2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289087 بازدید | 36895 پست
📣📣📣📣📣📣📣💚💚💚💚💚 بچه های گروه سبز سایز دادن توی گروه سبز بایدی هست..((((سایز ندید، اخطا ...

👆👆👆👆👆

@baharak2017  

@taniya1400  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@دیانا24  

سلام‌گلم🌸

کجایی؟؟؟ تو دیگ‌ که نیستی؟؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی بودی ❤👏

فدات بشم عشقم❤️❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@گل_گلاب4859  

53روزمانده تاهدف

افطار.توپک خرما.خربزه.انگور

شام.خربزه.هندوانه.سیب.خیار

ناخنک به کیک

مصرفی۴۵۶

اب وتخم شربتی زبادخوردم

چالش چرخش روسی

حلقه

چالش درازنشست

چرخش کمر وخم وراست شدن ازپهلو

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
سلام عزیزم صبحانه نان پنیرخرما چای ناهار سیب زمینیی وتخم مرغ اپز میان وعده 2شلیل دوبیسکویت و خرما ...

ماشاالله گزارشت ۲۰🤩خیلی خوبه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@عروسترکم گزارش#  

سلام مینا جونم   
صبحانه: پنیر 30گرم+انگور 50گرم+ گردو 1عدد+نان لواش 1کف دست. کالری: 157

ناهار: همبرگر ذغالی خانگی کوچک 2عدد+نان همبرگری کوچک 1عدد+سس کچاپ 1قاشق+ سالاد بدون سس. کالری: 882

شام و میان وعده: گیلاس 20عدد+ نسکافه با شیر 1لیوان. کالری: 150

ورزش: نداشتم

آب 8لیوان

چالش گلاب و گلیسیرین انجام شد.

چالش آب قبل از غذا هم انجام شد.

کالری مجاز: 1200

کالری مصرفی: 1189

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
وای سمیه من هیچ وسیله ای ندارم اندازه گیری کنم

متر نداری؟؟؟

اگه میشه بخرید.. از همه مغازه ها میتونی پیداش کنی..

@tamana366     @مهدیه24     ...

عزیز دلمممم..قربون دلت بشم من😍😘😘

من نبودم الان اومدم خونه

خداروشکر ک همسری اومده باهم رفتید بیرون 😍😍😍😍🤗

خوش باشیییی همیشههععع😍😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

@zizigoli  

سلام عیدتون مبارک گزارش من

صبحانه تخم مرغ آبپز ۱۵۶

میان وعده آلو ۱۴۲

نهار کباب تابه تی ۴۵۰

عصرانه خربزه ۱۲۲ کالری