2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289075 بازدید | 36895 پست
آره دقییقاااااا 😆👌 حالا اون چشماش زده بود بیرون شانس ما دماغمون میزنه بیرون 😂  نه ...

سلام بامداد جون از سرگروه ما خبر نداری گلم @شیرین _آردا

تگم نمیشه نمیدونم چرا 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
کلا ۲۵۰ تا بخوری ؟؟؟  چرا نمیشه فرزندم فقط اخرش ممکنه عضله هات کلا به فنا بره موهات بریزه پوست ...

😆😆😆😆😆😆 چگونه یه عدد  زامبی شویم☝️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@نازلی_سخن_نگفت  

‍ ‍  سلام گلی 

ورزش چالش روسی دوست ۱۰ تایی

کالری مجاز ۵۰۰

کالری مصرفی ۴۸۷

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
سلام بامداد جون از سرگروه ما خبر نداری گلم @شیرین _آردا تگم نمیشه نمیدونم چرا 

عزیزم کاربریش ترکیده نمیدونم چرا فعلا 

@عروسترکم ایشون سرگروهن

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

سلام

ص یک تخممرغ ابپز 

ن ۳ ق کته با دو ق ماست و سیر

م و چای سبز ۴ تا خرما😐

ش ۳ تا بیسکوییت جمانه

م و یک مشت بادام زمینی و نخودچی  

من فست ندارم چون کالریشو کم کردم 

اما تا تونستم کم خوردم 

ورزش خونه تکونی 

@عروسترکم  

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

آره دقییقاااااا 😆👌 حالا اون چشماش زده بود بیرون شانس ما دماغمون میزنه بیرون 😂  نه ...

خخخخخخ😂😂😂😂😂

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@عروسترکم 99/5/11 روز فست

گزارش#  

خرما 5 عدد + گردو ی عدد + عناب 20 عدد+ سالاد شیرازی نصف پرس+ هندوانه ی قاچ + اوتمیل ی لیوان (عسل ی ق م داخل اوتمیل زدم و جدا گانه حساب کردم) + خیار ی عدد + گوجه ی عدد

کالری مصرفی 👈540

کالری مجاز👈500

ورزش 35 دقیقه رقص چالش ورزشی انجام ندادم چون امروز پریود شدم

آب 8 لیوان

چالش گلیسرین و اب ولرم و سرکه انجام شد

سلام مینا جون اینم گزارش امروز فست ام در ضمن من امروز پریود شدم فردا وزن نمیدم ای ام 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@مامان_الیساهستم2     سلام عزیزم  گزارش روز فست من تا به الان  صبحانه یه لقم ...

سلام عزیزم دوس داری زامبی شی 250 تا خوردی؟؟؟؟😂😂

اونوقت ضعف نمیکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عشقی ❤ تا پری جون بیان عزیزم 

سلام عزیزم 

صبحانه نان تافتون چای شکر خامه عسل ۲۹۱ کالری 

ناهار گوجه جگر ودل گوسفند نان سنگک ۵۸۰ کالری 

شام ۵ ق پلوشوید ۶ تا زیتون ۶۰ گرم گوشت ۳۷۱ کالری 

میان وعده خربزه عسل ۱۸۷ کالری 

ورزش ده دیقه نرمش 

کالری مجاز ۱۶۸۰ مصرفی ۱۴۳۰ 

خیلی سیرم فک نکنم پر بشه کالریم تماااام 😚😚😚😁

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
همه ما به نحوی درگیریم😢زندگی جریان داره و متاسفانه منتظر ما نمیمونه😞 ان شالله خدا همیشه و همه جا ...

انشالله

مرسی عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام. مینا جون خوبییییییی؟ ممنون من و نازگلمم خوبیم شکر فدااااااااات😍😍😍😍😍

فدات عشقم.ممنونم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

خواهش گلم منم دوتا دارم اونم کوچیکه درکت می کنم شما ببخشید نگران شدم گفتم شاید نبینی آخه نمی خوام اخ ...

خیلی خانمی عزیزم..فدات گلم

بچها عروسی پسرعمه م اخر هفته س من .... نمیرم عروسی😑😑😑بخاطر کرونا اخه حالا ک وقت عروسی نیس چرا ب ب ...

ن سلامتی خودت و خانوادت از همه چی مهمتره...

سلام عزیزم  صبحانه نان تافتون چای شکر خامه عسل ۲۹۱ کالری  ناهار گوجه جگر ودل گوسفند نان ...

سلام عزیزم منک از گشنگی میخام زمین و گاز بزنم هر چی هم اب میخورم بی فایده اس....خوشا ب حااالت😢😢

گزارش# @عروسترکم   جمعه:صبحانه:نان،پنیر چایی وخرما(۲۳۰ ) نهار:نیم لیوان بلغور گندم،گوشت مر ...

نوش جونت عزبزم عالیه