2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
عالی بودی ❤👏

گزارش# 🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@عروسترکم  

سلام

گزارش

ص.نان سنگک ۴۰ گرم با پنیر و ارده شیره۲۵۰ کالری

ن مرغ ۱۰۰ گرم برنج روقاشق ماست کم چرب ۳ قاشق=۲۶۲ کالری 

م.آجیل شلیل چوب شور انجیر =۶۰۰ کالری 

ش.خوراک لوبیا=۲۰۰ کالری

مجاز ۱۴۰۰

مصرفی ۱۳۱۲

چالش گلاب

۱ ساعت پیاده روی

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سمیه جون یادم نیس جریانش چی بود فکر کنم 13م از ابی اومدم سبز یعنی به سایزکشی سبز نرسیدم و از طرفی تو ...

👌👌👌

اشکالی نداره گلم ...فقط  واسه گروه سبز اجباری هست😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   گزارش# 52 روز تا جذابیت شبت به خیر و خسته نباشی گل

مرسی گلم.

چقدر زیاد ماکارانیی خوردی🥴 بلال هم اکه ۱ دونه میخوردی بهتر بود..

نوش جونت...

بقیه چیزا عالی...👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
زیر شکم و معده رو نمیدونستم باید بگیرم دیگه صبحونه خوردم الان نمیشه نه؟ اولین بارم بود اصلا نمیدونس ...

اشکالی نداره... فردا صبح بگیر بنویس... ماه بعدی هم بنویس و یه جا بده😉

خیلی بده شکم 😟رژیممو بی خیال شدم شکمم داره بهم سلام میکنه یعنی اگه این ماه باردار نشما بازم رژیم می ...

فقط سالمخوری داشته باش اگه رژیم نداری😉

مال من درسته😁

اهاا.. مال تو‌ چه جوری هس😁

آره عزیزم یه سرچ کن تو اینترنت اصلا همین نحوه روغن گیری کارخونه ها از کنجد هم اشتباس و مضره تنها ا ...

اتفاقا منم مخالف اینجور روغنگیری هام بخاطر همین فقط خارجی استفاده. میکنم.

ممنونم از اطلاعاتت دوستم😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
@بامدادخمار   @سمیه1396   سلام عزیزان متاسفانه کاربریم ترکید و با تماس با ما هم ...

سلام گلم..

نی نی یار گفتش باید خودت با ما تماس بگیری که کارت راه بندازن..

برو به نی نی یار پیام بده..

حتما گوشیت را بلاک کردن!

💚گزارش امروز

💚صبحانه نان جوگ با پنیرو گردو

💚ناهار نصف سیخ کباب+سالاد+۱کفگیر برنج

💚میانوعده هلو+بادوم زمینی +پسته+تخمه کدو

💚۱لیوان چای سبز

💚شام شیر و خرما+۲ق عدسی

💚مصرفی۱۱۰۰

🍀مجاز۱۱۰۰

۵۲روزتاجذابیت#  

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

@سمیه1396  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
این ورود کاربره اون یکی هم ثبت نام دانلودو هم میزنم هیچی نمیشه

سلام شیرین جونم عزیزم ی کاربری جدید بساز با شماره ی بابا یا مامان یا همسرت بیا فک کنم اینجوری بشه....تو رو خدا زود بیا فقط😕😕😢😢😢

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@عروسترکم  

سلام عزیزم ما تازه رسیدیم بسیار بسیار خسته ام ولی رعایت کردم هم پنجشنبه خگخ بودم با 500 بستم کالریمو امروزم کالری مجازمو خوردم فردا هم فست ایشالا از فردا ایشالا گزاراشامو میدم الان با تمام خستگیم مسواک زدم و چالش گلاب و گلیسرین و انجام دادم نشستم صورتم خشک شه برم بخابم ی سرم اومدم تاپیک ببینم چ خبره انرژی بگیرم

😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙