2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289087 بازدید | 36895 پست
سلام عزیز جان شب خوش گزارش امروز  نهار شامی کباب با نان ۳۳۷ کالری عصرانه آلو و ز رد آلو ۱۸۴ ...

عالیه گلم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گلم برات سرگروه  طلایی را تک کردم.. 👆👆👆👆 @sanaz718      

ممنون عزیزم

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گلم اجباری نیس نگران نباش. ولی برای خودت بنویس هرماه. شرایطش هم مث وزنکشیه.ناشتا و دوره پری هم نبا ...

سلام سرگروه 

گزارش امروز

دیروز پرخوری کردم گفتید امروز زیر ۱۰۰۰ ببندم .مرسی از توجهت عزیزم

۱ لیوان اب ولرم

صبحونه:چایی+۲خرما=۴۰

میانوعده:۱لیوان شیر+۲خرما=۱۵۰

۱ لیوان اب ولرم

ناهار=استانبولی۷قاشق+۱لیوان دوغ=۲۶۰

میانوعده=۲ساقه طلایی+۲خرما=۱۵۰

۱ لیوان اب ولرم

شام=۱سیب زمینی بزرگ تنوری+۵قاش ماست=۲۰۰

میوه:۱شلیل=۵۰

جمع کل=۸۵۰

ورزش نداشتم امروز ‌.ببخشید خونه مادرشوهر بودم کار زیاد بود مهمون هم زیاد داشتن روم نشد😶😶

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
چای سبز کیسه ای میگرفتی یا چوبدارشو؟؟؟

هيچكدوم😅😅

از شمال واسمون اوردن بويه ماهيو حنا ميده

قبل اون يكي اورده بودن از شمال اون تازه نبود كهنه بود بو نميداد خيلي خوشم ميومد اينو كه اوردن تازه تازه بود واقعا بدم اومدم

ممنونم عزیزم چشم🥰من فردا بعد سه هفته باید برم سرکار😩😩😩

سرکارهاا واا  شدهههههه.... همهمهههه بر پا شدهههه😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#    @نازلی_سخن_نگفت  

سلام عزیزدلم... خوبی؟

گزارش امروز جمعه ۱۰ مرداد

صبحانه: لواش۴کف + کره ۱/۵ ق.غ + عسل ۱/۵ ق.غ + چای ۱لیوان =۳۶۸

ناهار: خورشت سینه مرغ ۶۰ گرم+ پلو کته ۷ ق.غ =۲۳۷

شام: عدسی ۵ق.غ =۸۰

میان وعده ها: کلوچه ۱ عدد + تخمه آفتابگردان ۵۰ گرم +بادام زمینی ۳۱ عدد=۶۷۷

کالری مجاز ۱۴۴۰ کالری مصرفی ۱۳۶۲

آب ۷ لیوان + ۳ لیوان چالش

مولتی ویتامین + ویتامین C

دیروز بالاخره بعد از دو ماه پریود شدم... متاسفانه حالم اصلا خوب نیست و احتمالا فردا هم نتونم ورزش کنم...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سلام عشقا  من اومدم با یک چالش جدید برای این هفته شروع چالش ۱۱ مرداد تا ۱۷ مرداد ادامه داره&nbs ...

@الههههی چالش جدید مطالعه شه 

شوهر است ديگر جشن دو نفره گرفته بوديم تو خونه سره شب😅😅 جديدي از اول رژيمم ازين كارا نكرده بودم لا ...

چه شبی😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم چرا گزارش پنجشنبه رو ندادی؟ از قبل گفته بودی میای 

سلام عزيزم

من وزنم رو گفتم امروز و توضيحات درباره غيبت و بي نظمي اين هفته رو ها 

ديدي؟

حالا گزارش امروز

گزارش#  

صبحانه دوكف دست سنگك و پنير و گردو و چاي

ميان وعده خيار و الو 

ناهار ٧ ق عدس پلو و ٢ ق گوشت چرخكرده و ٥ ق سالاد شيرازي 

ميان وعده چاي و خرما و هلو و بادام ٧ تا دونه

شام كوكو سيب زميني ٢ تا و يدونه گوجه و خيارشور

اخر شب يه ليوان شير

كالري مجاز ١٥٥٠

كالري مصرفي١٥١٠

چالش اب قبل غذا رعايت شد

چالش ورزشي انجام شد ورزش چوب و اون يكي كه اسمش يادم رفت (خيلي برام سخت بود دست و پا شكسته انجامش دادم)