2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
وای نگووو دختر ببخشید. ازحرصت خندم گرفت وگفتن این مدلی. 😂😂😂 روچشوم دیه نمیخورم اقا

میدونم قندت ریزه قبلا هم گفتی ولی مثلا یه بار در هفته بخوری اوکیه اما نه اینکه با همراهی تی تاپ و شکلات   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
میدونم قندت ریزه قبلا هم گفتی ولی مثلا یه بار در هفته بخوری اوکیه اما نه اینکه با همراهی تی تاپ و شک ...

روی چشام دیگه هفته ای میخورم. تاهفته اینده هیچی نمیخورم تابتونم یه ذره کیک تبلدبخولم من گناه دالم. 🙃🙃

خیلی بامزه ای نازلی جون. خیلی حرصی شدم لعنتی انگار این ماهم پریودنمیاد تخمدانام درد دارن ونمیادش. 😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخ ببخشید من همش قاطی میکنم ۸۹ سلام عزیزم  صبحانه نخوردم چایی  ناهار کته و سینه مرغ و س ...

سلام عزیزم 

صبحانه تخم مرغ اب پز کمی نون

ظهر چلو گوشت و سالاد 

شب ساندویچ 

میان وعده چایی خرما هندوانه سیب 

ورزش نداشتم امروز بچم اذیت کرد خیلی دنبال اون بودم

کالری مجاز و مصرفی ۱۶۴۰

چالش گلاب⁦✔️⁩

🌹توکلت علی الله 🌹
سلام سرگروه  خدا شاهده گوشیم هفته قبل افتاد رو سرامیک و ال سی دیش شکست گوشی هم نداشتم بهتون خ ...

سلام

بخدا لیستمو به هم میریزین بیشتریاتون.

همیشه نامنظم ترین لیست مال منه.

میرین پیداتون نمیشه. ناچارا اخطار باید بدم. دوباره میایین.

اخه من چ کنم.😳.

نه نیاز نیست فدات همیشه خودم چک میکنم هر چی میکنم درست نمیشه به نی نی یارام میگم رسیدگی نمیکن

پس مشکل از کاربریت هس.. نگو‌که سرگروه تکت نمیکنه😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     سميه من امشب گزارش نميدم عزيزم زياد نخوردماا اصلا تا عصر كالري شماري ك ...

فردا را بخواهی نخواهی باید فست باشی😜

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام بخدا لیستمو به هم میریزین بیشتریاتون. همیشه نامنظم ترین لیست مال منه. میرین پیداتون نمیشه. ن ...

تراخدا منو ببخش 😭😭

معذرت می خوام 😭😭😭

منو بزنی هم حقمه ولی خدا شاهده تقصیر من نبود 😭😭

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
دیگه خیلی وقته درست حسابی نتونسم ورزش کنم

ای دادِ  بیداد..

همدردیممم.. منم خیلی از ورزشاا را نمیتونم برم

@بانوی_محبت   عزیزم امشب گزارش ندید حذف میشید  @الههههی   عزیزم مسافرت خوش ...

ببخشید عزیزم من هنوز مسافرت هستیم خونه مامان بزرگم هستیم و شهرشون دوره خیلی از شهرمون! سالی یک بار فقط میریم مامانم حالا حالاحا دل نمیکنه!😅 گلم رعایت کردم!از فردا گزارش میدم! اینجا هم ترازو ندارن وزن نکردم! فک نکنم تو مدت سفر بتونم وزن کشی کنم!

واسم نیومده گلی ❤❤

گزارش#  

صبحانه،چای،خامه عسل ،نان سنگک،پنیر

ناهار،فلافل خودم درست گردم،خیارشور،گوجه،کاهو

شام،کوکو،خیارشور،گوجه،سبزی،ماست

میان وعده،شلیل ،بادام زمینی،خیارشور،بلال،شیر

مجاز۱۷۰۰

مصرفی۱۶۷۳

آب✅

چالش ۸۶روز✅

💕💞