2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
اره فدات...ایدا جون عشق با معرفتم واقعا😘😘😘😘

به سرگروهت یاداوری میکنم.

پروفایلت چرا درست نیس؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کم نکردم چون دقیقا از بعدش یکسره درگیر سفر و عروسی برادرشوهرم بودم، رفته بودم سفر خونه مادرشوهر نمیش ...

سلام ماعده جون موفق باشی ان شالله به سلامتی بری و با دل خوش اونجا زندگی کنی 

میگم بخاطر کرونا کنسولگری  روس بسته نیس ؟ ما تمام کارامون رو کرده بودیم برا المان و فقط مونده بود ویزامون رو صادر کنن که از عید کنسولگری دیگه ویزا صادر نمیکنه بخاطر کرونا میگن فعلا باید صبر کنیم😔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

@شیرین_آردا  

ص ۱ کف دست سنگک نصف قوطی ک پنیر خامه ای

م و چای سبز و ۱ خرما

ن نصف گوجه سرخ شده و یک کتلت گوشت و ریحان ۳ کف د بربری

م و چای سبز و ۱۵ گ کشمش

ش یک و نصفی کتلت و ۱ کف دست بربری

آب ۷ لیوان 

پیاده روی

گلاب 

مجازو مصرفی ۱۲۶۰

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

سلام نازلی جون خیلی خوشحالم که سرگروهم شده 😘

ورزش فعالیت زیاد 

چالش گلاب و۸۶روزه💛

کالری مجاز ۱۴۰۰

کالری مصرفی ۱۳۳۲

ومیدونم نون زیاد خوردم 😁نتونستم جلوی خودمو بگیرم جدیدا خیلی گشنم میشه

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

سلام عزیزم خوبین میخوام برا اخرین بار

گزارش# م رو بدم @zizigoli 😙

صبحانه یه لیوان اب گرم و تخم مرغ ابپز و گوجه یک عدد

نهار شامی ۳ عدد 

شام  سیب زمینی ابپز نخود ابپز و قارچ بخار پز شده 

میان وعده هم موز نصف هلو هندوانه

ورزش یک ساعت انجام دادم کالری مصرفی ۱۲۶۰ ومجازم هم همین قدر دیگه اینجا نمیام 😟 ولی حتما حتما رعایت میکنم رژیمو هفته دیگه میخوام رژیم سم زادیی رو بچه ها گفتن فقط میوه بگیرم چون بیشتر تو وزن ۶۵ کیلو همیشه استپ میشم  مرسی از شما و بامداد خمار عزیز

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
گزارش#   @zizigoli     ناهار...ابگوشت ۲۰۰  گرم  .نان لواش   ۳۹۸ ک ...

خیلی خوبه ولی نخود و گوشت پخته خودش یه وعده غذایی حساب میشه نه میان وعده 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عزیزم خوبین میخوام برا اخرین بار گزارش# م رو بدم @zizigoli   😙 صبحانه یه لیوان اب ...

یعنی دیگه اصلا نمیخای بیای؟

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام ماعده جون موفق باشی ان شالله به سلامتی بری و با دل خوش اونجا زندگی کنی  میگم بخاطر کرونا ...

سلام عزیزم

خیلی ممنون

نه مثل اینکه بسته نیست 

و قرار به رفتن باشه با پرواز چارتر مستقیم میریم 

یعنی با گروازی که دانشجو ها رو قراره ببره

@شیرین_آردا      گزارش# 99/5/6

57روز مانده تا خوش اندامی

صبحانه👈نان لواش سبوس دار 4 کف دست + پنیر ی قوطی کبریت + گوجه 1 عدد+ خیار 1 عدد.  کالری👈212

ناهار👈برنج کته کم چرب ی کفگیر + خورشت قیمه 2 ق غ + تن ماهی نصف 120 گرمی(چیزی ک تو مانکن زده ولی من دو تیکه از گوشتای وسطش بدون روغن خوردم کوچیک بود) +دوغ نصف لیوان + سالاد شیرازی ی پرس.  کالری👈498

میان وعده عصر👈هلو 1 عدد + انگور ی لیوان+ شلیل 1 عدد + عسل نصف ق غ.      کالری👈216

شام👈تخم مرغ اب پز 2 عدد + خیار ی عدد + خرما 3 عدد   کالری👈229

بعده شام ب علت پر نشدن کالریم اگه بد کاری کردم بگو نفسی👈دوغ ی لیوان+ شیر آخر شب میخورم     کالری👈174

کالری مصرفی👈1332

کالری مجاز👈1540

8 لیوان اب

چالش سرکه و اب ولرم و گلیسرین انجام شد 

ب علت مهمون داشتن ورزش نداشتم متاسفانه

سلام نانازم ایشالا ک راضی باشی😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@شیرین_آردا         گزارش# 99/5/6 57روز مانده تا خوش اندامی صبحانه👈نان لو ...

دلم زیتون پرورده میخواد 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
دلم زیتون پرورده میخواد 

منم دلم ماهی خاست یهوووویی البته تو فرررررر🙌🙌😂😂😂

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙