2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289075 بازدید | 36895 پست
 چالش چای سبز 👆👆👆👆👆 @mamanali95     @setaesh     @ielia ...

سلام مهربونم 

شرمنده شرمنده دیروز یه اتفاق خیلی بدو به شکرانه خدا رد کردیم نشد گزارش بدم 

امروزم حقیقتا عید بود و مابقی مسائل 

یه اعتراف دیگم مطمئنم وزنم بالا رفته اگه اجازه بدی یکشنبه وزن ندم 😭😭😭

واینکه چالشا 

اولی چالش گلاب 

دومی چالش چرخش سوئدی 

سوم چای سبز ؟؟؟

من چون تاپیک دنبال نمیکنم خیلی در جریان چالشا نیستم مگه اونایی که خودت بگی 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هيچكدوم😅😅 از شمال واسمون اوردن بويه ماهيو حنا ميده قبل اون يكي اورده بودن از شمال اون تازه نبود ...

خوب برو چای کیسه ای‌بگیر با طعم برگاموت(مارک توینینگز) 

مارک های دیگه هم میشه..

طعمش بینظیره👌👌👌👌عاشقش میشی.

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
به چيزاي بد نميرسه چراغ قرمزه😅🤣🤣

😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
به خاطر کمرم نمیتونم زیاد خیلی کمرم درد داره.مرسی عزیزم

اوهه.. اگه شدیده که فعلا ورزش های قدرتی که به کمرت فشار میاره را انجام نده..

ان شاالله که بهتر  شدی، بعدش 

عزیزم خوبه فقط سعی کن شیرینی مصنوعی را محدود کنی مثلا چند روز یکبار یه مقدار،یا بیسکوییت  یا کی ...

سلام عزیزم صفه نی نی سایتم میزد با عرض پوزش صفحه ای پیدا نشد😐😐😐😐

الان درست شد ماله دیشبم بفرستم؟

🌹توکلت علی الله 🌹
خوب برو چای کیسه ای‌بگیر با طعم برگاموت(مارک توینینگز)  مارک های دیگه هم میشه.. طعمش بینظی ...

ببخشید یه سوال میتونم شکلات تلخ بخورم؟ آخه از اول رژیم از این جور چیزا مثل بستنی و شکلات و اینا نخورم می خوام خرابش نکنم اما دیده بودم گفتن یکم شکلات تلخ خیلی بد نیست نظر شما چیه

گزارش# سلاام عزیزم...  @مامان_الیساهستم2  

‍ صبحانه=نخوردم دیر بیدارشدم
ناهار=دلمه برگ مو۷عدد=۳۲۰
میانوعده=قهوه دمکرده‌باشیروعسل+فالوده بستنی=۳۹۱
شام=۱لیوان ماست چکیده+انگور+شیر باشیره انگور=۶۴۱
کالری مصرفی=۱۳۵۲/کالری مجاز=۱۳۴۰
آب=۱۰لیوان/چالش گلاب/
۲۵دقیقه‌حلقه/۲۵دقیقه‌رقص/۴۰دقیقه‌ورزش قدرتی(۷۸۲کیلوکالری)/
چالش چرخش روسی۲ست۱۵تایی/

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
میدونم امروز فسته سوالم اینه چرا فست نیستین

عزیرم تگ نمیشی😑😑😑

گزارش#  

صبحانه بربری و پنیر و کره محلی با چای ۳۵۰

نهار نون و خیار و گوجه ۳۰۵ 

میانوعده بادام هلو آلو و هندونه۲۰۰

شام مهمونی بودم

پلو مرغ سالاد بدون سس و ماست ۴۲۰

کالری مجاز ۱۳۰۰

مصرفی حدود ۱۳۰۰

ورزش نیم ساعت پیاده روی

چالش آب

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیزم خوبه فقط سعی کن شیرینی مصنوعی را محدود کنی مثلا چند روز یکبار یه مقدار،یا بیسکوییت  یا کی ...

امروز 

صبحانه نون یکم نیمرو 

ناهار نخوردم 

شام پیتزا لبنانی بخاطر همین ناهار نخوردم ک بشه بخورم🤦

میان وعده سیب چایی اب

اب ۸لیوان 

ورزش نداشتم

چالش گلاب⁦✔️⁩

کالری مجاز و مصرفی۱۶۴۰

🌹توکلت علی الله 🌹
سلام مهربونم  شرمنده شرمنده دیروز یه اتفاق خیلی بدو به شکرانه خدا رد کردیم نشد گزارش بدم  ...

سلام گلم..دشمنت شرمنده..

وای خدا راشکر که به خیر گذشت هر چی بوده..🙏

گزارش که هیچ... امروز سایز چرا ندادی😑 اینهمه تکت کردم..اخطار خوردنی شدی به خاطر ندادن سایزت...

باشه وزن نده ولی فقط همین یکشنبه .

از هفته ی بعد حتما ورزش داشته باش که یکشنبه ی بعدی وزنت را میخام👹

چالشا همیناس.. 

هر چالش جدیدی باشه من خبر میدم..

اوهه.. اگه شدیده که فعلا ورزش های قدرتی که به کمرت فشار میاره را انجام نده.. ان شاالله که بهتر  ...

اره فعلا کمتر کردم که برم دکتر از ترس کرونا نمیتونم برم فقط.مرسی عزیزم

سلام گلم.. وای خدا راشکر که به خیر گذشت هر چی بوده..🙏 گزارش که هیچ... امروز سایز چرا ن ...

راستی سمیه جون من فردا وزن کشی ندارم🎈🎈

وزن اولیه ۶۵

وزن هفته قبل۵۸/۸

وزن این هفته🎈

وزن هدف ۵۴

گفتم شاید فردا سرم شلوغ باشه تا بیام خونه دیر باشه

ببخشید یه سوال میتونم شکلات تلخ بخورم؟ آخه از اول رژیم از این جور چیزا مثل بستنی و شکلات و اینا نخور ...

گلم یه کمش اشکالی نداره..بخور😊نوش جان

تو‌خونه کشمش و اجیل و توت خشک و میوه ی خشک یا  خرما یا انجیر خشک داشته باش که جای شیرینی و تنقلات را پر کنه😉