2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287959 بازدید | 36895 پست
سميه من براي همين دراز نشست نميرچيكار كنم دراز نشست ك ميرم ببخشيد بين دو با س نم زخم ميشه  چو ...

موقع درازنشست چی زیرت میندازی؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخهههه خوک یه جوریهههه😰 چیزِه 🤭 نکن حسن کار خطرناکیع

عكسش انقدر گوگولي بودا😅😅😅 بخاطر عكسش خوشم اومده

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

🌸به نام خدا🌸

۵۴ روز مانده💪💪💪💪

اینجانب 🎈🎈🎈🎈میباشم 

کالری مصرفی ۶۰۰

ورزش: 

نیم ساعت پیاده روی ترکیبی 

چالش چوب ۲ تا ۳ دقیقه ای

شنای دیوار ۲ ست ۵۰ تایی

چالش گلاب

صبحانه: شیر چای+ عسل

ناهار تخم مرغ + کلم

شام: مهمونی یهویی: ران مرغ+ ۵ قاشق برنج+ سالاد+ اجیل

دم کرده زیره

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
تشك مشمايي😂😂😂😂😂 هيچي فرش بهم ساييدي ميشن اينجوري ميشه

همون

من زیر خودم یه پتوی نرم ۱ نفره را ۴ لا میندازم.. با اینکه مهره کمرم مشکل داره ولیی وقتی پتو‌میندازم هیچ فشاری بهش نمیاد

تو هم امتحان کن😉

نداري عكسشو واسه چي خوب بود؟؟؟

نه سفيد بود عكس يه خوكه صورتيه مدل كارتوني روش بود

خيلي چيزا نوشته بود راجبش 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

🌸به نام خدا🌸 ۵۴ روز مانده💪💪💪💪 اینجانب 🎈🎈🎈🎈میباشم  کالری مصرفی ۶۰۰ ورزش:&nbs ...

منم امروز نيم ساعت حلقه رفتم 

چالش چوب دو تا ٤ دقيقه 

چرخش روسي دو ست ٦٠ تا 

زير شكم دو تا ٣٠ تا 

چرخش پا دو تا ٣٠ تا

شنا دو تا ٥٠ تا

١٠٠ طناب 

١٠٠ پروانه دراز نشست. دو تا ٣٥ تا🤕

چالش نرفتم امروز

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته