2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
عزیزم شب بخیر من نزدیک پری هستم گاوه درونم بیدارشده ☹ عصری داشتم الویه درس میکردم یکم ناخونک زدم حال ...

مرسی.

موقع پری، چای دارچین درست کن داخلشم یه ذره عسل بریز

هم ارامبخشه و هم حس شیرینی خواهیت و اشتهات را میگیره😉

بستگی داره چقدر ناخنک زدی، اندازه ۱ قاشق یا ۲ قاشق،، همون مقدار را تو مانکن بزن...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اخه الوئه ورا هم زدم قبلش شبا هم گلاب ميزنم  ماسكاي ابرسانم ميزنم شبيه كرم شب تاب شدم قشنگ😅 ...

الورا را همینجوری خالی خالی زدی به صورتت؟ یا با چیزی قاطیش کردی؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@resolute ‍  @tradescantia ‍  @mahdis7393    

گزارش#

@pari95  

ناشتا اب وابلیمو

صبحانه.کیک بدون قند

ناهار.دمپختک

میان وعده.هندوانه.

شام.مرغ سوخاری.پلو

چالش اب✔

ورزش هوازی۲۰۰تاطناب

چالش چوب✔

کالری مجاز۲۰۶۰

کالری مصرفی۱۹۰۸

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
اوه سميه الان ديدم ١١ ليوان اب خوردم قبل خوابم سرماخوردگي ميخوام بخورم خوابم ببره زود ميشه ١٢ ...

اره اب هم زیاد بخوری میاد جلو‌

سردیجات و ترشی جات هم زیاد بخوری میاد  جلو

چون که الان ورم دارم ودل دردم  یک کم هم انگیزم کم شده🙁این سری خیلی پرخوری عصبی داشتم😢 دع ...

ورزش‌و‌رژیم را رعایت کنی، حتما درست میشه😉

سمیه راستی میشه من دوباره برگردم توی گروهت؟ 🙏🌺

چرا؟؟

مرسی. موقع پری، چای دارچین درست کن داخلشم یه ذره عسل بریز هم ارامبخشه و هم حس شیرینی خواهیت و اشته ...

فدات گلم باشه درس مبکنم ، حالا دانه چیا دارم اونو فردا میخورم تو اشتهام تاثیر داره😊

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
ورزش چی خانومم؟؟

صبحانه=خربزه۳۰۰گرم+آجیل سویا۵گرم+پسته۱۰عدد+بادام۵تا=۱۷۲
میان وعده ها=بیسکوییت ساده۶تا+بادام زمینی۱۰تا+هندوانه۶۰۰گرم=۳۶۰
ناهار=واویشکا۶ق+لواش۷کف+گوجه=۵۲۸
شام=سالاد الویه۵ق+لواش۶کف=۴۷۰
مصرفی۱۴۸۸
مجاز۱۴۴۳
ورزش ۲۰دقیقه ایروبیک
آب۶

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

ورزش‌و‌رژیم را رعایت کنی، حتما درست میشه😉

انشاالله یک ماه رعایت میکنم ببینم صاف میشه یا نه😘

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
 چرا؟؟

چونکه کل هیکلم به هم ریخت نمیرم تبثیت😖

شکم جلو

پهلو در اوردم

رونامم دارن کم کم خود نمایی میکنن دوباره😒

ولی اگه نمیشه (به خاطر ظرفیت گروه و قوانین) خودم رعایت میکنم تا تثبیت ☺️

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
کالریش چقدره عزیزم؟؟ 😘😋 من دیگه امروز دکترم بهم گفت فست فود و مخصوصا پمیییر پیتزا برات سمه🤪باید ...

این اندازه یه  ماهیتابه بودش

تقریبا ۶۰۰ ... که من نصفش را خوردم...

چه ماسکایی میزنی عزیزم ؟الورا کرمه میزنی ؟ماسک زرد چوبه هم بگو گلم😁

راستش الوورا برگشو شوهرم خريده از توش ژلشو در اوردم چيزي ام قاطيش نكردم زدم صورتم خيلي خوب بود

زردچوبه ام از گوگل ديدم انجام دادم يه قاشق چايخوري ماست با يك چهارم قاشق چايخوري زردچوبه قاطي كردم زدم دور چشمم

نوشته بود سياهيه دور چشمو از بين ميبره تازه اولين روز بود ولي خيلي نرم كرده صورتمو

راستش الوورا برگشو شوهرم خريده از توش ژلشو در اوردم چيزي ام قاطيش نكردم زدم صورتم خيلي خوب بود زردچ ...

زرد نشدییییی؟ 🤪😅

چرا ناسالم☹️☹️☹️

سلام گزارش شیر دهی 

ص نان لواش یک کف دست  و پنیر ۴۳ کالری 

ناهار اسنک قارچ و گوشت با نان لواش واسه خودم درست کردم ۴۱۳ کالری 

شام سینه مرغ ابپز و سبزی خوردن و کاهو زیتون ۲۸۹

میان وعده برگه زردا لو .البالو .رطب .چای و شکلات تلخ ۱۰ گرم .لواشک.کشک خشک.۴۵۲ 

کالری مجاز ۱۲۰۰

کالری مصرفی ۱۱۹۹

ورزش فقط شنای و سینه پلانک .

چالش گلیسرین .آب قبل غذا

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
فدات گلم باشه درس مبکنم ، حالا دانه چیا دارم اونو فردا میخورم تو اشتهام تاثیر داره😊

دانه چیا رو عزیزم مثل شربت میخوری؟؟