2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288999 بازدید | 36895 پست
💚گزارش امروز 💚صبحانه نان جوگ با پنیرو گردو 💚ناهار نصف سیخ کباب+سالاد+۱کفگیر برنج 💚میانوعده هل ...

گلاب نزدی به صورتت؟؟

امروز ورزش نکردی؟

کالری مصرفیت عالی بود👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام‌دوستای‌گلم

من‌خواننده‌خاموشم‌

اندازه‌های‌من‌۹۰‌دورسینه

باسن‌۹۵‌دورشکم‌۸۵‌باین‌که‌اندازه‌هام‌خیلی‌بالانیست‌ولی‌چربی‌

اضافی‌پشتم‌وناحیه‌شکمیم‌زیاد‌دیده‌میشه‌

نمیدونم‌چرا؟😭😭😭😢😢فکرکنم‌استخوانبندیم‌خیلی‌‌ظریفه

وزن‌اولیه‌۵۸‌😁قد‌❤۱۶۵وزن‌هدفم۵۰‌‌‌‌خواستن‌توانستن‌است‌بااراده‌قوی‌به‌ارزوهامون‌میرسیم‌بای‌خودمون‌رودوست‌داشته‌باشیم‌وهمیشه‌عاشق‌باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😉😉😉. باید همون 91.66.91 باشه ک متاسفانه 93.79.94هستش😂

نه بابا چه خبره .. با با سن ۹۱.. کمر  تا ۷۰ هم خوبه..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   صبحانه:بربري+خامه+چاي ناهار:پاستا عصرونه:لواشك+ميوم شام:نخوردم بخاطره اينكه اون ...

لابد خودتوو با پاستا ترکوندی..🥴

همووون... اگه دیگه بهت جواب دادم😂 

گلاب نزدی به صورتت؟؟ امروز ورزش نکردی؟ کالری مصرفیت عالی بود👌

فدات😘😘😘

نع گلاب زدم و نع ورزش داشتم ، کلا پنجشنبه حمعه ورزش ندارم ، امروزم نتونستم ب صورتم برسم خیلی کار داشتم 

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰