جون نیستن اطلاع دادیم بهتون گلم 😑

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
سلام عزیزم. نمیدونم چجوری رقابت کنیم😂😂😂 فکرکردم یکشنبه ها وزن جدیدمونو بهم بگیم و مقایسه کنیم

Ok👌😅😅😅

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

عروسترکم#  

گزارش شیردهی ۱۱ مرداد  ۵۱ روز مانده به پایان چالش ۸۶ روزه 

صبحانه   دو عدد ویفر ۱۶۰ کالری 

ناهار ۵ قاشق کته و ۱ قاشق ماست ۱۲۱کالری 

شام  ۳ عدد کتلت و دو کف دست نان ۴۸۹ کالری 

میان وعده .خیار .گوجه.زردالو.کشک خشک .رطب.شربت عرق وگلاب ۴۲۹ کالری 

کالری مصرفی ۱۱۹۹

کالری مجاز ۱۱۹۹

.چالش گلاب و گلیسیرین .چالش چای سبز .چالش آب

چالش چوب .چالش چرخش . ورزش شکم .شنای سینه. رقص 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

سلام عزیزممممممم خوبی؟ بعد یه مدت طولانی نبودن اولین گزارش  

کالری مجاز:1340

کالری مصرفی 1356  

صبحانه: نیمرو

ناهار: ماکارونی+ماست

میان وعده: هندوانه+یارهمیشگی من نسکافه+نان سیر

شام: خوراک لوبیا

میان وعده: شلیل 1 عدد

آب 8 لیوان

ورزش: یه مقدار انجام دادم بدنم هنوز درد داره

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز