2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289075 بازدید | 36895 پست
خدا بد نده😢😢😢 حال شوهرت بهتره؟ تاپیک خیلی خلوت بود هیشکی نبود خووو😅😅😅

قربونت عزیزم بهتره خدا رحم کرد بهمون 😘😘♥️♥️

عَخِییی 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نمیشه روزی 250 کالری بخورم؟؟ قد160 وزن اولیه 70......فعلی63......هدف50

کلا ۲۵۰ تا بخوری ؟؟؟ 

چرا نمیشه فرزندم فقط اخرش ممکنه عضله هات کلا به فنا بره موهات بریزه پوستت چروک بشه تازه اگه استپ نشی و وزنت کم بشه که نمیشه یه کچل زامبی میمی اویزون ازت می مونه 🙈😬😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا ۲۵۰ تا بخوری ؟؟؟  چرا نمیشه فرزندم فقط اخرش ممکنه عضله هات کلا به فنا بره موهات بریزه پوست ...

میشه اسمیگل تو ارباب حلقه هاااااا.....بخدا من راضی ام شکل اون بشم فقط لاغر بشم😂😂😂😂😂😂😂

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
میشه اسمیگل تو ارباب حلقه هاااااا.....بخدا من راضی ام شکل اون بشم فقط لاغر بشم😂😂😂😂😂😂😂

آره دقییقاااااا 😆👌 حالا اون چشماش زده بود بیرون شانس ما دماغمون میزنه بیرون 😂 

نه بابا چیه 😑🔫

گزارش#  

@zizigoli  

صبحانه..شلیل ۴۵ کالری

ناهار..خوراک سینه مرغ.لیمو ترش  ۳۱۵ کالری

شام ..۱۰۰ گرم ماست  ۷۹

مبان وعده یه تیکه خربزه  عدد شلیل    ۸۲ کالری

چالش چای سبز ۲ لیوان 

اب ۷ لیوان

مصرفی ۴۷۶

مجاز ۵۰۰

ورزش

۱۵ دفیقه حلقه

چالش روسی ۳ ست ۱۵ تایی

چالش ۳۰ روز تناسب اندام 

ایدا جون من پری هستم فردا وزن کنم یا بزارم هفته دیگه؟

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
آفرین به نازنین 😍👏👏👏

عااشقتم🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم 

گزارش روز فست من تا به الان 

صبحانه یه لقمه به اندازه بند انگشت نون پنیر خوردم 

ناهار دوتا سیب خوردم 

میانوعده قهوه و شکلات تلخ خوردم 

شام هم دو تا لقمه بند انگشتی نون پنیر دوتا رطب خوردم 

مجاز ۵۰۰

مصرفی ۲۵۰

پریود هم شدم فردا وزن ندارم 😀

ورزش ۳۰مین حلقه 

‌۶۰مین trx

رعایت چالشها.روسی.اب

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
بچه ها چالش جدید💖💖💖💖💖 @گل_گلاب4859     @گل_پسرمar     @مری27  ...

سلام گلم.من چند روز گزارش ندادم نبودی شما،فراموش کردم باید گزارش میدادم.چند بار یادم اومد،یادم رفت تا بالاخره گزارش دادم

صبحانه:3 سنجد.1 انجیر

ناهار:75 گ جگر.2 کف تافتون

شام:2 کف تافتون.2 خرما.1 گردو

میان وعده:نصف انبه،مغز.هندوانه

چالش جدید نمیتونم.ورزش هم فعلا نمیتونم

آب 8 لیوان

مولتی

بچه ها چالش جدید💖💖💖💖💖 @گل_گلاب4859     @گل_پسرمar     @مری27  ...

میخواستم گروه رو ول کنم اما دلم نمیاد دوباره تیروئیدم با وجود دارو عود کرده طوریکه لقمه تو گلوم میمونه 

خسته شدم از آخر فروردین با وجود ورزش و رژیم همش ۴ کیلو کم کردم 

چکار کنم خسته شدم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
گزارش#   @zizigoli     صبحانه..شلیل ۴۵ کالری ناهار..خوراک سینه مرغ.لیمو ترش ...

سلام عزیزم عالی بود 

ته نمیخاد وزن کنی

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

صبحانه تی تاب .چای 

ناهار نخوردم 

عصرانه یک کف دست نان .پنیر یک چهارم قوطی کبریت 

شام یک عدد نان باگت .۳ عدد کوکو مرغ ۳ سانت در ۳ سانت 

چای سبز بعد از شام با آبلیمو و دو حبه قند یک لیوان 

ورزش ۱۰ دقیقه اسکی فضایی و هوازی ۴۵ دقیقه دراز نشست 

کالری مجاز ۵۰۰ 

کالری مصرفی ۶۳۵

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
@سمیه1396     سلام جان دلم ۵۱روز مانده تا هدف 🤗🤗💚💚💚💚💚 صبحانه 👈آب ولرم ناشن ...

سلام‌گلم🌸

به به حرف نداری دختر👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸