2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
الورا را همینجوری خالی خالی زدی به صورتت؟ یا با چیزی قاطیش کردی؟

ميخواستم با خيار قاطي كنم ولي خيار نداشتيم خالي زدم حالا بعدش با خيار ميزنم 

اولين بارم بود چقدر سخت ميره از پوست اخرم با صابون شستمش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@مامان_الیساهستم2  

سلام سرگروه عزیزم

واقعا خسته نباشی 

گزارش امروز

لیوان آب ولرم

صبحونه=۲نون سوخاری+۱کبریت پنیر+۱خرما=۲۵۰

میانوعده=۱لیوام شیر+۲خرما=۱۵۰

لیوان آب ولرم

ناهار=آش دندونی۲ملاقه +سبزی=۳۶۰

عصرونه=دو کف لواش+۱کبریت پنیر=۱۴۰

لیوان آب ولرم

شام=مرغ اب پز+۱سیب زمینی اب پز+سبزی=۳۰۹

کالری مصرفی=۱۲۰۰

کالری مجاز=۱۳۰۰

چالش چرخش روسی=۲ست ۱۵ تایی

فیتنس بانوان =۱۵ دقیقه کامل

۱۲ لیوان آب و چایی

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
سعی کن روزای فست برنج و نون رو نخوری  بجاش پروتئین و مغزها و کشمش و خرما و شیر و میوه اینا بخو ...

شیرین جوونم نمیدونم چرا تگ نمیشی

گزارش#  

ک‍الری مجاز ۱۷۰۰

کالری مصرفی ۱۶۷۰

صبحانه نان و پنیر و گردو۲۳۸کالری 

ناهار برنج و قورمه سبزی و کاهو۶۲۱کالری

شام کوکو سبزی و نون و ماست۲۵۵ کالری

میان وعده آجیل و آلو و خربزه و یک ایوان شیر و دو خرما و پودر سنجد۵۵۷

۶ لیوان آب

ورزش یک ربع تردمیل و یک ربع قدرتی شکم و پهلو و باسن

چالش آب قبل غذا

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
@newyork     @liyanaarad    

سلام سرگروه جان 

صبحانه چای و 2 گردو و خرما و دوعدد ساقه طلایی 

میانووعده انگور یک کاسه کوچک

ناهار قورمه سبزی 4قاشق پلو 8قاشق 

میان وعدهدبادام و شیرودارچین 

شام دو عدد تخم مرغ اپز و کاهو

حلقه 2 ست 20 دقیقه.20 دقیقه رقص و چالش حرکت روسی 

کالری 1070

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
چونکه کل هیکلم به هم ریخت نمیرم تبثیت😖 شکم جلو پهلو در اوردم رونامم دارن کم کم خود نمایی میکنن د ...

گلم ربطی به این نداره که کدوم گروه هستی!!تا سالمخوری و‌کنترل  نداشته باشی ، اوضاع همینه.. هی عقب میاد هی جلو‌میاد.. باید اول ارادت را محکم کنی!

توی وزن پایین، سایز حرف  اول را میزنه نه وزن!!من برای این گفتم بری تثبیتی که درگیر وزنت نشی و بیشتر روی سایزت تمرکز کنی!

یه ادم خوش سایز   ، فرمش بندیش خیلی (قشنگتر ) از یه ادم لاغر ِ با سایز نامناسب  هست...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم

سلام عزیزم واقعا لذت میبرم گزارشاتو می بینم بدون یک گرم کربوهیدرات ناسالم آفرررین تو الگوی همه مایی

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
 گلم ربطی به این نداره که کدوم گروه هستی!!تا سالمخوری و‌کنترل  نداشته باشی ، اوضاع همینه ...

صبحانه : یه تخم مرغ آبپز  + ۱گوجه  +۱عدد خیار +نصف لیوان نخود پخته  ۳۴۸

نهار: املت  یه لقمه +یه لیوان شیر دارچین ۲۳۴

م:شلیل یه دونه  +‌‌دوتا  خیار ۷۰

شام: برنج ۹ق +یه ملاقه و نیم خورشت آلو +سالاد شیرازی   ۵۷۱

کالری مصرفی ۱۲۲۳
مجاز ۱۳۰۰

آب ۱۶لیوان

چالش آب و
گلابم انجام شد
ورزش فقط چالش چوب ۳۰۰تا
عزیزم من شوهرم نهارا اصلا نبست بخاطر همین برنج شبا میخورم ولی هفته ای سنگ بترکه۲ باره

@نازلی_سخن_نگفت    سلام عزیزم  ورزش فعالیت زیاد  اب۸لیوان  چالش گلاب و ...

مرررسی عزیزم خوب بود و متعادل خوردی

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@نازلی_سخن_نگفت     عزیزم جدیدا وقتی بلند میشم چشمام سیاهی میره تا ۱ دقیقه چیکار کنم مخص ...

مولتی ویتامین می خوری عزیزم؟‌ آهنت کم نیس؟

@nafas7720     @نیشابور     @هستی،بانو    

سلام عزیزم گزارش:کالری مجاز:۱۴۳۵ کالری مصرفی:۱۳۷۹

صبحانه:نیمرو+دوکف دست نان لواش+چای+دوعددخرماکالری:۲۳۵

ناهار:ماکارانی ۶قاشق+یه ته دیگ خیلی کوچک+سالاد+سبزی کالری:۳۴۶.۲

میان وعده:هلو+شلیل+دوعددسیب+خرماسه عدد+چای+پسته ده تا+ببخشیدامروزباقلواخوردم دوتاکالری:۶۵۲

شام:تخم مرغ ابپز+یک کف دست نان لواش +سبزی کالری:۱۴۶

ورزش:۱۵دقیقه حلقه+چالش بالاتنه وپایین تنه

عزیزم یه یادآوری از قوانین که خیلی مهمه خوندنش... لطفا بخون https://www.ninisite.com/discussion/to ...

سلام نازلي جونم خوبي عزيزم

هر دوتا موضوعي كه ريپلاي كردي رو ديدم گلم

ممنونم ازت 

فقط عزيزم من ديشب نيومدم امروزم خيلي خيلي مشكل داشتم و اصلا كالري شماري نكردم ولي سعي كردم رعايت كنم

فردا حتما ميام و گزارشم رو ميزارم ببخش اين دو روز رو

همش درگير بودم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون كه يادم بودي و نكات مهم رو ريپلاي كردي برام♥️♥️

بچه هاااا بچه هاااا یه یادآوری از قوانین که خیلی مهمه و حتما باید رعایت بشه لطفا بخونید و اگه حس ...

نازلی جون ببخشید من دوشبه سرم شلوغه مهمون داریم 

داشتم گزارشما مینوشتم رفتم تو کرفس دیدم روز جدید ک شده همشون حذف شده بودن بعد گرم انگور و کشک و این چیزارو تو ذهنم نیست چقد بودن ولی یادمه تا الان۹۰۳کالری مصرف کردم پرش میکنماعتراف میکنم نهار شنیسل خوردم ولی پپیاده روی و رقص داشتم فردا جبرانش میکنم 

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50