2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289087 بازدید | 36895 پست

گزارش#

@pari95

53 روز مانده تا زیبایی

ناشتا اب وابلیمو

صبحانه.نان وپنیر

ناهار.پلو.مرغ سوخاری

میان وعده.هندوانه.آلوزرد

شام.نان.خیار.گوجه

کالری مجاز۲۰۶۰

کالری مصرفی۱۹۸۰

ورزش هوازی۱۰۰تا طناب✔

ورزش قدرتی سوزاندن چربی بازو✔

چالش اب✔

چالش چوب✔

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیز دلمممم..قربون دلت بشم من😍😘😘 من نبودم الان اومدم خونه خداروشکر ک همسری اومده باهم رفتید بیر ...

خدا نکنه مهربوووووون😘😘😘

خوش اومدی😊😊

آره واقعا از تنهایی داشتم دیوونه میشدم😪😪

به حکمتش دل بسپار 🌿
سمیه جون عزیزم من 🎈فردا 😐

👌😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دویدم🏃🏃 حالام برگشتم😂🚶🚶

الان  بِکَنِشون از تنت😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@عروسترکم‍ 

گزارش شیر دهی ۹ مرداد ۵۴ روز مانده تا پایان چالش ۸۶ روزه 

صبحانه ساعت دوازده پا شدم نخوردم 

ناهار دو قاشق برنج و ۵۰ گرم سینه مرغ سالاد ۱۱۸ کالری

شام سه کف دست نان .یک قوطی کبریت پنیر .خربزه و هندوانه ۲۳۱ کالری

میان وعده زردآلو .بسکوبیت. ویفر دو تا. ‌رطب . کشک خشک.لواشک. خیار . هلو .انگور ۸۵۰ کالری 

کالریزمجاز ۱۲۰۰

کالری مصرفی ۱۱۹۹

ورزش شکم . چرخش روسی زیاد نتونستم برم چون روز اول بو د .شنای سینه دو ست ده تایی .ورزش پهلو 

ببخشید دیر شد گزارشم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
@عروسترکم‍  گزارش شیر دهی ۹ مرداد ۵۴ روز مانده تا پایان چالش ۸۶ روزه  صبحانه ساعت دوازد ...

چالش گلاب و گلیسرین و چالش آب هم رعایت شد 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊