2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
شیرینم عشقم😘

مثل اکنون هم شیرینین  کار خواصی هست تو گروه شما که باید انجام بدم 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
شیرینم عشقم😘

اسمتون

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم رژیم اونو داره من بیشتر از اون وزن کم کردم 

یعنی با رژیم دکتر کرمانی وزن کم کردید؟

منم با رژیم متخصص تغذیه کم کردم ولی الان نه شمارش دارم نه میتونم برم پیشش چون راهش دور  

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

مثل اکنون هم شیرینین    کار خواصی هست تو گروه شما که باید انجام بدم

نه عزیزم با گروه میریم. البته گذاشته بودماا چون رعایت نمیکردن و من حرص میخوردم حذفش کردم😐 فقط قبل ۱۲ شب گزارش بدین بعد اونو قبول نمیکنم. 

اسمم شیرین هست😁

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

گزارش# شیردهی# ۵۷روزتاهدف#  

💚💚💚

صبونه⬅️ فتیر +نوک چاقو کره +ی قاشق مربا تمشک⬅️۴۸۷

ناهار ⬅️جوجه کباب +گوجه گیلاسی کبابی⬅️۱۳۵

شام ⬅️ماهی قزل شکم پر ⬅️۸۱

میانوعده ⬅️ی لیوان ماست ⬅️ شیردهی

مصرفی۷۰۴

مجاز ۹۰۰ با خرما و بادام پر میکنم

۸لیوان آب

چالش ماسک گلاب ✔

آب قبل غذا ✔

آب و سرکه ناشتا✔ گاهی وقتا اینم انجام میدم

ورزش امروز فقط قدرتی رفتم 

شنادیواری ۳تا ۳۰

دراز نشست ۲تا۵۰

زیر شکم ۲تا ۲۵

پهلو بغل ۲تا ۲۵

اسکات با دمبل ۶تا ۲۰

چالش بازو ۲تا ۲۰

@سمیه1396  

اینا دیگه لک بینیه. وزن کن. عالیه کاهشت مبارک. ولی حتما برو دکتر

سلم گلم نه از دیروز همونجور پری...مثل همیشه امروزم داغون بودم گفت چهارشنبه دکتر نوبت دادگفت احتمال کیست هست چهارشنبه احتمالا سونو انجام بده...ممنون گلم❤❤❤😘

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
یعنی با رژیم دکتر کرمانی وزن کم کردید؟ منم با رژیم متخصص تغذیه کم کردم ولی الان نه شمارش دارم نه می ...

مامان من با دکتر کم کرد بعد که کرونا شروع شد دیگه نرفت ۱۶ کیلو تو ۴_۵ ماه کم کرده بود تو ۲-۳ ماه ۲۰ کیلو چاق شده  من ۱۴ سال پیش خودم تو ۱۴ ماه ۴۷ کیلو لاغر کردم تو ۸ سال یه کیلو هم چاق نشدم چون هم منظم ورزش داشتم هم سالم می‌خوردم همه چی به خودت بستگی داره که چقدر پشتکار داری سعی کن همیشه نسبت به اطرافیانت محکم و ثابت قدم باشی انشاالله که موفق باشی

سمیه جون من روزی یه بطری آب معدنی ۱ونیم لیتری آب میخورم میشه ۶لیوان آره؟ ۲لیوانم اضافه میخورم ک بشه ...

اره گلم درسته.

هر بطریش ، ۶ لیوان میشه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش# شیردهی# ۵۷روزتاهدف#   💚💚💚 صبونه⬅️ فتیر +نوک چاقو کره +ی قاشق مربا تمشک⬅️۴۸۷ ...

عالیه👏👏👏👏

فقط قبل قدرتی، حتما  بدنت را گرم کن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@شیرین_آردا     عزیزم این دوستان همه ورزش میکنن کالری رژیم مصرف میکنن و کم میکنن من ورز ...

عزیزم من متوجه سوالت نشدم فقط میدونم اگه مدام کالری کم بخوری بدن هوشمنده کالری رو کم میسوزونه و ذخیره میکنه ووزنی که دلت میخواد کم نمیشی

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
نه عزیزم با گروه میریم. البته گذاشته بودماا چون رعایت نمیکردن و من حرص میخوردم حذفش کردم😐 فقط قبل ۱ ...

من چای سبز و قهوه روزانه می خورم روزای فست فقط پیاده روی دارم بقیه روزا یه روز ایروبیک وروز بعد پلاتس کار می کنم شوشو هم نباشه یه نیم ساعت می رقصم به نظرت کار دیگه هم هست که هر هفته یه کم زیاد کم کنم هفته ای یه کیلو کم می کنم

💚الهی ب امید تو💚

💚گزارش امروز

💚صبحانه نان جو۳۲گرم+۳۰ گرم پنیر +۸گرم گردو(۲۵۶)

💚ناهار عدس پخته۱۵۰گرم+۲ ق گوشت چرخکرده سرخ شده +۲ ق عدس پلو +سالاد(۳۸۷)

💚میانوعده  خربزه۲۸۵گ+سیب+هندوانه+ آلو زرد+ ۱۰ عدد کشمش

💚۲ لیوان چای سبز ۲ لیوان قهوه

💚شام شیر و خرما

💚مصرفی۱۱۰۰ ( با مغزها پر میکنم)

⚃مجاز۱۱۰۰

⚃چالش آب

⚃چالش زیبایی

ورزشها

۵ دقیقه پیاده روی برا گرم کردن

۱۰۰ پروانه_۱۰۰ طناب_۳۰ اسکات پرشی

حرکت چوب پهلو ۲×۷۰

چوب چرخشی ۲×۵۰

چوب پهلو۲×۳۰

کرانچ۳×۲۰

شکم روسی با وزنه پا متناوب ۳×۲۰

پهلو لمس پاشنه۳×۲۰

زیرشکم پا صاف کمر از زمین جدا بشه۳×۱۵

زیرشکم پا چرخشی۳×۲۰

زیرشکم قیچی ۳×۲۰

زیرشکم متناوب۳×۲۰

دوچرخه۳×۲۵

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

@سمیه1396  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
ببخشید جانم دیروز سرم خییییلی شلوغ بود. از امروز چک میکنم بازم. دیروز برا هیچ کسو نخوندم☹️

شیرین جون گزارش دیشب من رو ندیدی 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊