2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289087 بازدید | 36895 پست
 گلم من کلا ورود چیپس و‌پفک و تنقلات را به خونه ممنوع کردم.. دلمم بخاد، دسترسی ندارم😅 ولیی ...

اها 

اتفاقا خونه ما تا دلت بخواد کیم و بستنی و چیپس و پفک پیدا میشه😅😋

پس زود جلوی خودت رو نگهمیداری👌👏من نمیتونم جلوی خودم رو نگهدارم 😬از خودم بدم میاد بعد بیشتر اعصابم خورد میشه هی میخورم😂یا میگم باشه از فردا رعایت میکنم😆

سمیه مثلا اگه شام دعوت بشی جایی و نخوای برنج بخوری چکار میکنی؟ من یکبار شام دعوت بودیم بعد پلو مرغ بود اومدم فقط بشقابم رو با مرغ و سالاد پر کنم یک هیاهویی شد که نگو😐😒بعدش یک کم هم مجبور شدم برنج بخورم تا بیشتر از این لو نرم که دارم رژیم میگیرم 🤪

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
قربونت برم مهدیس گل گلاب😍 ممنونم عزیزم 😘خدا همه گرهها و مشکلات رو برات حل کنه عزیزم حتما همینطور ...

🤗🤗🤗😘❤️

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همزمان استفاده نميكنم عشقم از اولم با زيره كار كردم ولي زيره  بعضي چيزاش از كرفس خيلي بيشتره كا ...

خوب کرفس نصب کن کلا با کرفس کار کن😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ستاره ۱۰۰۰ستاره ۲۱مربع

یکی هست با ستاره ۱۰۰۰مربع برنامه همراه من نصب کردم خریدم  ۱۵ گیگ ۲۵ تومان 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

@مامان_الیساهستم2  

سلام نازار😍

۵۳روزتاجذابیت#  

گزارش#  

🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌

🌸ماسک گلاب و گلیسیرین🍀

⛅صبحانه : ۳۴گرم لواش + ۲۱ گرم شیره خرما + ۱۰ گرم ارده + ۱۵ گرم پنیر +۱خیار گوجه= ۲۴۸ کالری🌿

🌞ناهار : ۲۱۰ گرم خوراک لوبیا+ ۱۰۰ گرم کاهو+ ۱۰۰گرم ماست = ۲۵۹ کالری🌿

🌝شام : ۱۰۰ گرم کوبیده + ۳۰ گرم تافتون + ۱لیوان دوغ= ۳۶۸ کالری🌿

⭐میانوعده ها : ۲۴۰ گرم آب هویج + ۱۰گرم پسته + ۵۰ گرم انجیر + ۲۰گرم کشک خشک + ۲۰گرم لواشک= ۲۴۲ کالری 🌿

🌺کالری مجاز ۱۱۲۲🌺

🌺کالری دریافتی ۱۱۱۸🌺

🍄چالش ۸ لیوان آب🍀

🍄چالش چوب🍀

🍄چالش حذف قند و شکر🍀

🍄ورزش ندارم متاسفانه پایین شکمم تیر میکشه ترجیح دادم استراحت کنم 😐🍀

🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌🐤🐌

به حکمتش دل بسپار 🌿

سلام عزیزم

غذایی که یک کم پیاز داغ( خیییلی کم روغن)   + کدو + گوجه  + گوجه سبز 

داره اسمش چی میشه؟ 

زدم توی مانکن خورش کدو ولی اینی که من خوردم اصصصصصلا چرب نبود

من برای احتیاط اصلا از مایعش هم نخوردم فقط کدو پخته خوردم انگار با نون

بزنم کدو سبز پخته؟؟؟؟ 

سلام عزیزم غذایی که یک کم پیاز داغ( خیییلی کم روغن)   + کدو + گوجه  + گوجه سبز  دار ...

بزن یتیمچه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#  

خگخ

صبحانه:خرما+گردو+ارده(۱۶۰)

ناهار:سالادفصل(۶۵)

میانوعده:بادام+پسته+طالبی+خربزه+آلبالو+سیب+

هلو+هندوانه+چای (بخاطر سردردم)+کشمش(۶۴۲)

شام:گردو+‌خرما(۱۳۸)

مصرفی:۱۰۰۶

مجاز۱۲۶۰

ورزش:رقص+چالش شکم+درازنشست

چالش چوب۳ست ۳۰تایی👍

چالش چرخش روسی۲ست ۱۰تایی👍

آب۸لیوان👍

چالش اب ولرم👍

چالش گلاب👍

۵۳روزمانده تالاغری وجذابیت😍👍

@خانومه_مانكن  

@سمیه1396  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
بچه هاااا بچه هاااا یه یادآوری از قوانین که خیلی مهمه و حتما باید رعایت بشه لطفا بخونید و اگه حس ...

سلام

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
گزارش#   خگخ صبحانه:خرما+گردو+ارده(۱۶۰) ناهار:سالادفصل(۶۵) میانوعده:بادام+پسته+طالبی+خربزه ...

باریکلا👏👏👏👏👏

تا شب کالریت را پر کن😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
یه چیز دیگه هم که کمکت می کنه mindfulness هست اگه بخوام مختصر واست توضیح بدم اینجوریه که هر لقمه ای ...

نازلی تو فقط سخن بگو عشقم مهربووون 😍😍😄😚😚

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
درسته ممنون از توضیحت ولی آخه شنیدم کرب برا هرکیلو وزن ۲   گرمه??

نه گلم.. اینجوری‌حساب نکن..