2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
[QUOTE=148278433]📣📣📣📣📣بچه های نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡 @عروسترکم       فعلا کاربری شیر ...

عروسترکم    اسم کاربریشون هست، اون بالا تکش کردم براتون. اسم خودش هم مینا هست😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم @سمیه1396   گزارش# 55 روز تا جذابیت  

سلام‌گلم🌸

خوبه بدون نون خوردی👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@گل_همیشه_بهارم  

گلم کجایی؟؟ خوبی؟

پس من گزارشم رو‌به شما بدم؟؟ گزارش#   @pari95    

منم هستم گاهی میام بهتون سر میزنم ولی میترسم نتم قطع شه شما منتظر بمونید 😙😙😙

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام عزیزم من امشبم متاسفانه نمیتونم گزارش بدم  @pari95    عزیزم ببخشید بخدا از ص ...

سلام گلم ❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ای بابا مهمون مسن که دردسری نداره ولی اینکه بخواد تو این شرایط بره زیارت و بعدش بیاد خونه شما خیلی ...

سلام صبح بخیر عزیزم واقعا شرمنده من دیشب گوشیم هنگ کرد به کل دیگه نشدبیام جوابتوبدم. 

چی بگم دردسرش اینکه میادرومخ من اسکی سواری تعریف دختراش. 😑😐ازطرفیم همین زیارت خیلی سخته ما خودمون نمیریم بخاطرکرونا. 

چه جالب اولین باره میشنوم زرشک پلوتوی فر رو. 

چه بداره خوشم نیاد خوبه, حالا اون روزتموم سعیمومیکنم که رعایت کنم ونیازبه تقلب هم نشه برام. 😂😂بقول تو پر از سال ادم ی کنم بشقابمو وبیشترسوپ میخورم تابرنج

خیلی جالبه هاولی ضررداره. 

📣📣📣📣📣بچه های نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡 @عروسترکم       فعلا کاربری شیرین تر ...

منم گروه نارنجی هستم به کی باید گزارش بدم کسی بهم خبر نداد 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

@عروسترکم   سلام منم گروه نارنجی هستم الان دو روز گزارش میدم شیرین جان جواب نداده صفحاتش رو پیدا کنم بهتون بگم یا از امروز به شما گزارش بدم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

@شیرین_آردا گزارش#  

سلام شیرین جونم   ، ببخشید دیر شد، امتحان داشتم.

نمیدونم چرا تگ نمیشی  
صبحانه: پنیر 30گرم+انگور 30گرم+ گردو 1عدد. کالری: 115

ناهار: کته 4قاشق+ خورش قیمه بادمجان 7قاشق+ ماست 1لیوان+ زیتون 10عدد. کالری: 428

شام: شیر کم چرب 1لیوان+ چند تا دونه کورن فلکس. کالری: 154

میان وعده: گیلاس 20عدد+ نسکافه با شیر 1لیوان+شیرموز بدون شکر 1لیوان+ تخمه کدو 30گرم. کالری: 595

ورزش: نداشتم

آب 8لیوان

چالش گلاب و گلیسیرین انجام شد.

چالش آب قبل از غذا هم انجام شد.

کالری مجاز: 1200

کالری مصرفی: 1202

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
سلام عزیزم صبحانه نون پنیر گردو گوجه خیار  ناهار چند دونه جیگر دوست ندارم مجبوری خوردم😐 رفتم ...

عزیزم خوبه فقط سعی کن شیرینی مصنوعی را محدود کنی مثلا چند روز یکبار یه مقدار،یا بیسکوییت  یا کیک

@شیرین_آردا گزارش#   سلام شیرین جونم   ، ببخشید دیر شد، امتحان داشتم. نمیدونم چرا تگ ...

ترکیده گلم به عروسترکم (مینا جون) باید گزارش بدیم تا شیرین جون بیاد

گزارش# @عروسترکم   (چهارشنبه) صبحانه :پنیر۲۵ گرم ،خرماوچای ،نون یه کف دست ۱کف (۱۶۵) نهار برنج سفید بدون روغن ۵ق ،گوجه ۱عدد(۱۲۳) شام:دلمه برگ مو ۳عدد٫۱کف دست نون،۲۰۰ گرم سبزی خوردن (۲۶۱) م و : زردالو۳ عدد،الو زرد ۲ عدد،سیب۱عدد،خیار و هویج ،چای،قهوه با ن ق م ،پسته۵عدد،۱عدد گردو(۶۵۶) کالری مجاز(۱۲۹۰) کالری مصرفی(۱۲۰۰) صبح ناشتا اب وابلیو وشب هم سرکه سیب،چالش گلاب،چالش آب قبل غذا ،

@عروسترکم ۳۴۰۰ قدم پیاده رویی